Picassoskulpturen, Kristinehamn

En lördagkväll på Koriander, med fröken Blomberg

Selfie tagen 03:00 (förklarar min halvdana look)

- Halloween

Solstad: Karlstad (!!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Definition: höst! (oktobermånad, löv och mustiga färger)

Likes

Comments

Vilket crew, ellerhur?

Förra fredagen hängde vi hemma hos Johanna på Södra K! Och trängde ihop oss åtta tjejer i en liten studentlägenhet... MEN ack så mysigt! Kvällen avslutade vi sedan på Nöjesfabriken med cirka 2 500 andra party-people.

Förövrigt har den här veckan bara swishat förbi. Och imorgon har vi vår andra tenta, så hela veckan har inprincip kretsat kring förberedelser (inkluderat mkt ångest). Aja, inte i hela världen. Inte ens halva, säger hon till sig själv x antal gånger om dagen. Likes

Comments

En månad senare. Och därmed slog jag alla rekord i frånvaro (som att det vore en världslig sak).

Men det här med att skriva och att göra det på "mitt" sätt fritt från prestation, avgränsningar och tydliga ramar är terapi för mig. Jag har saknat det inser jag nu när jag inte varit alls aktiv här. Men livet har varit intensivt och då kommer bloggen i kläm, för jag vill bara hänga här när jag har inspiration, att göra saker "för att" kommer det aldrig något bra ur. MEN nog om "för att" och prioriteringar...

SAKER AV ETT "FAKTISKT VÄRDE" :

- FÖRSTA TENTAN är avklarad och universitetslivet i full gång.

- Jag har träffat ett gäng GIRL-PWR tjejer som jag nästan vill gifta mig med. Samt träffat många andra sköna människor med hjärtat på rätt plats.

- Mitt hjärta slår dubbelslag för Forni & Hamiltons nya podcast. Emotionellt och hjärtskärandes fint. IN OCH LYSSNA!

- Jag har jobbat några extrapass på Kapphis igen (släpper aldrig taget) med ett gäng andra power-ladies.

- Jag slukar hemnet och har nyligen blivit medlem i flera privata hyresföreningar. Med andra ord: Jag letar bostad och velar fram och tillbaka. Bostadsmarknaden är ju ett kapitel för sig. Tidskrävande. Riskabel. Och inte alls gjord för människor med dåligt tålamod.

Likes

Comments

Idag är en grå dag, då jag bara vill dra täcket över huvudet och låta det förbli där hela dagen. Noll inspiration. Men! Det finns också bättre dagar. Då jag promenerar, fotograferar, äter blåbärspaj samt dricker både 1, 2 och 3 koppar kaffe med personer som får mig på så bra humör att jag nästan spottar ut det. Det gäller att komma ihåg de dagarna...

Vad gör ni när ni har en dålig dag?


Likes

Comments

@ESPRIT DROTTNINGGATAN

Tokig som jag är så slängde jag mig på tåget i onsdags morse, för ett åttatimmars pass på Esprit! De hade ett stort VIP-event på kvällen som jag ville vara med på, så kändes optimalt att lika gärna jobba en full arbetsdag då. Och det var helt klart värt det! Jag fick äntligen träffa mina gamla favorit-kollegor samt återuppta säljrollen igen. Somnade därefter gott på Malin soffa och tog tåget hem morgonen därpå.

En inhängnad "arena" tillägnad influencers och andra kända ansikten. De fotades i sina favoriter från säsongen etc. Ellen Bergström, Ellinor Bjurström, Tove Waldemar samt Pingis Hadéneus var några utav dem som kom förbi under kvällen. Skulle vilja påstå att Pingis är definitionen av en "typisk" esprit-kund (klädmässigt).

Och på bilderna ovanför såg ni några av Esprits alla guldstjärnor. Den där arbetsplatsen mina vänner, den är unik!

  • 297 Readers

Likes

Comments

Blickar tillbaka till sommaren och Stockholm. Söder är fint! Och likaså Cornelias inbakade flätor; en slarvig perfektion.

Häromdagen pratade jag med min gamla chef samt nutida vän och insåg därefter vilket tomrum jag besitter. Ni vet det är först när en blir påmind om något som en verkligen förstår vad en går miste om. Och ja, jag är emotionell som få och tycker det här med avslut är svårhanterligt.

Men! Nästa vecka tar jag mig en tripp till storstaden och hälsar på dem. Och jobbar lite. Och kramas lite. Bokade precis tågbiljetter, yey! Längtar redan. Tror det kan bli ett bra avbrott från tenta-pluggandet.

Förövrigt så är jag dunderförkyld och det är väldigt D-R-Y-G-T. Så jag lever i stunden för te, podcast och varma stickade polotröjor.


Likes

Comments

I förmiddags träffade jag My, vi strosade runt i Karlstads innerstad och fotade. Slutligen landade vi på museets uteservering. Vi drack några koppar kaffe och lyfte många viktiga ämnen, som vi alltid gör.

Det är skönt tycker jag att umgås med människor som är likasinnade. Som gillar att skrapa på ytan och riva ner gamla fasader. Jag har turen att ha många sådana vänner, som gillar att ta ställning och ifrågasätta ytligheter och generella normer. My är en av dem, som sitter på kloka värderingar och kör sitt eget race. Och egentligen; vilket liv är det vi eftersträvar att leva, om inte vårt eget? En viktig påminnelse i en värld full av prestation och jämförelse.

Likes

Comments

Ny tröja! Och ny favorit!

Finns att klicka hem på Esprit.se eller i fysisk butik på drottninggatan i Sthlm för 499 kr.

Annars då? Det är lördagkväll och vi precis hemkomna från sommarstugan. Jag börjar klättra på väggarna och går ständigt runt med huvudet ovanför molnen. Jag saknar Stockholm men när jag är väl är där så saknar jag det jag har här. Universitet börjar på måndag och jag måste ge det en chans. Jag kan inte alltid kasta mig ut och springa ifrån allting. Livet har sina dalar och likaså ljusglimtar. Och man måste ha tålamod. Och våga vänta. Så jag väntar.

Likes

Comments

Det lider mot höst och som i vanlig ordning betyder det utbyte av kalender. Jag har ju som tradition (tredje året i rad) att beställa från personligalmacka.se och dessutom designa min egna. Jag är extremt nördig när det kommer till sådant här. Sitter i timmar och väljer teman, detaljer och hej vet allt. Tycker det är bland det roligaste som finns när den sedan dimper ner i brevlådan och en sliter sönder plasten.

Jag kommer nog aldrig frångå de materiella almanackorna, hur gammalmodigt det än lär bli. Mycket enklare att strukturera och klarlägga med papper och penna än i en app på telefonen. Det är ju individuellt såklart, men för mig är den materiella det ultimata!

Som ni ser så peppar jag mig själv extra mycket genom val av omslag. Tänkte att vad kan väcka mer motivation och self-confidence än att se sig själv superglad i ett supervamt land?

Likes

Comments