När min mamma var här på besök fikade vi på Sally Voltarie & Systrar.

Färsk blåbärspaj med vaniljsås. DRÖMGOD!

Du möts av en miljö om utsöndrar harmoni av högsta grad och utbudet är både stort och varierat. Nyttigt som onyttigt, alltifrån magiska raw- food sallader till traditionella bakverk.

Det ligger placerat i Åhléns city /plan 2. TIPS!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det bokat och klart, så den fjärde till sjunde augusti kommer jag att hänga hos Cornelia nere i Lund. Yey! Längtar så.


Likes

Comments

Jag är för tillfället bosatt i Vasastan, i en kollegas föräldrars lägenhet. De är bortresta och jag är då kattvakt under tiden. Och det är likt en dröm att få vandra på gatorna här!

En dag, en tid i livet.

Likes

Comments

Jeans// Esprit

Väska// Mango

Skinjacka// Bik Bok

Tröja// Gina tricot


Likes

Comments

När en solbränd Cornelia var på besök och vi hängde på @Kaferang

Jag åt cirka den godaste mackan! Ingredienser; chévre, valnötter, färsk svensk (viktig poängtering) gårdskyckling, äpple & honung.

Likes

Comments

Läste nyligen en artikel i Damernas värld och kände; DET HÄR ÄR SÅ BRA!

Så nu är jag tvungen att dela med mig av det till er. Det rör modebranschen och det etablerade designmärket House of Dagmar (personlig favorit). De har nämligen beslutat sig för att sluta retuschera sina modeller.(!!!) Så från och med deras höstkollektion som släpps den 19:e Juli är det bara "naturlig" skönhet som gör entré i kampanjerna. Jag älskar att dem vill jobba för att motverka skeva ideal och värna om variation och olikheter.

Som varumärke känner vi ett stort ansvar att visa upp olika utseenden, säger Kristina Tjäder, creative director på Dagmar. Läs hela artikeln här; Dagmar slutar retuschera sina modeller

Och detta är då ett smakprov på den kommande kollektionen.

Likes

Comments


... ATT SÄLJA SIN FÖRSTA LÄGENHET.

Jag har ett tagit ett beslut, som antagligen känns mycket större idag än vad det kommer göra om fem år. Men det är fortfarande ett stort beslut, och beslut är alltid beslut - jobbiga att fatta men nödvändiga att göra.

Efter många om och men så kommer nu min lägenhet på Åttkantsgatan 3 A att bli tillgänglig på bostadsmarknaden och jag kommer med stor sannolikhet att bli av med min första egna lägenhet. Och ja, det känns vemodigt samtidigt som det är spännande, nervöst och lite stort i min värld.

Det har varit på gång under hela våren och det har varit en påtaglig process. ÄR fortfarande. Att vara tjugo och försöka rådda med bostadsförsäljning är som att kliva in på en ny mark, dvs du vet inte om underlaget håller. Men jag är stolt över mig själv för att jag försökt avverka de största momenten på egen hand - kontaktat mäklarfirmor, valt mäklare, pratat med ordförande i föreningen, stylat lägenheten etc. Sedan har mina föräldrar hjälpt mig med små steg på vägen, då avståndsproblematik har varit ett faktum *cred till dem*. Hur som helst så känns beslutet 100 % rätt, jag är klar med den här lägenheten och den tiden i mitt liv. Även om avslut och jag inte är någon bra kombination.

Likes

Comments

Promenerade mycket hemma på landsbygden, med lurarna i.

"Pensionärsfikade" på Fontana di trevi.

Promenerade även Karlstad runt och tänkte tillbaka på tiden då det var vardag.

Mötte upp min gamla kollega Ida och tog en fika på Karlstads bästa fik -> Swenströmskas.

Lördagkvällen bestod av livspepp, vin och en Håkan Hellström på Mariebergsskogen.

Och här ser mig tillsammans med kvinnan som förhöjde livskvalitén den där lördagskvällen.

Och Olivia. Hon som jag knappt träffat sen jag flyttade. Vi käkade italienskt och tog ikapp vårterminens största händelser.

Sist men inte minst; Åttkantsgatan 3 A. Min lilla lägenhet! Här sov jag några nätter och försökte vara produktiv inför vad som komma skall...

Likes

Comments

Innan jag lämnade Stockholm för Värmland så mötte jag upp Lovisa för en lunchdejt. Vi testade återigen ett nytt ställe; Realod Superfood

Jag och Lovisa är verkligen flitiga på att vidga våra vyer när det kommer till smakupplevelser. Och det tycker jag är kul, att lägga pengar och tid på att uppleva nya miljöer samt testa nya ätbara ting.

Prisvärda sallader för 99 kr. En kan välja mellan ett redan fastställt koncept eller skapa sin egen utifrån sex valfria ingredienser.

Likes

Comments