Header

På frågan vilken kändis man skulle åka med till en öde ö har jag nu äntligen mitt svar; Mia Skäringer. Så äkta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här var jag imorse,
trots att klockan var 05.30 kände jag mig taggad inför första dagen i Umeå och att börja ha rutiner igen.

Det ändrades dock efter bussresan då jag inte kunde somna.

Dagen gick och jag tänkte att jag kunde sova lite på hemvägen. Naturligtvis var det omöjligt och en släng dödsångest sköljde över mig då chauffören körde som en galning och körde fel och fick därmed köra ännu snabbare för att komma ikapp tidsmässigt. Alla delar i kroppen värkte eftersom ingen människa kan vara gjord för att sitta på arslet 10 timmar på en dag. Åtminstone inte min.

När jag kom hem slängde jag i mig middag och gick ut mwd pojkarna i lekparken då Chrille skulle iväg och köpa virke innan byggmax stängde. Det var helt underbart att vara ute i frisk luft och RÖRA på sig.

Morgondagen bävar jag redan för (har faktiskt ont i magen av ångest tror jag) men mantrat som flyger igenom hjärnan är följande:
- EN månad kvar till praktiken. KÄMPA EMPAN!

Likes

Comments

Jag och Ebbot bakade rulltårta ikväll.
Ebbot åt faktiskt en hel bit (han är inte särskilt förtjust i kakor) och Elliot tror jag åt 4 skivor i smyg och hade förmodligen ätit hela rullen om jag inte kommit på honom med att klättra upp på stolen till köksbänken.

Imorgon blir det uppstigning i ottan och iväg till Umeå. Jag var lite taggad tills jag insåg att jag inte kunde genomföra min tänka beställning på h&m eftersom jag ska fylla på busskortet imorgon. Ah!

MEN - ett år kvar nu bara.
Sen ska jag åka buss så lite jag bara kan.

Likes

Comments

Skulle blogga igår kväll men somnade innan jag hann ladda upp bilderna.

Såhär såg gårdagen ut i runda slängar.
Imorgon ska jag till Umeå igen. Nu börjar det!

Likes

Comments

Igår såg jag "what the health" - en dokumentärfilm om matens inverkan på oss människor. Eller kanske framförallt vad det faktiskt är för något vi stoppar i oss och hur korrupt vår värld är och att allt bara handlar om pengar. 

Jag sväljer inte allt med hull och hår men jag rekommenderar alla att se den.
Helgens matnyttiga tips.

Likes

Comments

Pojkarna har fått så fina tröjor av Farmor och Farfar.
Igår hade vi en riktig hemmadag (förutom bärplock och Solbacken), sådana behövs också ibland.

Likes

Comments

Mormor och morfar kom på besök med Alfons Åberg ikväll. Riktigt trevligt och även om Elliot för tillfället är mer besatt av tv:n och böcker med Alfons tror jag att kärleken till figuren kommer att växa fram.

Jag menar, båda pojkarna är ju små kopior av sin pappa och jag älskade ju mjukisdjur då jag var liten så det borde väl någon anamma, hehe.

Det tog jättelång tid att få lillkillen att somna och när jag kom ut ur hans rum hade storebror somnat i soffan. Älskade Ebbot.

Nu ser jag lite senare än alla andra på "13 reasons why". Den är lite tung - men bra.

Likes

Comments