View tracker

Det är söndag och det är dags att än en gång packa ihop weekend väskan och bege sig hem till stan. Och jag vill verkligen inte lämna den här vackra platsen, som alltid. Idag skiner solen, snön glittrar och vårvibbarna har smått börjat smyga sig på. Folk promenerar med öppna jackor, solgalsögon och njuter utav en extra dos utav D-vitamin, vilket är riktigt energi givande efter en grå och trist vecka. Men solen ser ut att hålla i sig till början av den kommande veckan och det känns på riktigt som att vi går mot ljusare tider, vilket helt underbart. 

Resten utav söndagen kommer att spenderas hemma med förberedelser inför veckan och avslutas med ett och annat avsnitt av SuitsTrevlig söndag kära ni! Likes

Comments


Jag säger bara en sak, vilken dag. Solen är påväg nedför alp topparna och vi är påväg upp till lägenheten efter en eftermiddag i solen. Ikväll blir det lördags standard med gemensam middag, tänd brasa och vin, ett perfekt avslut på den här dagen.


Likes

Comments


Det finns både för och nackdelar med att ha en skidlägenhet i det läge som vi har, det vill säga på toppen av ett berg. Det man uppskattar är att man har världens vackraste utsikt men nackdelen är att det är så otroligt jobbigt att ta sig upp dit - när man behöver gå. Speciellt denna morgon när jag kom gående iklädd mina tunga vinter skor, mina tjocka täck byxor, min stor vinter jacka och ett sett av varma handskar och mössa som pricken över i. Varje steg tog emot och trots att det bara är drygt en kilometer från byn, så känns en kilometer i uppförs backe så mycket längre än vad det egentligen är. Nu, känslan av att ta av sig alla sina kläder, sitta ned, andas och blicka ut över utsikten, då inser jag än en gång att det var värt det.

Det är helg och vi är tillbaka i Klosters ​vilket är helt underbart, solen skiner och alla skidbackar är öppna. Det blir mestadels vila för min del i helgen för att vara snäll mot min kropp som sagt ifrån de senaste dagarna. Men jag har absolut ingenting att klaga över när jag är på denna plats. 

Jag önskar er alla en riktigt trevlig helg! 


Likes

Comments

Vad är det med mig som får mig att känna en sådan oro i kroppen? I natt hade jag verkligen jätte svårt att somna, klockan tickade på och jag vred och vände mig. Det blev därmed inte tillräckligt många timmars sömn för min del i natt. Mitt huvud gick på hög varv och tankar om framtiden trängde sig igenom och gav mig en känsla av oroa som spred sig hela vägen ut i finger topparna. Jag är en person som verkligen behöver rutiner och min sömn för att fungera, därför tar jag det lugnt idag på förmiddagen, en sak i taget och först en kopp kaffe!

I eftermiddag blir det en tur ned till stan för att besköa mina favorit Health Food Stores.


Likes

Comments

En kvälls hälsning från min pappa som befinner sig på en helt annan plats i världen, men som trots det alltid är med mig och ikväll saknar jag dig väldigt väldigt mycket. 

Med denna vackra vy säger jag godnatt till er kära läsare. Vi hörs imorgon och då är det torsdag och det betyder att helgen närmar sig, så underbart. Godnatt


Likes

Comments

View tracker

PRO, det blev en MacBook Pro som jag kom hem med i lördags, vilket blev årets första riktiga investering. Kvällen innan var jag mer eller mindre helt säker på att jag skulle komma hem med den senaste MacBook som jag föll för dagen innan när jag på besök hos Apple. Den var liten, nett och stilren precis som jag vill att den ska vara. Däremot när jag övervägde de två alternativen så blev det tillslut en MacBook Pro eftersom att den på lång sikt kommer att ge mig bättre utrymme och fler möjligheter. Om det var rätt beslut det återstår att se men hittills är jag ingenting annat är riktigt nöjd. Med andra ord, nu är jag tillbaka!

En grå onsdag som denna hade jag gärna spenderat på mitt favorit kaffe ställe i Göteborg, Da Matteo. Jag har blivit mer och mer ''hemma'' kär och saknaden efter Sverige blir allt större, undra vart det kommer ifrån?

Hur som helst, det är onsdag och dagarna går i ett. Jag har denna vecka påbörjat mina Distans kurser vilket jag läser online via Hermods, jag börjar med Matematik på en högre nivå, så nu återstår det att se hur min matte hjärna är.

Trevlig onsdag allesammans!


Likes

Comments

Det är söndag kväll och började dagen med en tidig frukost tillsammans med både mamma och pappa. Det är dags för min pappa att resa ett par veckor och därför tog vi en lång söndags frukost tillsammans. Det är sällan vi spenderar morgnarna tillsammans och därför så blir det extra speciellt just när vi får tid till det. Mysigt.

Nu ligger jag på sängen och betar av de sista mailen för dagen. Efter att ha börjat se ett avsnitt av den omtalande serien Skam så är jag också fast, beroende och närmare bestämt helt besatt. Så när det viktiga för dagen är avklarat så blir det ett och annat avsnitt av Skam.

Vi hörs imorgon! Godnatt kära ni.


Likes

Comments

Godmorgon lördag! På grund av ovädret och snö kaoset så bestämde vi oss för att stanna hemma i helgen.

Gårdagens besök på Apple Store slutade med att jag fick det bekräftat, det jag egentligen inte ville höra men som jag någonstans inombords redan visste, att min dator inte går att reparera. Efter besöket gick jag runt i över en timme och tittade, kände och testade deras senaste MacBooks för att se vilken som ska få bli min. Idag får det bli ett kärt återbesök till Apple Store igen för att investera i en ny dator. Vilken det blir, det återstår att se!

Resten av eftermiddagen kommer att spenderas inne för att få igång den, spännande! Däremot så får kaffet vänta tills efter jag har fått igång min dator, för att undvika en ny olycka ...

Trevlig helg allesammans!

Likes

Comments

Fredag! Så så härligt, helgen inviger jag me take out dinner, en oslagbara fredags tradition som jag står fast vid. Idag blir det Edamame Soy beans, seaweed salad och avocado maki rolls. Det kan jag behöva med tanke på att jag kan inte mer än säga att turen inte varit på min sida idag.

Sekunden jag lämnade lägenheten imorse så öppnade sig himlen från ingenstans och det började blåsa okontrollerat samt hagla och snöa. Ett par timmar senare när jag lyckats ta mig hem i ovädret och stiger innanför dörren i mina helt genom blöta kläder och framförallt fötter så spricker himlen upp och solen kommer fram. I och för sig så passar det perfekt med tanke på att jag nu i eftermiddag har en viktig appointment i stan, nämligen ett möte på Apple Store. Och jag hoppas innerligt att turen är på min sida när jag kommer dit och att de på något sätt lyckas återfå liv i min dator om inte så blir det helt enkelt till köpa en ny. Jag ber, låt turen vara på min sida! Önska mig lycka till.


Likes

Comments

Torsdag i all ära och helgen närmar sig vilket känns riktigt bra. Den kommer som alltid att spenderas i Klosters, om jag hade kunnat så hade jag velat bo där uppe under den här säsongen. Det finns verkligen ingenting härligare än de vackra vyerna av alperna, den friska luften och den lugn och ro som man finner när man är där.

Idag tog jag mig ned till stan för att titta lite på vad årets rea hade att erbjuda, dessvärre så hittade jag ingenting och vår kollektionerna tilltalade mig mer, men det får vänta ett tag till. Är det bara jag som redan ser fram emot våren? Att få gå klädd i jeans, T-shirt och en kavaj över axlarna och njuta av de lätt ljumma vår vindarna och få inviga uteserveringarna som öppnar i stan. Idag är det grått ute och gatorna är täckta av slask efter nattens otroliga storm och nederbörd ... så idag jag drömmer mig bort, till våren och ljusare tider.


Likes

Comments