Daily

Vad är fördelen med att mellan landa i Stockholm? Inget mindre än att jag hinner springa förbi Joe and the Juice för att köpa mig en juice mellan mina flighter. Jag väntar fortfarande på att de ska öppna upp dörrarna till sin första bar i Zurich (vilket sägs ska ske inom kort), perfekt när våren snart är här. Jag kommer definitivt att bli en utav deras bättre kunder.

Nu har jag inte mycket tid över tills jag ska sätta mig på nästa flight som tar mig till Örnsköldsvik där min älskade mormor står och väntar på mig på flygplatsen.

Jag önskar er alla en riktigt trevlig fredags kväll!Likes

Comments

Inspiration , Thoughts

Som en del av er säkert vet så har jag länge funderat över att göra en tatuering. Jag har vid flera tillfällen bokat tid och mentalt ställt in mig på att gå dit men det har alltid slutat med att jag ringer och avbokar i sista sekund.

Vad är det egentligen som gör mig så obeslutsam? Jag tror att det är rädslan för "tänk om jag ångrar mig" eller att det raka motsatta scenariot sker då jag tycker om den så mycket att jag inte bara vill ha en, utan flera.

Jag har tänkt och planerat inför det under flera år nu och jag undra vad det är som ska få mig att ta beslutet att gå dit?

Eftersom att jag fyller 22 nu i vår så har jag tänkt att eventuellt ge mig själv det i present i samband med min födelsedag. Om det sker eller inte, det återstår att se, stay tuned!Likes

Comments

Daily , Thoughts

Torsdag i all ära och dagarna går i ett. Mina vackra rosor som jag fick av min pappa på alla hjärtans dag står sig fortfarande lika fina på skänken bredvid mitt skrivbord. Det är oerhört sällan jag blir uppvaktad med blommor och därför blev jag extra varm i hjärtat när min pappa kom hem med dem till mig i tisdags. 

Min före detta pojkvän var oerhört duktig på att visa sin kärlek och uppskattning till mig under tiden vi var i en relation. Vi var under en längre tid i en disans relation och jag kan inte minnas en enda gång jag mötte upp honom på flygplatsen utan att han kom med en bukett röda rosor till mig. Sedan är rosor bara en materiell sak och kan inte jämföras med all den kärlek han gav mig och allt vi delade, men han var riktigt duktig på att uppvakta mig, något jag var och är innerligt tacksam för. 

Med det sagt så önskar jag er alla en riktigt fin torsdag och se till att visa kärlek och omtanke till dem du älskar även idag och idag skickar jag min kärlek till er. 

Ha en fin dag allesammans! Likes

Comments

Daily , Inspiration

Solen är påväg ned och himlen är sådär alldeles magiskt rosa. Efter en heldag med studier så känner jag mig helt färdig både pysiskt och fysiskt. Inte ens mina x antal koppar kaffe har lyckats hålla mig fokuserad och alert idag.

En varm dusch i följd av en kopp ört tea och ett och annat avsnitt av den sista säsongen av Suits är precis vad jag behöver ikväll. Därefter tänkte jag börja packa resväskan och planera inför fredagens resa. Det ska bli riktigt skönt att få komma iväg ett tag. Ibland kan miljö ombyte göra otroligt mycket för att finna ny energi i vardagen, vilket jag känner är allt jag behöver just nu.

Trevlig kväll kära ni xx


Likes

Comments

Daily

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev ett riktigt inlägg och jag kände att idag var det dags.

Igår var det inget mindre än alla hjärtans dag. Jag har aldrig riktigt firat denna dagen mer än att jag tänker lite extra på dem jag älskar, de som står mig nära och allt som jag är tacksam för. I år hade jag heller inte någon partner att dela denna dagen med men istället så kom min pappa hem med med en bukett röda rosor till mig, han är verkligen världens mest omtänksamma. Tänk att en liten gest av kärlek kan beröra så. Tack älskade pappa!

Vad har hänt mer den senaste tiden? Anledningen till min frånvaro har delvis varit för att jag har legat inne med influensan. Förskylningen ligger fortfararnde kvar i kroppen och jag är inte helt i balans, men jag är på benen och tillbaka i vardagen, rutiner och allt där emellan.

Vår vibbarna har även börjat komma då uteservingarna har börjat ta plats i stan, snön har börjat smälta bort, solen skiner, dagarna känns längre och ljusare, så underbart. ​I samband med att vi går mot ljusare tider så kommer jag förhoppningsvis även finna mer inspiration och uppdatera er mer regelbundet. 

Idag är det onsdag veckan ser relativt lugn ut. Däremot på fredag, då tar jag min resväska och åker till Sverige för att spendera drygt en vecka hos familjen i Norrland, så vinter jackan får behållas på ett tag till för uppe i Norr är det fortfarande riktig vinter.Likes

Comments

Daily , Inspiration

Tillbaka i stan, det vill säga till vardagen, rutiner och det grå trista vädret. Varför ska det alltid vara så magiskt vackert och fint i bergen och raka motsatsen när man kommer hem? Att få lite ljus hade definitivt underlättat veckorn men det är som det är och det finns ingenting att göra åt det. Jag är inte heller den som sitter inne bara för stt det är dåligt väder, jag tar mig alltid ut oavsett. Så idag åkte hunter bootsen på, regn jackan och halsduken för att inte frysa sönder i den bitande kylan.

Denna vecka står studier på schemat och det lär bli mitt enda fokus men helgen ser desto trevligare ut då jag och mina föräldrar flyger över till Amsterdam. Finns det något bättre än weekend resor? Jag tror inte det.

Trevlig måndag kära ni!


Likes

Comments

Daily

Det är åter igen söndag och vi är påväg hem från vårt "andra hem" i Klosters-Davos. Efter en vecka med dystert och riktigt deprimerande grått väder så kom vi upp till blå himmel och solljus. Det har bokstavligen varit terapi för själen att vara här i helgen. Jag bjuder på ett par bilder från våra dagar här och hoppas att ni alla haft en riktigt trevlig helg!


Likes

Comments

Inspiration

Om två helger så åker jag till Amsterdam, Nederländerna för att besöka Peter Lindberghs världs utställning ''A different vision on fashion Photography'' som ställs ut på Kunstahl i Rodderdam. Det blir en kort weekend då vi flyger ut på fredag kväll och tillbaka igen på söndag. Det är första gången jag är i Amsterdam så jag ser verkligen fram emot att se vad staden har att erbjuda utöver denna utställning. Om det är någon av er läsare som har varit där tidigare och har tips på cafer, restauranger eller andra sevärdheter så skriv gärna några rader till mig nedanför! Det hade verkligen uppskattas. Kram på er!


Likes

Comments

Daily

​Dagarna rullar på i sin vanliga ordning. Hittills den här veckan har jag spenderat mina dagar med att komma igång med mina studier och min matematik kurs, druckit kaffe och vilat. Jag har känt mig otroligt utmattad både fysiskt och psykiskt de senaste dagarna, sömnbrist eller förkylning på G? Jag vet inte men jag har därför försökt att lyssna på min kropp och tagit det riktigt lugnt på dagarna, vilket jag känner att jag verkligen behövde. Vädret har inte direkt levererat den här veckan heller, de hade förutsagt sol men över stan så ligger det ett tjockt täcke av grå moln och den bitande kylan har gjort att jag hellre har stannar inomhus i mina Uggs tofflor. I helgen åker vi åter igen upp till Klosters för att njuta av den friska alp luften men de kommande två helgerna därefter så är det dags för årets första weekend resor, vi börjar med Amsterdam och därefter Stockholm och som jag ser fram emot det!


Likes

Comments

Daily

Det är söndag och det är dags att än en gång packa ihop weekend väskan och bege sig hem till stan. Och jag vill verkligen inte lämna den här vackra platsen, som alltid. Idag skiner solen, snön glittrar och vårvibbarna har smått börjat smyga sig på. Folk promenerar med öppna jackor, solgalsögon och njuter utav en extra dos utav D-vitamin, vilket är riktigt energi givande efter en grå och trist vecka. Men solen ser ut att hålla i sig till början av den kommande veckan och det känns på riktigt som att vi går mot ljusare tider, vilket helt underbart.

Resten utav söndagen kommer att spenderas hemma med förberedelser inför veckan och avslutas med ett och annat avsnitt av Suits. Trevlig söndag kära ni!Likes

Comments