Helgen är här och vaknade upp utvilad och pigg efter 10 timmars skönhets sömn - härligt. Jag började därefter dagen med en promenad följt av frukost med familjen; nybakat bröd från bageriet och kaffe med nyhets morgon i bakgrunden. Lördags standard.

Denna helg är vi för en gång skull kvar hemma i stan. Det är december och julen närmar sig och det är med andra ord dags att fundera på presenter. Jag har varit ute i god tid i år och redan fått mina inhandlade. Trots det så följer jag med mamma till stan för att kanske inhandla ett och annat nytt plagg till mig själv. Vi får se vad jag kommer hem med.

Trevlig helg mina kära! xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fredag i all ära, men fredags känslan och fredags peppen finns inte riktigt där. Jag känner mig allmänt trött och nere trots en riktigt bra vecka, men jag har accepterat att det är helt okej att känna så ibland - för det blir alltid bättre. Trots dagens humör så skiner solen, fåglarna kvittrar och det ligger ett vackert täcke av frost på gatorna som glittrar i eftermiddags solen. Nu ska jag ta mig ut i friska luften och senare ta mig ned mot stan för att möta upp mamma och hämta upp middag för ikväll.

Idag är det take out dinner och ett och annat avsnitt av Suits, precis vad jag behöver. 


Likes

Comments

Nej det är inte jag som befinner mig på 37d våningen med utsikt över New York, men min pappa är där och jag hade gjort vad som helst för att få vara där tillsammans med honom. Men istället sitter jag här och precis avslutat dagens tyska kurs och ska nu köpa med mig en kaffe på Globus nedanför och ta mig en promenad längs sjön. Det är kyligt, minus grader och solen skiner, med andra ord en helt underbar onsdag.

I eftermiddag har jag arbeta att göra, ansökningar att skicka in, flygbiljetter som ska bokas - mer om det senare! NU lunch och kaffe.
Likes

Comments

I helgen hade vi besök utav Ulrika från Göteborg. Fylld av positiv energi och ett leende på läpparna förgyllde hon vår helg som spenderades med allt från shopping i stan, promenad på julmarknaden till balkongen i eftermiddags solen i Klosters. 

Idag är det måndag, ny vecka och tillbaka till rutiner och jag som vanligtvis uppskattar måndagar ser idag redan fram emot helgen som kommer. Men solen skiner och det är kyligt ute med krispigt klar luft, så jag ska inte klaga. Trevlig måndag! Likes

Comments

Frukost med tända ljus, nybryggt kaffe och en utsikt över alperna. Det är så jag spenderar min söndags morgon och jag önskar er alla en trevlig första advent!

xoxo


Likes

Comments

Vintern är officiellt här och jag är helt förälskad i allt som har med den här tiden på året att göra. Att åka och handla en mörk kväll och bli så här vackert bemött på gatan, med belysning och ljus vart man än vänder blicken, det ger mig en obeskrivlig känsla av värme och tacksamhet. Ibland är det viktigt att uppskatta det lilla som förgyller vardagen. Vad är du tacksam för idag? Share your thoughts with me.Likes

Comments

Drömmer mig bort denna grå tisdag tillbaka till helgen - bergen, lugn och harmoni.


Likes

Comments

Hmm, dagens fundering och beslutsångest. Engelska eller svenska? För tillfället är det både och. Jag har själv svårt att känna efter vilket språk jag är mest bekväm med. Vilket språk vill ni se mig skriva här på bloggen? Dela med er.

Likes

Comments

Maya Stepper for Wolfcub by Brydie Mack Likes

Comments

Obsession. Dinkel bröd med chia frön och kaffe, min nya morgon rutin eller det vill säga min breakfast part 2. Efter denna stadiga början på dagen är det dags för att åka in till min tyska kurs. Det är en ny vecka och måndag i all ära. Vi hörs senare! 

xx


Likes

Comments