Daily

After a week with cold weather and rain I am feeling blessed that the weather forecast is looking better the upcoming week. Not only does it give me the opportunity to be outside more but also because I will be able to enjoy this pre summer weather with some great company. Christoffer is coming to visit me over the long weekend while my parents are treating themselves with a weekend trip to Spain with some close friends of theirs.

But today and right now I am going to enjoy my coffee and spend some quality time with both of my parents for the rest of the day.

I wish you all great day x


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I have been traveling quite frequently lately and that is about to continue.

I forgot to mention but a few weeks ago it was my 22nd birthday and I had one wish and that was a trip to Australia and as it turned out that was exactly what I got from my parents. We are planning to go there in the beginning of June. I have been longing to go there for over a year and now it's time!! 

We are flying to Melbourne via Singapore and we also might take a second flight to Sydney. Anyone who's been? Would love for you to share all your tips and experiences with me. 


Likes

Comments

Daily

After giving it some thought and consideration I have decided to change my blog in to English! I hope you are as excited as I am about this change. So from now on all my future posts will be in English.

I wish you all a great afternoon x.


Likes

Comments

Health , Travel

Travel tip!

Under de två dagar jag var i Amsterdam så lyckades jag upptäcka ett och annat hälsohak. Mitt absoluta favorit ställe efter helgen var helt klart The Cold Pressed Juicery. De låg relativt nära vårt hotell så det blev ett och annat besök där. De hade allt från juicer, smoothies, shots, raw coconut water, wraps, salads, smoothie bowls, raw treats etc. Definitivt värt ett besök om ni är i Amsterdam!

/https://www.thecoldpressedjuicery.com


Likes

Comments

Travel

Den här helgen spenderas återigen på resande fot. Jag och mamma var nämligen i Amsterdam. Det var första gången jag var där och jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig men jag blev positivt överraskad och helt förlskad i staden. Vi promenerade, besökte museum, art gallerier, botiquer och självklart deras Flowers Market. Där emellan blev det en och annan juice och Acai Bowl vid flera av deras trendiga hälsohak. 

Bjuder er på några härliga bilder ifrån min helg. Enjoy! 



Likes

Comments

Daily , Travel

Innan det var dags att flyga tillbaka igår blev det ett kärt återbesök i stan på mina gamla favorit butiker och café hak. Göteborg som jag vanligtvis associerar som en relativt grå och trist stad var igår bokstavligen helt magiskt med solsken, värme och grönska.

Det blev en kaffe och juice på Da Matteo i följt av en promenad längs Linné till Slottskogen och slutligen en tur ut till Hovås för en promenad. Ett perfekt avslut på dagen innan det var dags att borda flighten till Zürich. 

Jag hoppas ni alla haft en riktigt trevlig helg! 


Likes

Comments

Daily , Travel

Västkusten visar sin bättre sida och bjuder på solsken med något kyliga vår vindar. Jag njuter av tidiga morgnar i soluppgången vid vattnet, promenader runt på ön i sällskap av min älskade mamma. Vi prickade in rätt helg att åka hit, helt klart. Vårt syfte denna helg var att åka hit för att gå på husvisningar, vilket vi har gjort men utöver det har vi fått en helg fylld av ny positiv energi. Efter en extremt grå tid i Zürich, var det här precis vad jag behövde. 



Likes

Comments

Thoughts

Från och med den första sekunden våra blickar möttes på Köpenhamns flygplats så visste jag att du var speciell. Du visade det genom att låta mig lära känna den ambitiösa, kärleksfulla och ödmjuka person du är. Du har sedan dess och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt liv. Idag önskar jag dig en dag fylld av kärlek och en hel del firande.

Grattis Christoffer!


Likes

Comments

Daily , Travel


Denna helg blir det återigen en weekend resa och denna gång till min föredetta hemstad. Jag kan inte riktigt säga att Göteborg fortfarande är mitt "hem" då jag varit bosatt här i snart 8 år men jag är trots allt uppvuxen där och Sverige kommer på ett sätt alltid att vara mitt hem.

Det blir ett par dagar i stan men också ute vid kusten på Klädesholmen. Det ska bli så härligt att få vara nära havet, att få vakna upp och dricka en kopp brygg kaffe med en utsikt som den här, det ser jag fram emot.


Likes

Comments

Daily

Tisdag i all ära och veckan inleddes igår med att vi firande in våren här i Schweiz. En annorlunda men festlig och folklig tradition som liknar firandet vid Valborg i Sverige, fast en vecka tidigare. Så igår tändes den stora brasan på Bellvue i Zürich och det sägs att det kommer att bli en riktigt fin sommar i år. Vilket jag har väldigt svårt att tro idag med tanke på att vi hade 22 grader igår och idag så har temperaturen återigen sjunkit till 2 grader.

Därför blir det helt enkelt fokus på studier idag och ett ärende i stan i eftermiddag. Tänkte även köpa med mig ett par flaskor kokos vatten hem i hopp om att värmen snart återvänder. De förutsåg att det skulle bli en fin sommar, så frågan är bara när kommer den?

Trevlig tisdag allesammans!


Likes

Comments