Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Godmorgon!

Efter att endast ha levt på frukt & nästan bara druckit ren C-vitamin så är äntligen febern nästan borta. Den kommer & går men kände att jag behövde gå idag. Lång skoldag som är tuff att missa. Var underbart att få träffa att finisar som man saknat iallafall <3

Haha förresten.. hur full & tung var inte min skolväska imorse? Kanske p.g.a allt jag packade? :P har med mig typ 3 äpplen då vi har idrott lektionen innan lunch. Bra schema? Eftersom jag inte äter frukost så brukar jag alltid trycka i mig något innan den lektionen iallafall.
Att träna på tom mage mår ingen bra av!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej godingar!

Innehåller metapic-taggar

Förutom att sova, dricka massa vatten & tagit en varm dusch så har jag kollat runt på en massa kläder. Julen närmar sig verkligen nu! Imorgon är det lucia, sjukt hur snabbt tiden gått? Är ju ändå en lite speciell dag imorgon så ska bjuda J på en fika <3

Nog om allt random snack. På bilderna ovan hittar ni några julklappstips till tjejer. Well, ska inte påstå att alla skulle uppskatta en svart klänning, men det skulle jag. Haha detta blir ju nästan som ett ''julklappstips till mig'' istället. Kanska bör ändra rubriken? :o

Om något av plaggen lockar så är det bara att klicka på dem!

Likes

Comments

Hej på er!

Förkylningen kickar in mer & mer. Orkade knappt gå ner till Hemköp för att handla mat nyss. Hatar att känna mig klen & feber på det är ingen bonus direkt..
Lär troligen trotsa förkylningen imorgon dock. Går kort dag så ska försöka ta mig upp. Ja, jag vet att det inte alls är bra att gå till skolan med feber men jag överlever nog ska ni se. Nu ska jag dricka massa vatten & krypa ner under filten med datorn i högsta hugg. Plugg gäller nu.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hur har er söndag varit än så länge? Min har rullat på men är lite sliten efter gårdagen som inte blev som jag hade tänkt. Hade trott att det skulle bli en myskväll hemma men slutade med att jag spontant tog en buss till Julia vid 22-tiden. Var där i typ 3 timmar så var hemma tills 2 ungefär. Då kom Jesper också hem & så somnade vi tillsammans. Har massa plugg som måste göras idag & det enda jag känner är att jag inte vill. Dock inte så långt kvar till jullovet!
Försöker hålla motivationen uppe

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag & tjejgänget i biblioteket. Engelskalektionen var tråkig & eftersom vi alla blev klara med våra texter så gick vi hit :-)
Nu är det bara en lektion kvar tills denna fredag övergår till helg, underbart!! Ska fixa mina naglar direkt efter skolan så bild på dem kommer senare idag. Blir nog mys hos Jespers familj ikväll. Idolfinalen ska naturligtvis ses & lille Ossian tackar man aldrig nej till att busa med!
Vi hörs när naglarna är fixade.

Likes

Comments