Allmänt, Dagen, Småprat, Träning, Vardag

Var ett par dagar sen jag bloggade. Har helt enkelt inte haft lust & haft brist på idéer. Motivationen kom iallafall snabbt denna gång!
Idag har jag inga speciella planer faktiskt. Ska gymma framemot kvällen men annars vet jag inte. Njuter av lovet in i det sista nu verkligen!
Kondition står på träningsschemat för dagen. Föredrar absolut att styrketräna men konditionen måste hållas uppe också.

Kramis

Likes

Comments

Dagen, Shopping, Småprat, Allmänt, Vardag

Tog en tripp till Kalmar med familjen idag. Ingen av oss hade planer så vi beslöt oss för att åka iväg under några timmar. Tittande i affärer & lunch på MAX erbjöd dagen. Köpte inget annat förutom en sport-BH från Nike för 99 kr, billigt? Läste att den skulle kosta 250 så var redo att få betala det men sen säger killen i kassen "99 kr, tack"

Sov i bilen på vägen hem, så skönt verkligen. Somnar nästan alltid i bilen men efter att ha lyssnat på musik i ca 1 timme under resan dit så blev det lite enformigt.

Snart ska jag gå ut & ta en promenad men tills dess ska jag dricka dagens andra smoothie (älskar!!) och kolla lite youtube. Perfekt tillfälle att testa nya BH:n!

Kram

Likes

Comments

Dagen, Träning, Småprat, Vardag, Allmänt

Fransar, utebliven träning, mycket cyklande & köp av ny concealer sammanfattar min dag.

Ringde & bokade en franstid direkt när jag vaknat & fick komma vid kl 2. Timmarna innan det så hände inte särskilt mycket faktiskt. Småstädade lite på rummet, lyssnade på musik.
Köpte med mig en ProPud hem & kollade SKAM efter en tur på stan. Har verkligen varit besatt av säsong 1-3 & hittills verkar fjärde säsongen lovande. Hade planerat träning runt halv 5 men gymmet var stängt ":)".
Sitter nu istället i soffan & tänkte kolla några GG-avsnitt.

Kramis

Likes

Comments

Dagen, Småprat, Träning, Vardag

Kommit in i en riktig träningsfas nu, hoppas den håller i sig! Direkt efter skolan stannade jag vid gymmet & mötte upp A för träning. Blev ca 1 h & det kändes helt okej. Maxad i lårpress & lyckades med tyngsta vikten på maskinen. Det kändes med orkade iallafall 5x2, nästa mål är 10x2 med samma vikt.

Testade en ny NOCCO idag med, supergod!! Päron är fortfarande favoriten men 7/10 skulle jag ändå ge den. Lär säkert köpa den flera gånger.

Ikväll ska jag faktiskt bara städa & även ta en promenad. Kalas för pappa imorgon & taco-kväll med brudarna framåt kvällen, mys!

Kram

Likes

Comments

Dagen, Småprat, Träning, Vardag, Allmänt

Helt vanlig skoldag, varken extra bra eller dålig. Tog iallafall en promenad när jag kommit hem och fixade då även gymkortet, skönt att ha det gjort! Haft ett gym-uppehåll på ca 1 vecka & saknar det redan!
Imorgon ska jag & A gymma direkt efter skolan! Annars händer nog inget speciellt faktiskt, lite plugg som behöver göras finns ju dock alltid.
Nu ska jag ta en varm dusch & sedan äta fruktsallad!

Kram

Likes

Comments

Dagen, Småprat, Träning, Vardag, Allmänt

Haha inte mest glamorösa mellanmålet, men gott iallafall. Känns skönt med ny vecka som består av en mindre skoldag, längtar tills vi får ledigt på fredag. Hade ju absolut inte tackat nej till att ha lov denna vecka men lite smånice att kunna vara hemma & ha sovmorgon när kompisarna i andra städer sliter i skolbänken haha.
Blev inget gym idag men lyckades med 250 sit-ups iallafall. Känns i efterhand men ganska skönt också. Funderar på att ta en promenad om en stund, njuter verkligen av de dagar där solen är framme.

Kram

Likes

Comments