Dagen, Småprat

Var med några kompisar ett par timmar efter lunch & efter det så gick jag och mamma på stan en stund för att sedan käka buffé.
Köpte med mig ett par svarta byxor från in the mood, som jag troligtvis visar i morgondagens inlägg. Alldeles för mörkt ute & vill att ljuset ska vara bra!
Ikväll ska jag & mamma äta naturgodis och leta efter en bra film. Har en aning om vilken film jag vill se, håller tummarna för att den filmen faller i hennes smak också.

Kram

Likes

Comments

Dagen, Småprat

Såhär blev sushin igår! Supergott verkligen, så värt jobbet.
Idag har jag bokstavligen endast kollat Netflix. Såg en hel säsong av Broadchurch haha, nästan så jag skäms. Blev verkligen helt fast så dagens planer fick ändras. En lugn dag behövdes.
Hur har erat lov varit? Lika lugnt som mitt? ;)

Kramis

Likes

Comments

Dagen, Småprat

Hur skönt är det inte med lov? Sov länge idag, vaknade runt 11tiden & duschade. Efter en varm dusch så åt jag & mamma lasagne, riktigt gott! Några GG-avsnitt hanns med efter lunch & nu planerar jag dagens träning. En promenad, 45 min gym eller hemmaträning väljer jag mellan. Ska även laga hemmagjord sushi ikväll, längtar!

Kramis

Likes

Comments

Vardag, Allmänt, Småprat

Unnade mig en glass efter skolan, är ju faktiskt fredag + sportlov! Så skönt med en veckas ledighet, det var behövligt nu. Gym eller hemmaträning är kvällens planer. Haft mycket plugg så ej hunnit med någon träning på 2 dagar :( det känns. 100 situps, 150 squats & 75 armhävningar är målet för kvällen ;)

Kramis

Likes

Comments

Dagen, Småprat, Vardag

Kan nu checka två stora prov ✔️
Att få biologin & idrotten avklarad innan lovet känns super verkligen!
Efter skolan hade jag även utvecklingssamtal, gick bra & smidigt. Allt såg bra ut i alla ämnen & fanns inte så mycket att tillägga. Efter det så träffade jag en killkompis för att fika & snacka. Var riktigt trevligt men fick tyvärr ingen bild på själva fikan.. åt iallafall en hallonbakelse medans han åt en Budapest, riktigt gott!
Nu ikväll ska jag planera inför ett inlägg jag ska publicera imorgon samt läsa igenom min krönika jag skriver i svenska. Har kommit rätt långt och hoppas att allt fortsätter gå lika smidigt. Imorgon är det äntligen fredag!! Får sportlov & även reda på ett so-prov. Håller tummarna för att jag behåller mitt A i samhällskunskap!

Kram

Likes

Comments

Dagen, Vardag, Småprat

Inte långt kvar tills fredag nu, kämpa på hörni! Får ju även lov efter skolveckans slut så ser extra mycket fram emot att helgen ska närma sig mer & mer. Idag bestämdes tillslut efter många om och men hur vår klasströja ska se till. Starka åsikter & framför allt olika åsikter hade många, men efter 80 minuters kämpande kom vi fram till något som troligtvis funkar! Då det jag röstade på i alla kategorier blev slutresultatet så är jag nöjd iallafall. Har två prov tills imorgon, biologi & idrott. Hann med lite svar på idrottsfrågorna under skoldagen så det känner jag mig hyfsat lugn med, medans jag ska plugga sönder biologi ikväll. Hoppas ju verkligen på ett A i ämnet i år, var riktigt nära förra året! Med lite godis vid min sida & ett dussin böcker ska jag nog klara av morgondagen också. Har även utvecklingssamtal då med, efter skolan vid halv 4 tiden om jag ej minns fel. Lär nog gå snabbt & vara enkelt. Efter det så ska jag träffa en kompis och fika, trevligt!

Kramis

Likes

Comments

Dagen, Småprat, Vardag

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min har varit kanonbra. En halv skoldag med vanliga lektioner och andra halvan spenderades på isen med klassen. Skulle inte säga att jag är en skridsko-stjärna men tycker det var roligt iallafall! Vid 2-tiden gick jag och Nattis in på Maxi då hon letade efter lite allahjärtansdagpresenter till familjen. Väntade sedan på hennes buss och därefter begav jag mig hemåt. När jag kom hem åt jag snabbt mellis och hittade en liten överraskning mina föräldrar fixat, pengar & choklad. Bästa kombinationen verkligen. Efter det gick jag in på stan för att köpa lite presenter till min mormor. Blommor, choklad och ett vitt hjärta från InHouse köpte jag till henne. Hon uppskattade verkligen överraskningen och blev väldigt glad. Nu ikväll har jag plugg & dusch som väntas. Plugget måste bara göras men en lång & varm dusch ser jag fram emot efter några timmar på isen.

Kram

Likes

Comments

Dagen, Småprat, Vardag

Gick på stan med två kompisar idag innan jag gick hem för att plugga till kommande prov. Är rätt trött ikväll & ska resten av denna måndag bara ta det lugnt faktiskt. Imorgon står plugg på schemat & förhoppningsvis träff med en killkompis.
Kramis

Likes

Comments