Ja nu var det ju ett tag sen, igen. Kom över några bilder från denna tiden fast förra året. Otroligt hur saker och sinnesstämningar kan förändras, man tack å lov att dom gör det ibland! När man mår dåligt, oavsett hur många fantastiska saker man hittar på, hur härligt väder det än är, så är det aldrig lika bra som att få vara i balans och känna ett inre lugn!

Sommar än så länge :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En sak jag har tänker på mycket när jag åker med buss och spårvagn är platsen bredvid mig. Jag tycker ju Inte om att ha främmande människor För nära mig, vilket resulterar i att ja ofta lägger upp min väska på sätet bredvid mig. Jag har därefter också utvecklat flera tekniker som att titta ut genom fönstret för att slippa att någon ska sätta sig bredvid mig. Men ändå finns det ju en grupp människor som väljer att trotsa mig. Nästan alltid kvinnor, och många gånger medelålders. Och då kan jag tala om att det finns två olika grupper av denna typ, den första är de som antingen står å tittar på min väska intensivt i hopp om att jag till slut ska ta bort den, alternativt att dom sätter sig halvt på den och hoppas på att jag ska reagera. Detta gör mig givetsvis galen. Även fast felet kanske egentligen ligger på mig så kan man väl iallafall kommunicera? Sen finns det den andra gruppen som verkligen engagerat försöker få min uppmärksamhet genom att fråga om dom kan slå sig ner, vilket dom givetsvis får då jag vill uppmuntra kommunikation. MEN nästan i alla av fallen då detta inträffar så finns det ändå lediga platser runt omkring mig?! Vad är det?! Och då tänker jag så här, är det karma? Här försöker jag ta upp två platser istället för en, får ja tillbaka det så genom att en jobbig människa ska knö sig in just vid mig?

Likes

Comments

Har bläddrat igenom lite gamla inlägg från det gångna året. Även fast de flesta inläggen ser glada och ljusa ut, så har det varit ett jobbigt år. Tar med mig många fina dagar och minnen, med jag är redo att gå vidare och lämna 2014 bakom mig. Förra årets nyårslöfte gick i uppfyllelse bättre sent än aldrig. Att vara källan till min egen lycka. Låter klyschigt, men det låg nära mig. Mitt nyårslöfte detta året blir att jobba på min självkänsla. Började jobbade med det redan nu i höstas, men det krävs övning! 2015 ska bli ett år där ja prioritera mitt egna välmående!


Bilder från igår, en av de bästa nyårsfirande jag haft!
Likes

Comments

Har en väldigt fin julafton! Har fått de tre sakerna jag önskade mest! En lugn och harmonisk kväll, dröm parfymen och snö!! Ett mirakel att det till slut kom snö på julafton! Trots att pirret i magen som man hade när man var barn inte riktigt finns där, så är ändå julen magisk! Ser fram emot flera dagar av lugn, mysiga filmer och god mat!

Likes

Comments

För ett par veckor sedan drog Sara upp idén om att köra en roadtrip till Ullared. Och idag blev den sann, jag Sara och Sofie åkte dit över dagen. Väldigt trevligt blev det. Åkte från Göteborg halv elva och spelade hög musik hela vägen för att peppa upp inför shopping.

Blev en hel del nödvändigheter (och en hel del choklad), men jag ska definitivt återvända när jag skaffar mitt eget hem!

Väldigt bra dag att åka på också, måndag, inte lov och inte lönevecka!

Likes

Comments

Jag fyller år snart, 24 november. Lite den här känslan har ja kring middags firandet. Kanske kommer oväntat för vissa då jag för det mesta klär mig i svart, vitt och grått. Men på insidan känner jag mig så här, oftast.
Likes

Comments

Ja jag har tagit körkort!! Galet vad glad jag är! Fantastisk man jag körde upp med, positiv och peppande. Fick två buketter rosor av mamma, pappa och farmor och en ny bh av mamma. Har vuxit in i en udda storlek som inte finns på alla ställen nämligen. Igår fick jag också firat lite för Maja hade 20 års förfest, så trevligt!
Likes

Comments

Blir en del pluggande nu i tenta tider. Igår åkte jag hem till farmor för lugn och ro för pluggandet. Idag har jag suttit hela förmiddagen på pappas jobb för att plugga. När man är hemma så blir man så lätt distraherad, plus att jag blir tröttare hemma. Är man någon annanstans så skärper man till sig.
Tonat håret här om dagen med, väldigt nöjd. En mörkare djupare färg som glänser fint i höst deppet.

Likes

Comments

Ledig idag, tid att stressar ner. Tenta plugg, känns perfekt en regnig dag. Tända ljus, kaffe och sällskap med Nora Jones och Ed Sheeran. Har en huvudvärk så det skriker om det, men jag är själv just nu och jag gillar det.Är ordningsam, men när jag pluggar ser det lite ut som på bilden, gärna mycket att äta!

Likes

Comments

Senaste dagarna i bilder. I helgen blir det lyckad förfest hos Linnea. Inte allt för bakis gick vi på teater och åt middag ute i söndags!

Likes

Comments