Header

Vardag

HEJ på er finisar!
Nu var det ett himla bra tag sedan som jag uppdaterade bloggen, jag har egentligen ingen förklaring varför det har ekat tomt på bloggfronten, mer än att jag inte haft något kul att dela med mig utav.
Nu under ”blogguppehållet” så har jag fått massa inspiration till framtida blogginlägg, så nu känns det som att jag har roliga saker att dela med utav.
Nu är jag allafall tillbaka för att stanna, vi hörs i nästa inlägg igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helg

Godkväll på er, som rubriken lyder så behöver jag eran hjälp, jag har helt slut ideer på blogginlägg och då blir det inte kul att blogga, om man inte har något roligt att dela med sig av, så ni får jättegärna hjälpa mig med tips och ideer till blogginlägg i kommentarerna, jag uppskattar alla möjliga ideer <3

Allafall, idag har jag jobbat till klockan 16, och när jag kom hem studsa jag i säng och sov 2 timmar, det var välbehövligt för jag har varit såå trött idag.
När jag sedan vaknade var det hockey på TV som jag och Robin satt fastklistrade vid, nu är det snart dax för mig att ta mig en kvällsdusch och lägga mig i sängen, och fortsätta kolla gamla klipp från Familjen Annorlunda, jag älskar att kolla på detta programmet, fast att jag själv ALDRIG skulle klara av att ha så många barn, så ett stort cred till dessa föräldrar som orkar med alla dessa barn, ni gör ett fantastiskt jobb! <3


Kvällsmys med dessa <3

Likes

Comments

Vardag

Är oboy!
Jag kan ärligt säga att jag dricker flera glas om dagen, för jag tycker det är sååå gott.
Jag är annars en oboy - period drickare, och dricker gärna varm oboy på hösten & vintern, men just nu dricker jag den gärna kall.

Likes

Comments

Inredning

Jag älskar dessa lampor från Ikea, har 4 stycken fönsterlampor och en stor golvlampa i samma modell.
Jag älskar dessa lampor för dom är så stilrena och att dom går i färgerna silver & vitt, och jag älskar ju denna kombinationen med färger.
Jag har även målat en lampskärm svart, i och med vi har färgerna svart, vitt och silver i hallen så tyckte jag det kunde vara snyggt att måla lampskärmen svart, och jag använde mig utav vanlig svart färg som vi hade hemma, och målade några varv innan det täckte helt.
Jag betalade 199 kronor styck för fönsterlamporna, samt 399 kronor för golvlampan.

Likes

Comments

Frågor och svar

Jag och Robin firar den 14 februari, nästa år, hela 6 år tillsammans.
Och redan i början av vårat förhållande och under åren som gått, så har både han och jag fått frågan ganska så många gånger från olika personer ifall
vi vill skaffa barn.
Och svar på frågan, det vill vi, mer än gärna.
Men inom något år kanske, där finns saker och ting jag måste ta itu med innan jag vill sätta ett barn till världen, och först & främst vill jag ta tag i körkortet.
Samt att jag och Robin vill ut och utforska världen lite mer innan vi bestämmer oss för att skaffa barn.
Skulle det bli så att jag blir gravid, då är det menat att jag ska bli det, och då tänker vi givetvis behålla det, men det är inget vi planerar på att bli just nu.
Både jag och Robin älskar barn, och vi vill själva skaffa oss en familj.
Både jag och han kommer in mycket & väldigt ofta in på ämnet med att skaffa barn, men vi båda är ganska enade med att vi vill vänta.

Robin med våran guddotter Lilli, älskar att se dessa två tillsammans <3

Likes

Comments

Hår

Har under årens gång testat på att ha alla möjliga hårfärger, men alltid gått tillbaka till blond för jag har alltid känt att det är min hårfärg.
Så tänkte dela med mig några bilder från när jag var helblond.

Likes

Comments

Djuren, Födelsedagar

Igår fyllde min yngsta katt hela 1 år, nu har vi tre stycken 1 åringar härhemma.
Tänkte svara på några frågor, om Bebbe så ni får lära känna henne också lite.

1. Vad heter ditt djur?
Bebbe, heter egentligen inte Bebbe.
Utan hennes tilltalsnamn är Skrållan och det står till och med Skrållan på hennes papper.
Hur det blev att vi kallade henne Bebbe var för att hon var väldigt liten när vi fick hem henne när hon var 12 veckor gammal.
Hon var den minsta katten i kullen som hon växte upp i, vilket blev att hon blev kallad av oss LillBebbe, men nu är det bara Bebbe, och vi har försökt att kalla henne Skrållan men hon lyssnar nu bara på namnet Bebbe.

2. Vilken ras?
Bebbe är en skogskatt, vet inte om det räknas som ras?

3. Hur länge har du haft djuret?
Vi har haft henne sedan hon var 12 veckor gammal, så det blir att vi har haft henne i 8 månader.

4. När, och varför skaffade ni djuret?
Vi skaffade Bebbe några dagar in på januari detta året, vi kände att Tjorven ville ha ett kattsyskon så det var blandannat för hennes skull, i och med vi inte hade Rolex då så blev det att Tjorven var väldigt ensam, och man märkte på henne att vi inte kunde sysselsätta & leka med henne som en annan katt kan göra, så därför skaffade vi oss Bebbe.
Sen har både jag och Robin alltid velat ha 2 katter.

5. Hur gammal är djuret?
Bebbe är idag 1 år och 1 dag gammal.

6. Några udda saker med ditt djur?
• Bebbe har tendensen att alltid ska vara med där det händer saker, vill alltid vara i närheten, det kan handla allt från när jag städar, när jag sitter på toaletten och till att jag lagar mat, då sitter Bebbe på diskbänken och tittar på.

Jag har aldrig varit med om någon som är så otroligt matglad som Bebbe, hon hör alltid när jag öppnar skåpet där vi har kattmaten och är snabbast fram med att äta, samt att hon är en sådan stor tiggare när jag och Robin sitter och äter, då ska hon vara på köksbordet (trots att jag sätter ner henne på golvet) men det är ingen ide för hon hoppar upp gång på gång, till köksbordet iallafall.
Bäst är det om vi tappar något då är hon snabb med att ta och äta det.

Bebbe sover alltid på mig när vi sover, ligger även tätt brevid mig eller på mig, Bebbe är otrolig sällskapssjuk och älskar att mysa, och det får hon mer än gärna göra.

7. Några favoritminnen med ditt djur?
Dagligen bjuder Bebbe, och dom andra 2 djuren på favoritminnen så det är svårt att bara nämna ett. <3

8. Vad älskar du hos ditt djur?
Bebbe har otrolig många egenskaper som jag älskar hos henne, hon är mycket social av sig, när vi har folk härhemma så sitter både hon och Tjorven i knäet på gästerna.
Bebbe är mycket snäll också, nästan för snäll, för när hon och Rolex busar så säger hon aldrig ifrån att nu är det bra, utan hon låter Rolex busa och leka med henne trots att man ser att hon tillsist blir less.
Bebbe, Tjorven och Rolex sprider sådan glädjen dagligen, och jag skulle aldrig byta ut mina djur mot några pengar i världen, för mig betyder dom allt för mig och jag är så glad att jag har dom hos mig, varje dag.
Så tomt och tråkigt det hade varit utan dom <3

Likes

Comments

Vardag, Frågor och svar

Godmorgon måndag, idag är det en bra dag känner jag.
Har sovit bra inatt & det blir en kul dag på jobbet.
Har lite slötid just nu så tänkte passa på att skriva ett godmorgon inlägg.
Dagens planer efter jobbet är att vi måste handla hem mat för kommande vecka, så det känns bra att göra det idag när det är måndag.
Tänkte även fundera ut på hur veckans matsedel ska se ut, har dock dålig inspiration, så jag får sitta och fundera ut på vad det blir för gott till middag denna vecka.
Tänkte även passa på att gå en promenad i skogen med Rolex, sen blir det nog en lugn dag, och ladda upp inför den långa arbetsveckan.
Har även fått frågan hur det känns att vara tillbaka på jobbet efter en lång sjukskrivning, och faktiskt, över förväntan känns det jättebra, och jag tycker det är så kul att vara tillbaka.
Jag har varit så otroligt rastlös, men samtidigt väldigt orkeslös till att göra saker under sjukskrivningen, men nu känns det mycket bättre.
Jag har orken till att göra saker, och fått tillbaka mina gamla rutiner.

Likes

Comments

Hår

Är verkligen detta schampot.
Jag använde mig alltid av Wella tidigare och mitt hår blev sååå risigt av det, speciellt nu när jag blonderat det, tidigare var det inte samma, men jag började märka mer och mer att detta schampo inte är bra nog för mitt hår.
Så jag köpte Elvital, ett big pack, som är "anti-breakage, reparing schampo" och redan efter första tvätten, och när håret vart torrt så kändes det inte alls risigt jämnfört med tidigare, så detta schampo rekommenderar jag verkligen.
Kan lägga in en liten jämnförelse bild med när jag använde mig utav Wella och sedan av Evital schampot.

Här använde jag mig utav Wella, såhär såg det ut när det var torrt och jag inte satt in någon olja, man ser tydligt hur risigt det ser ut och att håret inte alls mår bra.

Och såhär ser håret ut idag, med Evital.
Och här har jag inte använt mig någon oljeprodukt i håret som jag tidigare var tvungen att göra, märker redan stor stor skillnad efter bara 3 tvättar med detta schampot.

Likes

Comments

Inrednings projekt, Inredning, Inköp

Kunde inte hålla mig med att inte bygga ihop min kallax hylla som jag köpte idag, så fort jag kom hem så monterade jag ihop den och nu har jag satt dit lite prydnader, men jag om jag känner mig rätt så kommer jag gå och ändra om och byta ut sakerna, men jag blev allafall nöjd för denna gången, haha.

Vart är grejerna ifrån:
Blomma -
Växtriket (kallas för garderobsblomma) jättelätt att sköta den.
Kruka -
Hittade jag i soprummet.
Ljusbricka -
Rusta.
Ljusstakar -
På en köp & sälj sida.
Ugglor -
Rusta.
Ängel -
Fått av min mormor för många år sen.
Stol -
Hittade jag även i soprummet och målade om den.
Silvriga blommor -
Förut var dom lila, men jag spraymålade dom i silver.
Silvriga ljushållare -
Ica maxi.
Prydnadshäst -
Köpt på loppis, förut var den vit och hade rosa man & hår, har använt mig av aluminumtejp och svart hobbyfärg.

Likes

Comments