Header

VARDAG

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra start på veckan. Själv har jag varit i Borås idag för uppskrivning för mitt moped-körkort. Jag klarade det och jag är så stolt över mig själv!! Jag har verkligen pluggat som en galning för att klara detta.

Jag tycker verkligen att om du har möjligheten att skaffa mopedkörkort, så gör det. Du kommer verkligen ha nytta av det. Även i framtiden om du ska ha körkort till bilen, då kan du redan en stor del av teorin! Men det är ju även så roligt att bara köra haha.

Ha det så bra tills vidare, så hörs vi i nästa inlägg, kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

VARDAG

Hej!

Hoppas din dag varit bra. Själv har jag suttit i en bil mesta delen av dagen, väldigt tråkigt då vädret äntligen varit fint. Vi kom hem från Malmö vid 18. Innan vi åkte hem stannade vi en liten stund på Emporia för lite shopping. Jag köpte ett par jeans från Hollister, älskar dem redan! När vi hade åkt en bit stannade vi för lunch på Margretetorp, ett mysigt ställe med väldigt god mat. Efter det var det dags att åka mot Ulricehamn.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, då det är skola imorgon igen. Ha det så bra, kram!

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er!!
Vill börja med att säga förlåt för att jag inte alls varit aktiv den senaste tiden. Lade nog bara upp två inlägg och sedan blev det mycket med skolan osv. Men nu framöver hoppas jag på att kunna uppdatera så mycket som möjligt då det händer lite mer. Visste inte heller om jag skulle ha kvar min blogg eller inte, men har bestämt mig för att ha kvar den uppdatera när tiden och lusten faller på.

Vid klockan 10 imorse åkte jag, min syster, mamma och bonuspappa ner till Malmö för att tillsammans med flera fixa en överraskningsfest för våra barndomskompisars pappa som fyller 50 år idag!! Han blev jätteglad och allt blev väldigt lyckat. Först stannade vi i Väla Centrum, jag köpte en tröja på Zara. Senare lunchade vi och åkte vidare till vårt hotell, Mäster Johan, i centrala Malmö. Vi gjorde oss iordning och tog en taxi till Bunkeflostrand för att möta upp de andra. Kvällen har varit jättetrevlig och det var så roligt att träffa alla igen! Här nedan har ni lite bilder från dagen. Godnatt<33

Likes

Comments

Hej!! Jag heter Anna Ebenfeldt och är en tjej på 15 år. Jag bor i en liten stad som heter Ulricehamn tillsammans med min familj. Här kommer ni få läsa om vad jag gör i min vardag, då jag bland annat är med vänner, familj och tränar. Jag ska försöka skriva här så ofta som möjligt, men eftersom jag går i åttonde klass har jag ganska mycket prov, läxor samt inlämningar så jag tänker att jag uppdaterar så fort jag får lite tid över.

<33


Likes

Comments