Header
L.I.F.E

Asså har ju inte berättat om den här kvällen.
Jag. Är. Frälst.
Tove Lo, vilken jävla Queen. Slayade hela Pustervik och fick varenda människa därinne att bli lite små kär och upphetsad av henne. Vilken kvinna. Vilken superwomen. Helt fantastiskt.
Vi alla fyra var helsålda på denna kväll. SÅ TACK!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

L.I.F.E

Tre nyanser av rött och en cappuccino och lite granola i magen så har jag 51 minuter kvar av tågresan. Ett par hörlurar som börjar göra ont mot öronen med Years & Years fina låt Memo som snart byter till Statements med Loreen. Hur fan kom inte denna kvinna vidare i Melodifestivalen? Andra chansen istället för en jojkare med en tjej som skriker falskt? Självklart såg man Sia med scenografi och dans och man kan ha åsikter om kvinnan med handväskan. Men jag känner också, ska inte kreatörer ta inspiration från varandra? Det var ju inte rakt av Sias nummer, det var likt men på Loreens vis. Och tycker diskussionen om handväskan kan fortsätta om den vill, men tycker det blir lite mycket också. Det handlar om musik och konst.
Och det är just reaktion, vilket Loreens nummer gav. Min åsikt är helt klart att Loreen skulle gått direkt till final, det nummer som var mest genomtänkt och konstnärligt! Dessutom det nummer med bäst klädsel, vad har hänt med stylingen? Ska inte gå in på det nu, men kan bara säga att jag tycker det är otroligt illa! Inte fantastiskt snygga där inte.

Nog om det. Ovan ser ni bild på en mysig frukost från morgonen med min far. Och nu är jag i vanlig ordning på väg till Stockholm för att skriva lite.

Ger er en stor skriftlig kram!

Ebba

Likes

Comments

O.U.T.F.I.T

Tröja - Zara/Jacka - Zara/Strumpbyxor Lindex/Skor - Vagabond/Keps - Adidas

Likes

Comments

L.I.F.E

Asså oj vad jag gillar Köpenhamn! Har svårt att förstå danska men annars är allt så jäkla NAJS alltså.

Blev en liten tripp med tre fina tjejer måndag till tisdag för att gå på THE WEEKND. Och oj vad grym han var!!! Helt såld på hans album som han släppt, lyssnat konstant sedan det släpptes och det var extremt bra live. Vi alla fyra hade egentligen velat ha en ståplats och bara stå och dansa, men dom tog slut på två sekunder när vi skulle fixa biljetter. Så blev sittplatser men var riktigt bra ändå, dock lite tråkiga typer bakom oss som klagade för att vi stod upp men skitsamma, onödigt att haka upp sig på!

Men blev två roliga dagar i alla fall!
Nu är jag Påväg hem från Stockholm som jag åkte till igår för plugg. Haft det bra en natt här också, men ska bli skönt att komma hem faktiskt + ha dansklass ikväll.

Ha det fint!
Kram Ebba

Likes

Comments

L.I.F.E

På ett tåg mot nya äventyr. Mot Stockholm.

Nu var det ett bra tag sedan. Varför? För att jag helt enkelt har legat sjuk i princip 2 veckor. Fy alltså. Men har ändå försökt hittat på lite saker när jag känt mig någorlunda frisk. Som att äta god mat, haft dansklass (dock kanske inte mycket dans från min sida), varit och tittat på musikal som några av mina fina vänner var med i och till sist när jag kände mig ganska frisk i lördags så var jag på mexikansk fest. Väldans trevligt!

Men nu mår jag bra igen, lite förkyld som alla andra bara.
Sitter och skriver detta medan jag sörplar på en cappuccino under min tre timmars tågresa mor huvudstaden. Nu ska det ske något roligt i livet. Imorgon börjar nämligen en skrivarkurs på Berghs som jag ska gå tio veckor framöver. Ska bli otroligt kul. Lite pirrigt men det ska det väl vara. På köpet kommer jag även få träffa och umgås med mina kusiner, vilket är så väldigt sällan. En taggad Ebba helt enkelt!

Och just det, den där hjärte-dagen idag också. Så tar och skänker lite kärlek till er alla. Passa på att kramas mycket idag och glöm inte att berätta för era nära och kära vad bra dom är. Inte bara en dag för par, all kärlek är viktig! Inte minst den till sig själv, så ge dig en klapp på axeln, du är också viktig!❤️

Stor kram!!!

Likes

Comments

L.I.F.E

En trevlig pingla. Underbara sushi. Popcorn och snacks. En helt fantastisk film. Låter ganska bra eller hur? Och det var det också.

Igår var en toppenfredag helt och om ni har chansen att se La La Land (helst på bio) SÅ GÖR DET! Blev helt förälskad i den!! 5 av 5 !

Likes

Comments

L.I.F.E

Jobba jobba jobba. Det består denna dag av. På skolan 8-13, hem fort och käka en macka och nu snart dansa med mina grymma danskidz! Sedan tar jag heeeeeeelg!!!!

Kramen!

Likes

Comments

M.O.O.D

Blandade känslor. Bara att ta tag i dagen och försöka fly dina tankar. Se det positiva. I alla fall ge det ett försök!

Likes

Comments