Hej!! Vi är så ledsna att vi inte lagt upp något på superlänge!!! Förlåt verkligen, men vi har mycket i skolan och träning osv. Så vi kommer antagligen uppdatera mindre, men fortsätt följa och checka in här!!

<333 // Anna och Disa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är Anna. Idag har jag inte planerat någon speciellt, men jag har fotbollsträning på eftermiddagen. Det är söndag, SISTA dagen på påsklovet!!!! Jag har såå mycket i skolan just nu som jag måste jobba. Men hoppas ni har det bra!

// Anna

Likes

Comments

Idag har jag ätit jättegod frukost, jag åt frasvåfflor med nutella saftiga jordgubbar och stora söta blåbär!!! Det var en perfekt start på dagen och tog nästan bara 10 minuter att göra

Kram Disa

Likes

Comments

Jag tyckte att det skulle vara lite roligt med en spend or save, eftersom att det är inte alltid viktigt att köpa det som är dyrast och som kommer från ett fint märke. Jag tycker att dessa exemplar är ganska lika varandra, så det är ganska smart att spara pengar på det.

1. Vans/ H&M 

VANS --> http://www.vans.se/se-en/women/shoes/slip-ons/classic-slip-on-shoes-60091.html

H&M --> http://www.hm.com/se/product/40682?article=40682-A

2. Rayban/H&M 

RAYBAN --> http://www.ray-ban.com/sweden/sunglasses/RB3025 MALE 085-aviator gradient-gold/805289305033

H&M --> http://www.hm.com/se/product/19030?article=19030-B

3. Alpha Bomberjacka / H&M

ALPHA BOMBERJACKA --> http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?id=39414818&color=031&cm_mmc=CJ-_-Affiliates-_-Polyvore-_-11292048

H&M --> SLUTSÅLD !!!!

Kram Disa!!!

Likes

Comments

Hejsan allesammans!! Idag är det onsdag, jag har inte planerat så mycket inför idag. Men jag tänkte att jag ska fixa lite i mitt rum och senare på dagen så ska jag nog träffa Disa. Det är ju lov och då ska man chilla lite! Hoppas det blir lika fint väder hela dagen som det var igår, längtar efter sommaren så mycket nu. Vi kommer antagligen uppdatera lite mer under dagen, så kika in lite senare!

// Anna

Likes

Comments

Idag har vi varit och haft en supermysig dag med våran fina kompis Meg. Vi åt på en mysig resturang som heter Yum Yum och det var jättegod mat, vi delade på en nudel pad thai !! Sedan gick vi runt och kollade i några butiker, vi hittade inget speciellt men det var ändå en supertrevlig dag.

Kram // Anna & Disa

Likes

Comments

Hej! Vi är två tjejer som älskar att spela fotboll och va med vänner. På den här bloggen kommer vi skriva om vår vardag. Hoppas att ni kommer fortsätta att checka in här lite då och då.

// Anna och Disa

Likes

Comments