Jag har ätit massa goda frukter från Vietnam, fått hem min efterlängtade bkr-flaska. Spenderade också förra helgen hos André där vi bakade egna fastlagsbullor, tittade på film och tog det lugnt.

Söndagen där på, 12.2, åkte jag och familjen på brunch och det var så såå otroligt gott! Samma kväll fick jag feber och lämnade hemma följande dag. Åt smoothie-bowl och började på min Alla hjärtans dag present till André.

Sen kom Alla hjärtans dag och jag fick choklad och godis men annars hände inget speciellt. Vår lilla Kevin kom äntligen hem efter 2 månader på resa och vi krossade pepparkakshuset som han inte hade gjort ännu.

Vi har även varit på konsert, haft penkkis och vanha i skolan, och så har provveckan dragit igång.

Likes

Comments

...har redan hunnit gå sedan jag skrev någonting senast. Det har varit ganska mycket att göra då vi inte haft någon mamma här hemma i huset, så det jobbet har jag och min syster skött. I skolan har vi haft många förhör, tränat, och hållit många presentationer.

Igår spelade vi gymnasieflickor innebandy-final i Vasa och vi tog tredje platsen! Roligt var det och ett bra resultat fick vi. Det är fredag idag och jag har inga andra planer än att vara här hos André. Trevlig helg på er alla!

Likes

Comments

Favoritsallader: Pastasallader av olika sorter, fruktsallader och sallader som innehåller allt möjligt

Tre saker du inte vill ha på pizzan: Tonfisk, kebab och ägg

Äter jag hellre hemma än på restaurang: Hamburgare och tacos

Favoritdessert: Glassdesserter, tårtor eller något med choklad

Något du skulle kunna äta varje dag: Mango, krabba och skagenröra


Det lagar jag helst nu för tiden: Någon asiatiskrätt, fruktfat eller ett bakverk

Något du tycker om men inte äter så ofta: Smörgåstårta, vietnamesiska vårrullar/crêpes och ostbricka

En kötträtt du tycker om: Phô - vietnamesisk nudelsoppa

Vad äter jag helst till frukost: Pannkaka eller bröd i våffeljärn

Bästa matkulturen enligt dig? Den asiatiska!

Likes

Comments

Denna skolvecka har gått bra eftersom att man har haft vinterfesten på kommande! Gårdagen började med provutgivning och det gick mycket bättre än förväntat. Vi slutade tidigare och åkte då hem för att fixa mig. Efter 18-tiden blev jag hämtad och vi åkte iväg till vinterfesten.

Allt blev riktigt lyckat med underhållning, mat och sällskap. Sedan åkte vi iväg på efterfesten och var där en bra stund. Såna här bra dagar skulle det få finnas mer av!

Likes

Comments

Jullovet är över och vi har ett nytt år! Det nya året inleddes med dessa flickor och vi åt en trerätters middag hos Moa. Sedan åkte vi vidare till en fest och kvällen blev lyckad då jag hann umgås och träffa de allra närmaste. ♥ Jag hoppas att 2017 blir riktigt bra, om inte bättre än 2016!

De dagarna hittills har jag varit på en shopping dag med mamma och Emma, tapetserat hallen en hel dag, varit ute i snön, träffat Adelina och varit med André! Nu är det återigen en ny vecka och skolan har börjat med prov...

Likes

Comments