Fredagen bestod av jobb och fix inför Emmas konfirmation. André kom också till villan där vi åt och var ute i båten.

På lördagen blev det konfirmation i kyrkan och efteråt kaffe på villan. Som avslutning på midsommaren blev det förfest och senare fagerö. Helgen var riktigt bra, och det var midsommaren 2017!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från de senaste dagarna.

Då det är sommar och varmt har det blivit ganska mycket glass-ätande, vilket jag inte klagar på. Glass är en av höjdpunkterna med sommaren!

Och äntligen (!) har vi fått vår lilla kusin! Så roligt och gulligt när Kevin blev storebror.
Jag har också jobbat en del, umgåtts med kompisar, varit hos André och bara haft väldigt bra dagar.

Likes

Comments

Det har plötsligt blivit 19 juni och det går alltför snabbt! Men fina dagar med sol har det hunnit vara, och mellan varven jag jobbat har jag solat och tagit det lungt.

Denna vecka har jag sett fram emot länge, då det är midsommarveckan. Fixande inför Emmas konfirmation står på shemat och jag tror helgen kommer bli riktigt rolig!

Likes

Comments

Stafettkarnevals helgen var definitivt det roligaste denna månad! Så här kommer en liten summering av den:

Vi åkte iväg med en full buss på fredagen den 19.5 till Alberga. Ju längre ner vi kom i landet desto varmare blev det. Så när vi anlände till hotellet var det sommar utomhus och hela 26 grader! Vi hade fritid hela kvällen och tog foton, shoppade i Sello, åt asiatiskt och tog med Burger king nattmat till hotell rummet.

Lördagen började med hotellfrukost och en snabb shoppingrunda innan vi packade ihop och gjorde oss redo för att åka till stadion. Många glada människor, soligt och varmt och det resulterade i en super bra karnevals stämning. Vi hejade fram gymnasiets gatustafettlag till en guldmedalj och det var så roligt! En liten stund efter sprang vi vår grässtafett där det blev en 7:de plats.

Stafettkarnevalen 2017 blev riktigt lyckad och jag hade super roligt med dessa flickor!

Likes

Comments

...och det innebär också sommarlov! Vilket jag inte riktigt kan förstå. Att ett helt skolår redan har gått, och att vi nu har 2,5 läxfria och lediga månader - så skönt!

Under maj månad har det hänt mycket roliga saker och jobbiga saker, som en stressig provvecka och massa andra skolarbeten, usch. Men för cirka en vecka sedan blev vi hundägare. Lilla fina Charlie flyttade in till oss och han är¨så himla fin♥

Likes

Comments