I fredags åkte hela familjen ner till Åbo för att åka på en kryssning över till Sverige. Väl på båten checkade vi in i vår hytt, fick en fin utsikt över vattnet också.

Vi åt buffé och gick i Tax Freen innan vi kom tillbaka till hytten och gav födelsedagspresent åt mamma. Sen var det dags för oss att sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sportlovet har hunnit förbi och vi började med en ny period i skolan. Denna period har jag flera håltimmar varje dag så det är lätta skoldagar! Sedan har jag även fått jobb på ett ålderdomshem, bakat massor, fastlagsbullekväll med flickorna och varit en hel del med André.

Helgen började med Lappfjärds revyn på fredags kvällen och när den var slut gick jag hem till André där vi åt tacos. På lördagen steg vi upp tidigt för att åka iväg till Närpes där vi hade kursdag med musikkåren. Det blev ett fullspäckat schema och efter 6h var jag helt slut.

Melissa fyllde även år i lördags så dit åkte jag på kvällen för att äta middag, som ni ser på bilderna. Det blev en lyckad middag och kväll! På söndagen sov jag länge, tittade Youtube, gjorde läxorna och sen kom släkten hit. Det har varit en riktig bra helg!

Likes

Comments

I torsdags hade vi lite annat program då det var penkkis, vilket också var roligt! Sedan kom fredagen och det var vanha i skolan. Bebis tema för oss i ettan och tvåorna var utklädda till gamlingar. Vi hade annat program mest hela dagen och det var bra uppstyrt.

Efter skolan for jag hem till Melissa där vi fixade oss och åt innan vi begav oss på förfest. Förfesten var rolig och festen i Norrnäs var väldigt konstig men ändå bra. Den natten blev det lite sömn och på lördagen hände inget annat än ett litet uppträdande med NSK och sen melodifestivalen med Emma och André.

Likes

Comments

Jag har ätit massa goda frukter från Vietnam, fått hem min efterlängtade bkr-flaska. Spenderade också förra helgen hos André där vi bakade egna fastlagsbullor, tittade på film och tog det lugnt.

Söndagen där på, 12.2, åkte jag och familjen på brunch och det var så såå otroligt gott! Samma kväll fick jag feber och lämnade hemma följande dag. Åt smoothie-bowl och började på min Alla hjärtans dag present till André.

Sen kom Alla hjärtans dag och jag fick choklad och godis men annars hände inget speciellt. Vår lilla Kevin kom äntligen hem efter 2 månader på resa och vi krossade pepparkakshuset som han inte hade gjort ännu.

Vi har även varit på konsert, haft penkkis och vanha i skolan, och så har provveckan dragit igång.

Likes

Comments

...har redan hunnit gå sedan jag skrev någonting senast. Det har varit ganska mycket att göra då vi inte haft någon mamma här hemma i huset, så det jobbet har jag och min syster skött. I skolan har vi haft många förhör, tränat, och hållit många presentationer.

Igår spelade vi gymnasieflickor innebandy-final i Vasa och vi tog tredje platsen! Roligt var det och ett bra resultat fick vi. Det är fredag idag och jag har inga andra planer än att vara här hos André. Trevlig helg på er alla!

Likes

Comments