Ja nu är det äntligen höstlov! Det har gått två och en halv månad sedan vi började skolan och nu har vi lov. Sen är det endast (!!!) ca. två månader till jullovet! Tiden går så såå snabbt fast det ibland inte känns så och det är ju både bra och dåligt.

Vet inte vad som kommer att hända dagarna fram över men jag hoppas det blir ett bra höstlov. Vädret är dock väldigt kallt och solen har inte lyst på länge så det är inget väder jag vill ha mer av nu. Istället skulle jag vilja göra det som vi gjorde ifjol på hösten: nämligen åka ner till södern, där det är varmt och skönt, simma i havet, äta glass...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är det måndag och ny vecka! Har väntat så länge på denna vecka eftersom att vi får höstlov på onsdag = kort skolvecka. På höstlovet finns det inga speciella planer för min del men bilderna ovan visar hur det skulle kunna se ut. Ett lugnt och skönt lov ♥ . Har blivit förkyld över helgen och var inte alls pigg i morse, så det blev en tung dag då jag hade både idrottslinjen och valthornslektion.

Då jag nämnde förkylningen, så tror jag det var från fredagen då jag spenderade hela kvällen på villan med mamma och pappa. 0% i telefonen, choklad, tänd brasa och idol. Så det var ändå mysigt! Steg upp efter 11h sömn och åkte hem tidigt. Sen hade vi faster på besök, och senare kom Kevin in och lekte med oss. Då klockan var runt 19 satt jag hos Melissa. Vi pratade, såg livestream, åt hotdogs, åkte till Moa, träffade också andra flickor och pojkar och köpte chips innan jag var hemma. Runt 02.00 kom André hit och då somnade vi genast.


Likes

Comments

Nu är det andra veckan med den nya perioden och det funkar faktiskt bra! Idag hade jag en lätt skoldag då vi inte hade så många vanliga lektioner, istället var det en konsert som hölls för oss och det var också provutgivning. Sen har det varit mycket roligt som hänt de senaste dagarna; vi hade en ledig fredag här om veckan och då tog jag och tre andra flickor oss till Vasa. Där vi var hela dagen nästan. Hade en riktigt bra dag med dem! Samma dag var jag också på middag med familjen till Fagerö.

I fredags höll ettornas musiklinje en fin konsert innan vi tog helg. På tal om helg så umgicks jag med ett gäng flickor i fredags, vi handlade mat och satt och pratade hela kvällen. Och nästa dag började jag med en god frukost och sen gjorde Emma och jag egna Bountys, NAM så gott! Började tidigt fixa mig för att sen åka till Moa och senare på förfest med många andra. Satt där i flera timmar och hade det så roligt, men efter 21 åkte vi till årets sista Fagerö. Där det också var lika roligt! Nu när alla Fagerö danser är slut så känns det som om vintern är här när som helst, och vädret är verkligen så utomhus.

Likes

Comments

Den senaste veckan har mycket tid spenderats vid läxböckerna eftersom att vi har provvecka just nu. Trodde i början att det skulle vara tungt och jobbigt, vilket det också har varit ibland men det mesta har varit positivt då vi fått sluta 11 eller tidigare och sen åkt hem. Sen har man haft nästan en heldag hemma och kunnat ta det lugnt, titta serier, träna och sen mot kvällen läsa lite på prov. Allt har en bra gärning i slutet!

Idag sov jag lite längre och körde sen till skolan med Emma. Skrev klart min modersmåls essä halv 11 och jag hoppas det gick bra. For sen och handlade lite och var hemma för nån timme sen och skall till näst på valthornslektion. Imorgon är det sista prov dagen!

Likes

Comments

Förra helgen bakade vi en tårta och for ner till villan för att överraska pappa som fyllde år. Sen så har princip 90% av kvällarna sett ut på liknande sett med solnedgångar, då jag varit ute och tränat, så såå fint! Och de senaste dagarna har jag gjort det vanliga som att jobba med läxorna, ätit gott och umgåtts med kompisar, och en helg var det också Slättens Mystik där vi uppträdde.

Hösten har kommit med kallt väder, tyvärr fastän man inte vill inse det, men ändå riktigt fina dagar. Det kan fortsätta den vägen så man hålls på bra humör!

Likes

Comments