På fredagen, 7.4, hade jag en vanlig skoldag och vi for på lunch till brasseriet, som var så gott! Sedan avslutade vi skoldagen genom att vara ute och springa. När jag kom hem satt jag framför tv:n i flera timmar för att följa med terrordådet i Sthlm. Det var verkligen hemskt, och det finns så grymma människor i denna värld....

Men jag tog mig från tv:n och vespade till Elin och Erica för att baka och umgås. Vi gjorde en kladdkaka med chokladfudge och choklad doppade jordgubbar. For hem och gjorde mig klar för en tidig väckning. Jobbade sen 4 dagar och emellan varven har jag läst på prov.

Och idag får vi äntligen påsklov! Glad påsk ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mars månad gick så snabbt och nu är vi inne i April. = Snart sommar, äntligen! På senaste tiden har jag varit i skolan, tränat, sålt vårrullar på torget, haft klassfest och överrasknings brunch åt Axu! Det har också varit en bra månad eftersom att vädret varit soligt och varmt, förutom idag då vädret svängde...

Likes

Comments

Eftersom att vi firade mamma förra helgen blev det väldigt mycket mat! Vi hade just kommit till Stockholm och frukosten var serverad med havsutsikt. Och, frukosten var så himla god med allt från ålandspannkaka och prinsesstårta till gravadlax och ostbricka. Nam!!!

På söndagen den 19.3 hade vi även brunch inbokad på Red&Green med mammas släkt och det blev ännu mer mat. Efter brunchen åkte vi hem till Kevin och lekte med honom och Julia. När klockan var 19 hade vi konsert med musikkåren och efter den helgen var jag väldigt trött och nöjd!Likes

Comments

Mamma fyllde 40 år i lördags och det var därför vi firade med en kryssning! Vi började med en spr god fukost, shoppade, och var uppe på soldäck ett fler tal gånger. Senare gick vi på spa och avslutade med buffé mat.

När vi väl klev av båten var vi så himla mätta och sov hela vägen hem. En bra liten resa!

Likes

Comments

I fredags åkte hela familjen ner till Åbo för att åka på en kryssning över till Sverige. Väl på båten checkade vi in i vår hytt, fick en fin utsikt över vattnet också.

Vi åt buffé och gick i Tax Freen innan vi kom tillbaka till hytten och gav födelsedagspresent åt mamma. Sen var det dags för oss att sova.

Likes

Comments