Jullovet är över och vi har ett nytt år! Det nya året inleddes med dessa flickor och vi åt en trerätters middag hos Moa. Sedan åkte vi vidare till en fest och kvällen blev lyckad då jag hann umgås och träffa de allra närmaste. ♥ Jag hoppas att 2017 blir riktigt bra, om inte bättre än 2016!

De dagarna hittills har jag varit på en shopping dag med mamma och Emma, tapetserat hallen en hel dag, varit ute i snön, träffat Adelina och varit med André! Nu är det återigen en ny vecka och skolan har börjat med prov...

Likes

Comments

Hela denna månad har varit så bra! Har gjort massa saker och haft det roligt i skolan. Det har varit kallt och därmed fina himlar nästan varje dag! Sedan har jag bakat julgodis med kompisar. Både lyssnat och medverkat i en julkonsert, den lördagen var jag också på middag med André. För någon vecka sen fick vi ett till kusin barn och hann då umgås med kusinerna ♥ Flera dagar har jag varit med André och bl.a. hälsat på hans släkt och gjort pepparkakshus.

I onsdags hade vi äntligen vårt julfest som var riktigt lyckat, vi dekorerade salen fint och hela programmet gick bra! Nu har vi jullov och tänkte skriva mer om det i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Nu var denna helg slut och snart är vi hemma igen. Över lördagen hann vi shoppa i olika butiker, gå i regnet och bl.a. till Domkyrkan, åt middag hos faster i Sjundeå och före vi gick till hotellet tittade vi på julbelysningen. Idag är det redan första advent, och det känns så sjukt! Började med att äta frukost och sedan gick vi till Stockman en stund. På eftermiddagen var vi på besök hos kusin och hans familj och strax därefter var det dags att hitta tåget hem.

Helsingfors har varit så fint och mysigt jul pyntat överallt! Ett super bra veckoslut ♥

Likes

Comments

Vaknade 06:15 imorse för att åka iväg till Seinäjoki och nu sitter hela familjen i tåget som tar oss till Helsingfors. Vi kommer att vara där ända tills imorgon kväll, och har säkert hunnit med en massa olika saker då. Lilla jul i Helsingfors blir säkert jättefint tillsammans med släkten och skönt att få hitta på något annat för en helg!

Denna vecka har gått snabbt och skoldagarna har varit helt okej. Dock har vädret varit så såå mörkt och regnigt. Men nu när det är jul så har de flesta pyntat så det blir lite ljust och mysigt vart man än är!

Likes

Comments

...så gärna vill resa iväg så hittade jag en reselista som såg rolig ut!

1. Vilken är den varmaste respektive den kallaste resan du gjort? Den varmaste resan jag varit på är definitivt Vietnam, där luften är så kvav och speciell så det inte går att förstå... Kallaste resan borde väl vara här i Finland då vi varit på någon bilutflykt på vintern i landet.

2. Hur länge varade din längsta resa? Ca. 3 veckor då vi var i Vietnam sommaren 2014. Det var inte planerat att vara bort så pass länge men vi lämnade kvar ungefär en vecka extra där eftersom att planet vi skulle med hem fick något problem.

3. Vilka tips skulle du ge till en turist som skulle vilja resa till staden du bor i? Jag har inget speciellt att tipsa om Närpes, då det inte är en så "turistig" stad, men att ta med tillräckligt med kläder vintertid!

4. Favoritland att resa i? Sverige har alltid varit ett favoritland för mig och blir aldrig besviken där, men sen tycker jag att Turkiet och Kanarieöarna är superbra ställen också.

5. Vad är den mest turistiga platsen du varit på? Hanoi i Vietnam där det var massor av folk, försäljning, marknader, stora hotell, parker och mycket för turisterna att göra.

6. Har du några måsten i rese väskan? Solglasögon, läppbalsam, hudkräm, telefonen och bikini.

7. Dina fyra bästa resebilder.

8. Vart skulle du vilja åka just nu? Det spelar ingen roll till vilket land jag åker bara det är 25 grader, sol, en fin badstrand och god mat.

9. Vilken är den sämsta resan du gjort? Vår sportlovs resa till Estland då vi var yngre. Dålig service och dålig mat som gjorde att jag spydde hela resan hem.

10. Ett ställe du absolut inte vill åka till? Ett land med minus grader eller ett oroligt land med krig.

Likes

Comments