Header

Hej älsklingar och tyvärr är det här ett tråkigt inlägg...
Jag kan säga att jag inte mår bra överhuvudtaget just nu och kommer därför lägga undan bloggen för en stund då jag inte har någon inspiration alls, inte ens någon lust till det bästa jag vet vilket är bloggen.

Det är SÅ ledsamt verkligen, men det bästa är väl att det inte kan bli värre än såhär.. nu kan det bara gå uppåt 🌟

Hoppas ni väntar på mig så är jag snart tillbaka med nytt o fräscht och framför allt en Celina som mår bra igen!
Kram, Love ya❤️

Likes

Comments

ja men seriöst, titta! hur wonderful är inte detta?! 😍 mina små älsklingsborstar, ska ta väl hand om er 😘😁

Likes

Comments

Godmorgon! Igår efter middagen åkte jag till affären för att köpa lite till kylskåpet. Sedan såg jag dessa fantastiska solgula rosor och det första jag tänkte var: Ja, dom här ska jag ha. För jag är värd det. Varför ska jag alltid ge bort? Hur många gånger har jag köpt en bukett bara till mig själv för att jag är värd det? Aldrig.
Skäm bort dig själv ibland, köp något du tycker om, för att du kan, och för att du är värd det!
kärlek till er och ha en fantastisk dag❤

skötselråd från en florist som mig: -när du kommer hem med rosorna, se till att snitta dem. Du kan använda en liten kökskniv om du inte har en blomkniv. -rosor (alla blommor med hård stjälk) kan gärna stå ljummet vatten. - för att rosorna ska hålla längre, ställ ned dem i ev. källaren/matkällaren/i lägenhetsporten/på sommaren utanför dörren under natten där det är lite kyligare så kommer dem definitivt ha ett längre liv inne på ditt köksbord!

Likes

Comments

Halloj! Nu ska jag iväg på middag för att fira A som fyllde år igår! Så gott, var längesen jag var på restaurang så det blir extra najs👍🏻 ha en fin eftermiddag peeps💕🦋

Likes

Comments

​Godmorgon lördag och godmorgon alla hjärtan. Önskar er en underbar dag! Själv sitter jag och njuter av en lång lång härlig lördagsfrukost med nyaste veckorevyn i handen! Kan inte bli så mycket bättre lördagmorgon..
kram på er!

Likes

Comments