Heeeej!

I morse, 10;20 kom min brors dotter till världen och jag är nu faster. Har fått massa bilder och hon är den finaste, sötaste, vackraste bebis jag någonsin sett! Kanske åker in dit i morgon, man blir ju så sugen att gosa med henne. 

Ville bara säga det, PUUUUSSSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Det är lördag och klockan är tio på morgonen, jag sitter i soffan med mamma och C och tittar på nyhetsmorgon. Igår grillade vi hos mormor och morfar, sen hälsade vi på min faster och farbror, sen åkte jag hem till Tomas, Niklas bror där lite vänner var, vi spelade spel och drack vin. Blev en tidig kväll och jag var hemma runt 12, vilket känns väldigt skönt idag! Så idag ska jag hänga med mamma, hälsa på mina kusiner och i eftermiddag/kväll ska jag plugga, har ju som sagt en hemtenta som ska in på onsdag och har inte kommit så långt. 

Jag trivs så himla bra i min nya stad och lägenhet, äntligen har allting vänt och det är underbart. Det har varit ett riktigt tufft år, snart blir jag även faster, min storebror Erik ska bli pappa, sååå mysigt! En liten flicka ska han och hans tjej Elin få, faster kommer skämma bort den där lilla prinsessan ordentligt! 

Ha en fin lördag babes, vi hörs!

Likes

Comments

Hej snyggingar!

Idag vaknade jag runt klockan åtta och gick ut med C för att sen titta på nyhetsmorgon i soffan, och självklart med en kopp kaffe i handen. Efter frukosten var det dags att sätta sig vid datorn och börja skriva på hemtentamen. Det går helt ärligt sådär.. Jag har precis börjat och gjort en fråga av fem.. Så det är lite segt, men på måndag ska jag till Uppsala och träffa en tjej jag studerar med så ska vi sätta oss ned och gå igenom tentan, kan nog vara nyttigt. Det gäller att ha väldigt mycket självdisciplin när man studerar på distans. Mot kvällen tänkte jag ta med mig C och gå över till mormor och morfar, både min morfars bror och min morbror är där på besök.. Jag hoppas verkligen att Niklas kommer ikväll (min pojkvän) så vi får spendera natten tillsammans, han jobbar som kock och arbetar väldigt mycket, så det är inte det lättaste att spendera mycket tid med honom. Men då får man sakna varandra lite extra mycket och då blir det oftast väldigt mysigt när man ses. Nedan bjuder jag på en bild av C när han var valp.

Ha en fin torsdags babes!

Likes

Comments

Hej!

Idag är det onsdag och jag sitter just nu i soffan och tittar på tv4 nyhetsmorgon. Idag ska jag verkligen försöka plugga, började lite på hemtentan i morgon, den ska vara inne nästa onsdag. Annars är allting bra, trivs super bra i nya lägenheten och i Enköping. Igår var mormor och morfar här på en fika, sen var mina två kusiner, Johan och Maria här på kvällen och hjälpte mig få igång teven, som inte fungerar idag, typiskt!

Ha det så bra sötnosar!

Likes

Comments

Hej! Måndag morgon och jag har precis varit ute med Conrad (min franska bulldogg på två år), nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. I fredags gick flyttlasset från Nynäshamn till min nya lägenhet i Enköping, känns super bra. Anledningen till att jag valde Enköping är för att jag har släkt här och varit här en del. I lördags på dagen var jag och mamma iväg och köpte det sista till lägenheten och sen fixade det sista, så nu är det fint. På kvällen var jag hemma hos Sanna och drack vin med henne och några till sedan gick vi ut för att dansa, väldigt roligt! Inte lika roligt på söndagen dock.. Idag blir det en hel del plugg och ikväll ska jag och C (Conrad) träffa en potentiell dagmatte till honom, som kan ha honom de dagar jag jobbar. 

Ha en fin vecka, Puss!

Likes

Comments

Hej! Nu har även jag startat en blogg.. har alltid gillat att skriva men har aldrig haft någon blogg, men nu blir det ändring på detta! Antar att jag som de flesta andra som bloggar kommer skriva om mina dagar och liknande. Idag har jag börjat packat ner mina kläder i kartonger, på fredag flyttar jag nämligen till Enköping. Vid 13 tiden kom Paulina förbi som jag inte träffat på jätte länge, hon är gravid och ska föda i början av november, så himla fin mage. Sen har jag varit runt och handlat lite, bland annat en ny bädd till Conrad. Har varit trött idag så snart är det sovdags trots att klockan inte ens är tio.

Likes

Comments