Herrejee liksom hur kan tiden gå så fort? Det är ju sanslöst! 😢 man är i sina skälvande 2 & ett halvt år innan man på riktigt är medelålders?
Å inget jobb har man ännu. Icke hört om utbildningen och fuck timanställning. 😫

Tiden tickar å jag med den

Likes

Comments

Det har varit en jäkla Rollercoaster mina vänner men nu börjar jag vända spegeln så sakteliga mot mig själv för att se vad jag gör inte vad alla andra gör.  Jag har insett att man faktiskt måste komma underfund med vem som gör orätt vem som har mest rädslor och hur man ska ta sig ur tankefällor där egot står och flinar så glatt. För egot gillar misslyckanden, rädslor och lägger gärna på ett lass ved på elden.  Burn baby burn ett koncept som alltid funkar enligt egot.

När man behöver handledning så får man det tro det eller ej. Men du avgör vilket öra du lyssnar på och du avgör vilket öga du ser med. Har du ett tunnelseende, perifer seende? Hur ser du människa på det som finns runt dig? Har du tinnitus i örat, kan det finnas en orsak? (om det inte är medicinskt) Vad är det du inte vill höra? Blir du yr ofta och utan orsak? kanske är det nåt som har att göra med annat än lågt blodtryck eller kristallerna i örat. Kanske är det nåt du förbisett?  Tankar är lustiga tankar kan vara förbannat jävliga med, men om du istället känner va dessa tankar vill så kanske det plötsligt inte är så farligt.  Och framförallt var snäll mot dig själv.  Det tjänar du på i längden. För det finns bara en som du i Världen. Jag ska vara snäll mot mig själv, jag ska ge mig själv en kram när jag behöver det. Och jag ska låta egot gå och elda nån annanstans hädanefter. För min eld är perfekt som den är. 

Likes

Comments

Nåväl, i helgen blev det korta drev för lille Maximus 🐗🐕 var lite för mycket snö i skogen för små taxben men det var härligt ändå med naturen 🌲🌲 I Love it.  Bilden tog jag på vägen hem med min mobil. Blev riktigt najs😇😀 Så nöjd med min Samsung Galaxy 7 😎 fockin fin yo.

Måste börja live a Little. Och sluta röka så förbenat äta mindre och mer sunt.
Let's do this! 💃

Inte The way of the Mind som ställer till det så nu är det dags folks!

Likes

Comments

På min blogg finns det inga fashionabla bilder, här får man nöja sig med en bonnläpp 😂😎 (som är fruktansvärt stilig när hon fixar sig) Idag var jag på jobb intervju. Kändes okej även om det är ett jobb jag inte egentligen vill ha. Sen blev jag informerad om att det var 3 till hon skulle intervjua plus att det drällt in ansökningar från andra län. Hm...

Nåja.
Hoppas schule blir nåt istället där jag står som reserv. Jösses.

Livet är inte lätt och arbeten finns inte längre. Vi borde faktiskt tänka om och tänka rätt när det kommer till invandringen. Det finns inte jobb till alla och jag är trött på krypa på knä och acceptera allt hela tiden. Andra länder får ta ditt ansvar med. Men de länderna sitter och garvar åt oss och vår politik.

Silverskedar ska man inte matas med när man kommer som gäst.

Likes

Comments

No room for negativity here 😎

Allt som skett -16 raderar jag härmed.
Och jag bryr mig inte om det året alls mer.

Nu mina vänner ser jag framåt!
Ett år där mina önskningar kommer falla på plats.

Där kärleken blir djupare (hur den nu ska kunna göra det)

och där roliga händelser står i fokus!

Jag har Inga nytt års löften.

Jag går bara framåt!😁

That's it!

Likes

Comments

Ja  nu är det snart slut på Juldagen. Det här gick fort som väntat. *Poff* så var det över. 😏Men jag är nöjd över julaftonen. Fick ett jättefint halsband av min älskling,örhängen och kläder😍😘 Av äldsta och yngste ynglet fick jag böcker 😄😍😇 vi åt gott och spelade bords pingis haha.

All is Good all is awesome. God fortsättning!🎄👏

Likes

Comments

Man ser väl sällan fram emot lönen som vid jul ( och varför går veckan så saataana sakta) behöver shoppa det sista, mat och grejs....⛄Har tänkt på det där man lägger ut mycket pengar på julklappar och mat och kläder osv...sen plötsligt är Julafton slut? Å där sitter man med högar av kartonger,snören trasiga julklapps papper,äter choklad dricker kaffeoch glor förstrött på Carl-Bertil Jonsson...☕🍫Man känner sig glad och det och nöjd men man hade på nåt sätt kommit in i en timewarp där tiden bara rusar iväg bland grytor och kastruller. Man stressar en aning.
I år ska jag inte stressa.

Då får maten ta tid(Kalle Anka är det inte så nog med nu när kidsen är stora so let's skip it ) 🙊
I år ska jag skita i kaffet och dra en Stark Cider istället för det är jag fan värd.

(What A rebel 😏)

Likes

Comments

Gomorron! har varit vaken sen jävligt tidigt. Ganska trött ,osminkad och med påsar under ögonen sitter jag här i söffa med plattan. Perkulatorn har jobbat fint ☕ älsklingen💕 är och jobbar och det känns som om denna Jul kommer bli bra. Kidsen och jag ska va uppesittarkväll med Oldsberg 😁
Får hoppas det blir nån miljon på banken 👏

Ska väl kolla Triss kalendern med.

Annars? inte mycket nytt under the Sun

Likes

Comments

Trevlig kväll igår med maken och hans arbetskamrater med respektive. Man kanske ska säga #efteråt# vafan menar jag nu då? Jo tyckte jag hade god tid på mig men se rätt var det var så var klockan asmycket och jag halsade ner Xide (Mandarin/Chili) i strupen och lite för fort kanske men jag lyckades få på Foundation och puder innan räddningen kom och sminkade mig ( dotter 😘) värmerullarna från OBH  var fortfarande inte färdiga så jag fick ge faen i det och istället spraya så mycket det gick. På med klänning i full fart, leggings och skinn pjuxen. Halsade mer Cider och började känna mig rätt på kanelen men fortfarande anständig haha 😇


Väl framme vid söta Värdshuset så blev vi varmt välkomnade. Sen var det dags att ta av sig jackan (kissa också förstås) sen glida fram till buffén och ta för sig av smaskigheterna. Sen kom vi in i salongen där alla andra satt.  Drack mer Cider och hade det jättemysigt. Levande musik var det också. Tyvärr tog jag Inga bilder trots att jag tänkte göra det.  I det hela så kan jag väl säga att det var väldans trevligt så nu slipper gubben vänta 15 är på att jag ska följa med igen. 😄.

Likes

Comments

Jamen vafan! Det är nåt som är galet sjukt i mitt liv just nu....mina friggin tankar. De kommer de går, ena stunden är jag modig som ett lejon och tänker Fock that shit för att i nästa bli sårbar och skit.

Ena foten i himmelen andra i helvetet.

Grymt besviken på mig själv också med allt. Känner mig tjock igen har syndat en del och sen har vi julbordet ikväll med mannen. Kommer klänningen fortfarande sitta fint? 😷

Inte lätt med arslet fullt av fett 😂 nejdå. Men försöker verkligen peppa mig själv till oanade höjder men stressen ligger på.
Och det är jag själv som är orsaken till skiten. Måste lugna ner mig en aningens 😎 ce la vie eller hur det nu är...

Livet är en friggin Rollercoaster det är ett som är säkert. Men ikväll ska jag frångå mina eländiga skit tankar. Ikväll ska jag dra i mig mina goda Xide Mandarin/Chili sen jävlar! 😋 That's what's up!

Fucking party yo. Klackarna i taket och nära till toan. De blir bra!

Likes

Comments