Music in My earphones 🎶🎧 friggin ey nu är det vår det känner man 😎 Tänk va skönt det är ändå kids! Jag ska gå på min sedvanliga promenad idag. Lagom med en halvtimmes powerwalk och imorgon ska jag å älskade mannen min käka thaimat.

Be happy stomp around folks! Spring is here.😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En del tänker att vi lever bara för att så småningom dö.

Inte riktigt så. Vi är alla själsliga varelser som har Jorden som ett klassrum. Där vi behöver lära oss, utvecklas, ha prövningar för att växa. Sen är det dags att vända hem. 😊

Döden är skrämmande för vissa, en befrielse för andra.

För mig då? det är som det ska. Jag gör det jag är ämnad till. Sen är det även dags för mig att lämna in kappan i garderoben.

Jag kan ju känna att det är väldigt tragiskt när unga dör. Har svårt att se meningen med sånt.

Lev ditt liv människa, till fullo, å till belåtenhet. Du kommer själv till denna värld du tappre krigare å du lämnar den med kärlek. 😇

Likes

Comments

There's a rhythm rhythm that were making
when your skin touches mine

And Where ever Where ever it wants to take us
we can go there tonight

😘💗

Likes

Comments

Alltså...2019 fyller jag 50! herregud.

Inte är det roligt direkt att bli gammal och framförallt inte i kroppen.
Hängande sladdlampor till bröst och saggigt arsel som riskerar att falla till marken.

Näsan ska man inte snacka om den är fan snart större än fötterna.😎

Men det positiva i kråksången är väl att man mognar nåsånär.😇

Framtiden ser ljus ut

Likes

Comments

Ja ni mina herrar och damer, ett spännande kapitel är i mitt liv just nu. Min bana är utstakad. Jag går uppför stegen sakta men säkert. Mitt hjärta har blödat men nu läker det igen. Dags att ta tag i saker. På onsdag ska jag på möte om jobb. Jag låter känslorna vara lite på kant s.as inte bli för ivrig. För är det nåt jag lärt mig så är det att ta det lugnt tills man vet.

En mellanlandning i ett vanligt jobb medan min spirituella bana blir mer säker.
Sen mina vänner går jag All in i det som är meningen.

Människor som känner de jag håller kär går bort i ung ålder. Det är en rörig tid, verkligen.

Må alla vila i frid 💓

Likes

Comments

Herrejee liksom hur kan tiden gå så fort? Det är ju sanslöst! 😢 man är i sina skälvande 2 & ett halvt år innan man på riktigt är medelålders?
Å inget jobb har man ännu. Icke hört om utbildningen och fuck timanställning. 😫

Tiden tickar å jag med den

Likes

Comments

Det har varit en jäkla Rollercoaster mina vänner men nu börjar jag vända spegeln så sakteliga mot mig själv för att se vad jag gör inte vad alla andra gör.  Jag har insett att man faktiskt måste komma underfund med vem som gör orätt vem som har mest rädslor och hur man ska ta sig ur tankefällor där egot står och flinar så glatt. För egot gillar misslyckanden, rädslor och lägger gärna på ett lass ved på elden.  Burn baby burn ett koncept som alltid funkar enligt egot.

När man behöver handledning så får man det tro det eller ej. Men du avgör vilket öra du lyssnar på och du avgör vilket öga du ser med. Har du ett tunnelseende, perifer seende? Hur ser du människa på det som finns runt dig? Har du tinnitus i örat, kan det finnas en orsak? (om det inte är medicinskt) Vad är det du inte vill höra? Blir du yr ofta och utan orsak? kanske är det nåt som har att göra med annat än lågt blodtryck eller kristallerna i örat. Kanske är det nåt du förbisett?  Tankar är lustiga tankar kan vara förbannat jävliga med, men om du istället känner va dessa tankar vill så kanske det plötsligt inte är så farligt.  Och framförallt var snäll mot dig själv.  Det tjänar du på i längden. För det finns bara en som du i Världen. Jag ska vara snäll mot mig själv, jag ska ge mig själv en kram när jag behöver det. Och jag ska låta egot gå och elda nån annanstans hädanefter. För min eld är perfekt som den är. 

Likes

Comments

Nåväl, i helgen blev det korta drev för lille Maximus 🐗🐕 var lite för mycket snö i skogen för små taxben men det var härligt ändå med naturen 🌲🌲 I Love it.  Bilden tog jag på vägen hem med min mobil. Blev riktigt najs😇😀 Så nöjd med min Samsung Galaxy 7 😎 fockin fin yo.

Måste börja live a Little. Och sluta röka så förbenat äta mindre och mer sunt.
Let's do this! 💃

Inte The way of the Mind som ställer till det så nu är det dags folks!

Likes

Comments

På min blogg finns det inga fashionabla bilder, här får man nöja sig med en bonnläpp 😂😎 (som är fruktansvärt stilig när hon fixar sig) Idag var jag på jobb intervju. Kändes okej även om det är ett jobb jag inte egentligen vill ha. Sen blev jag informerad om att det var 3 till hon skulle intervjua plus att det drällt in ansökningar från andra län. Hm...

Nåja.
Hoppas schule blir nåt istället där jag står som reserv. Jösses.

Livet är inte lätt och arbeten finns inte längre. Vi borde faktiskt tänka om och tänka rätt när det kommer till invandringen. Det finns inte jobb till alla och jag är trött på krypa på knä och acceptera allt hela tiden. Andra länder får ta ditt ansvar med. Men de länderna sitter och garvar åt oss och vår politik.

Silverskedar ska man inte matas med när man kommer som gäst.

Likes

Comments

No room for negativity here 😎

Allt som skett -16 raderar jag härmed.
Och jag bryr mig inte om det året alls mer.

Nu mina vänner ser jag framåt!
Ett år där mina önskningar kommer falla på plats.

Där kärleken blir djupare (hur den nu ska kunna göra det)

och där roliga händelser står i fokus!

Jag har Inga nytt års löften.

Jag går bara framåt!😁

That's it!

Likes

Comments