Jodå. Jag är ingen *mode person* som lägger ut en massa bilder på mitt snygga jag. Jag gillar bilder som visar the real me. Jag gillar mörker, basements, morbida grejer som vampyrer. Haha ja jag är knäpp. Men det är nåt bestialiskt romantiskt över det hela. Bite me liksom. Drakula...det är en rejäl karl det 😁😉 nåja bilderna blev snygga. Jag är mullig, gullig precis som det ska vara men min son han är vacker och blir bra på bild.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har skaffat en Youtube kanal. Där mitt alger ego "Bert" finns. Värmlänning är han med. Med humor.
Checka in kanalen Annacea1

Va det så kul! det hade jag varje gång jag spelade in 😂😉💙

Likes

Comments

Rubriken är egentligen inte bokstavlig om ni nu tror det. Men ibland behöver man gå igenom en s.k renings process för att kunna vandra vidare på livets stig med allt bagage som ska ur ryggsäcken med alla läxor vi behöver lära oss.
Klassrummet är här och nu. Vi är studenterna i livets skola.
Allt detta allt som sker har en mening. Oavsett om vi är medvetna VILL vara medvetna eller ej.

Jag är en ihärdig student. Främst för min egen process som ska utvecklas eller läkas.
Det är liksom dags man kan inte trampa i samma spår utan lärdom om varför allt sker. Annars står man där och kan inte ta sig framåt. Jag önskar er alla en trevlig helg/peace 😇

Likes

Comments

Så...ut i regnet å rusk. Tillåt dig själv att se det vackra i vilket väder det än är.  Det gäller att vara positiv. Att liksom få ut en positiv varm effekt när det är som mest jobbigt och motsträvigt.
(Tro mig jag försöker detta every single Day,and everytime it gets better) övning ger färdighet och färdighet är en bra egenskap.

Jag ramlar ner i små negativa gropar jag med. inte tu tal om annat men det börjar reda upp sig sa kråkan som byggde bo.

Jag längtar tills nästa kurs tillfälle, trots att det tar varje uns av mod i min hjärna.

Sen ju mer jag hittar mig själv desto mer hittar jag andra. Människor runt omkring​ som liksom av "maskas" framför ögonen. Man känner och ser och det som är det rätta börjar också skönjas.
På gott och på ont.

Jag är inte så mycket av *Vem är jag?*-typen.
Utan nu börjar jag vara och bete mig som jag ska. Fan så skönt!💃

På jobbet är det awesome med alla härliga människor som man jobbar med. En del mindre härliga men ändå. Man fixar't.

😊

Likes

Comments

Music in My earphones 🎶🎧 friggin ey nu är det vår det känner man 😎 Tänk va skönt det är ändå kids! Jag ska gå på min sedvanliga promenad idag. Lagom med en halvtimmes powerwalk och imorgon ska jag å älskade mannen min käka thaimat.

Be happy stomp around folks! Spring is here.😍

Likes

Comments

En del tänker att vi lever bara för att så småningom dö.

Inte riktigt så. Vi är alla själsliga varelser som har Jorden som ett klassrum. Där vi behöver lära oss, utvecklas, ha prövningar för att växa. Sen är det dags att vända hem. 😊

Döden är skrämmande för vissa, en befrielse för andra.

För mig då? det är som det ska. Jag gör det jag är ämnad till. Sen är det även dags för mig att lämna in kappan i garderoben.

Jag kan ju känna att det är väldigt tragiskt när unga dör. Har svårt att se meningen med sånt.

Lev ditt liv människa, till fullo, å till belåtenhet. Du kommer själv till denna värld du tappre krigare å du lämnar den med kärlek. 😇

Likes

Comments

Ja ni mina herrar och damer, ett spännande kapitel är i mitt liv just nu. Min bana är utstakad. Jag går uppför stegen sakta men säkert. Mitt hjärta har blödat men nu läker det igen. Dags att ta tag i saker. På onsdag ska jag på möte om jobb. Jag låter känslorna vara lite på kant s.as inte bli för ivrig. För är det nåt jag lärt mig så är det att ta det lugnt tills man vet.

En mellanlandning i ett vanligt jobb medan min spirituella bana blir mer säker.
Sen mina vänner går jag All in i det som är meningen.

Människor som känner de jag håller kär går bort i ung ålder. Det är en rörig tid, verkligen.

Må alla vila i frid 💓

Likes

Comments

Ja  nu är det snart slut på Juldagen. Det här gick fort som väntat. *Poff* så var det över. 😏Men jag är nöjd över julaftonen. Fick ett jättefint halsband av min älskling,örhängen och kläder😍😘 Av äldsta och yngste ynglet fick jag böcker 😄😍😇 vi åt gott och spelade bords pingis haha.

All is Good all is awesome. God fortsättning!🎄👏

Likes

Comments

Gomorron! har varit vaken sen jävligt tidigt. Ganska trött ,osminkad och med påsar under ögonen sitter jag här i söffa med plattan. Perkulatorn har jobbat fint ☕ älsklingen💕 är och jobbar och det känns som om denna Jul kommer bli bra. Kidsen och jag ska va uppesittarkväll med Oldsberg 😁
Får hoppas det blir nån miljon på banken 👏

Ska väl kolla Triss kalendern med.

Annars? inte mycket nytt under the Sun

Likes

Comments

Hörrni nu är det snart time igen för den däringa julen. Här i byn har det blivit ett riktigt Wonderland. Snön kom inatt i några decimeter tal. Hoppas det håller i sig till jul. Hoppas verkligen på det. För en grön jul vill man inte ha. Sen måste jag äta mini mini nu innan julbordet på fredag😋 Om det nu blir nåt ifall de inte ringer in mig på jobb. (Vore so friggin typiskt) ger inte många korvören ändå men men alla slantar är välkomna.

Nu ska jag kolla nätet sen blir det en snabb dusch. ⛲ gunatt

Likes

Comments