Jag är så jävla trött på denna skit! Fy fan säger jag rätt ut om detta!

Vadå Livsteman?!

Lägger snart ner allt skit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello smudgers! 😀

Idag har jag tagit mig i kragen. Japp! Nu får det vara slut med oro som sätter in hjärnspel. Nu ska jag vara glad. Jävligt glad. Inte försjunka i nåt mellan läge som tar mig ur spår eller fokus.

Thats it! Så nu är det dags att se framåt guys.

Ha det så bra

Likes

Comments

Älsklingen 💕 tog kort vid sitt pass igår på rådjur. Härligt. Sen skickar han fina och Goa sms så man nästan blir tårögd 😇😘
Hoppas denna vecka går fort så man får gosa. 5 älgar på hans sår idag. Hoppas han har jaktlycka.

Likes

Comments

Som ni ser på bilden så är jag lite av en adventurist. Stört gillar att skjuta 22 kaliber. 🙊 Jag har börjat gå igenom *Rädsla-registret* dvs vad jag kanske inte direkt är "rädd" för men känner obehag inför. Jag ger dessa obehag Sidecuts, uppercuts och alla möjliga *Tjotta blängare* för obehag må vara jobbigt men det är en känsla och ett psykiskt tillstånd som hindrar en på ens resa i livet.

Så vad har jag gjort då?
Jo jag har gått igenom källaren som för övrigt är lång i natt svart mörker och vägrar att besegras av nåt skit som det finns 0.00099% chans till kommer inträffa.  ( Nån psykos störd drug addict som överfaller mig bakifrån med en hammare i huvudet) 🙈 Natt svart återigen. En väg. Jag och avlägsna ljud. Vad hände? Not a fucking shit 👼 men hade nåt hänt så hade jag nog fan slagit ihjäl den personen. Det var min tanke och det var det som gjorde mig lugn OCH jag såg ett rådjur 🎆

Sen har jag defragmenterat hjärnan också Yey Me 🙌 så nu leker livet igen. 💃 Time to Roll The Dice folks!

÷Over and Out÷

Likes

Comments

Ord....de kan vara fantastiska underbara, sårande, underfundiga, hjärtlösa, eftertänksamma osv...men det kan också finnas ord som är tomma eller väldigt fulla. Det där halva vattenglaset ni vet. Är det halvtomt eller halvfullt?

Jag försöker nuförtiden inte fundera så jävla mycket om vad som sägs. Let it be. Låt det flyga ut i tomma luften som en fjäder som virvlar iväg. Börjar man analysera för mycket så är inte det heller bra.

Det är iaf höst nu. 🌺🍁🍂🍃 hur gött är det? jävligt gött. Inte så varmt. Lagom temp och vintern är i antågande. Härligt😁

Likes

Comments

Jaha another bakslag men skitsamma. Bara köra ändå. 😀 Kan inte låta det stoppa mig. Är nog ganska färdig med yrket jag har tillfälligt ändå. Så är det 😃 Nu är det dags att se Solen skina vid en annan horisont. Komigen Komigen I°m friggin ready!  Hey ho let°s Go!

Likes

Comments

Fick en ganska bra sak till mig igår. Men jag avslöjar inget förrän jag kört in båten i hamn. Vi får väl se som sagt. Men det är bra med styrkande saker mycket bra för själen. Man får en extra kick som ger energi, och det är ju aldrig dåligt.


Imorgon ska vi ut i Jaktmarken med Lilltönten Matz 😀

Första gången på flera år nu sen han kommer jaga. Har funnits vargar på språng där men de valde att skaffa revir på annat håll Thank you God 😇


Så det kommer bli jävligt spännande.


Igår jobbade jag kväll och det var totalt kaos men konstigt nog hade jag ett rejält tålamod. Yey Me 😁 en kvinna som var orolig fick jag lugn genom gemensam andningsövning. Haha ja hon lugnade sig iallafall och somnade gott.


Idag är det fredag och jag hoppas på goda nyheter!


@dios @migos

Likes

Comments

Inatt dog mormor. Vila i frid. Vet att du är med morfar nu och ännu ett blodsband är borta ur livet. Jag kan inte säga att jag kände dig tyvärr. Det fick vi aldrig chansen till, så är det. Men jag hoppas att du nu mår bra och du slipper lida.

Oavsett, jag vet att du och morfar var starka i er kärlek och att den kärleken bestod hela livet.

Nu är både mor och farföräldrar på Andra Sidan och det är som det ska. Cirklar sluts för att ge plats för nytt.

Likes

Comments

I'm just as fragile as you 🎶🎧
Musik....ja vad säger man? utan den inget liv. Den är drivkraften i mångas liv. Även i min. Städar jag...musik....promenerar jag...musik...målar...ritar...skriver ( jag vet finns lite violiner i min samling med) jag så nog måste musiken vara med. Absolutist min Brutus. Musiken har varit en stor del i mitt liv. Alltid. Den har fått min själ att vibrera av tonerna. Och även om jag totalt avskyr Dansband så finns det nog knappt en av de äldre låtarna som jag inte kan melodin eller texten till. Tack mor.....😏
På gott och ont....

Långa blogginlägg blir det sällan nuförtiden men den dagen kommer nog säkerligen igen. Nu säger jag hejdå för idag

Likes

Comments