View tracker

Ja idag blev det livat i holken på en gång. Masterpiece Maximilian Pierpoint började driva direkt. Men det bidde inget. Spelar ingen roll. Naturen gör sitt och man blir glad när solen tittar ut ur sitt moln skal. Kaffe och två älsklingar 😘 😍 makes the Day. och kolla in Kärlekstecknet på sista bilden. Stubbe som är 💗 formad! 😎😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nä vet ni? (bipolära idioten har vaknat igen)jag skiter fanimej i saker o ting nu. Till och med att stava a'la pedagogiskt. Jag ska vara en rebell nu. 😏 That's how we do it suckers! 😶 jag ska fanimej ska gå och leka riddare på nån engelsk meadow.  Det är min Värld, det är jag som drar i alla friggin trådar tills de trasslar ordentligt.
Röda trådar, gröna,lila...who cares. It's Golden folks! allt jag touchar blir guld.
Precis allt.😁

Jag är trött på det här Storebrors idealet. I see you ( fucking true annars hade du inte haft ögon brushan 👏) men JAG ser fan allt! 👊

I'm the Rebel, you're the pussy.🙊

Sorry guys 😇

Idag är en såndär dag ni vet...piedestalen är hög och självförtroendet likadant.

Yey Me 😎

Lite ur systemet. In med mer gyllene ljus.

Snart Christmas 🎅

Likes

Comments

View tracker

Killen till vänster och till höger finns inte på jorden längre. Och det är sorgligt. Mycket sorgligt. Men man lär sig acceptera saker som sker. Som döden Killen till höger är Börje vännen från tonårstiden i Filipstad och han till vänster är Radar. Vi hade det så jäkla roligt du och jag B. Mycket roliga minnen och riktigt konstiga med. När vi asfulla lånade en moppe och körde vilse i skogen. Alla fester alla missförstånd och örfilen du aldrig förtjänade.
Det hade varit roligt att träffa dig idag. Fått se hur du åldrats och skrattat åt gamla minnen. 😁 Men det blev för mycket för en känslig själ som du,som inte hade vett att faktiskt lägga av med dumheterna. Men jag vet att du är här emellanåt och säkert ger mig en klapp på axeln eller står och garvar åt mig i nåt hörn.

Strax efter att jag fick veta att du gått bort (på 90-talet) så drömde jag om dig och en lång korridor. Du kom där med din vinter jeansjacka och teddyfoder och kramade om mig.

Vi träffades då och vi ses igen när det är dags att slå ihop sina gamla trötta ögon. Och ni två era spelevinkar... Ta hand om varann i himlen. /Närmaste 💖

Likes

Comments

Idag har jag allt spexat för ett helt halvår tror jag. 😄😂 friggin bipolar haha men skratt förlöser allvarsamma knutar.  Och just nu tänker jag på busen Börje som befinner sig i Andevärlden. Min vän (som jag var smått förälskad i i tonårens ljuva tid) fan va kul vi hade det!😘 Å det är väl det du vill förmedla till mig I guess. Spelar en massa 80-tals musik i din ära. Lyssna nu polarn 👌👼 Jävla massa dumheter med men det glömmer vi bort.
🍻😄 Hursomhelst så saknar jag dig och när jag får kort på dig av G så kommer jag lägga ut det. In remembrance of you.

Likes

Comments

Kan nånting bara gå bra nångång?
Jag börjar bli trött på prövningarna faktiskt. Å sen har jag ont i höftkulan så det gör ont i benet. Lite osäkert. Jävligt irriterande men försöker tänka positivt ändå. Men svårigheterna är jobbiga.
Snälla Gud eller vem som bestämmer över detta. Please give Me a break.

Likes

Comments

Japp snart December och säker och ting har inte ordnat sig än. Typ friggin economy my own of Course. Men nu skjuter vi skutan ut till havs och tar nya tag, ro skiten i hamn kan jag göra också. Nöden kräver nya lagar och nya former. Mina kilon börjar öka och jag är missnöjd. Inte bara för de saataana kilona utan för en massa annat dravel.
Tappat här pga näringsbrist och stress. Nu ska vi lugna ner oss (några kilon) och fokusera på de fina bitarna i livet. Kär som en galning är jag, i min älskade man. Det börjar bli stabilt mannen 😇 återigen efter några strutt uppochner i friggin hjärnkontoret.

Jag är tacksam som faan att jag har denne herre på täppan och att han sköter skutan formidabelt. Jag ska ge honom allt han vill ha när min ekonomi är som den ska, för det förtjänar han denne otroliga karl.😘

Ibland funderar jag på om jag är bipolär, eller om mina hormoner bara är i olag. Nope! snackar tanken inte om nåt klimakterie shait.  Mineralbrist. I brist på annat. Kör ju mina Multivitamin tabletter as usual.

Å sen har jag börjat sakna lite skit också. Lite loppan fadderullan grejs som man gjorde förr men tanken far ut lika fort som den farit in.

Grattis till alla perfekta farsor idag. Ni är fan bäst. Själv har jag förlåtit en gammal man med sne nos. Han får befinna sig vart han än vill. I'm done and over with this now. Vi låter allt begravas och låter denne gamling vara med sitt bagage för jag släpper mitt.

Freedoom people, freedom! Breathe and release det är så vi dansar på vår dansbana.

Nu känns det som mina fibrer sköter sig bra i kroppen och jag har en massa att se framemot trots allt.
Trots....

En gammal vän skriver lite smått om hennes liv och det är inte så upplyftande men jag är inte Moder Teresa och orkar inte vara det heller. Riktigt jobbigt men saker faller ur sin spets. Är man i denna ålder då måste man ta sin egen båtjävel i sjön och starta motorn. Så är det och det är tufft men man kan inte rädda hela världen.

Likes

Comments

What would I do without your smartmouth?
drawing Me in and you kicking Me out
You've got my Head spinning, no kidding, I can't pin you down
Whats going on in that Beautiful mind
I'm on your magical mystery ride

And I'm so dizzy don't know what hit Me
but I'll be alright

My Heads under water
but I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my Fine

Cause all of Me
loves all of you
Love your curves and all your edges
all your Perfect imperfections
Give you all to Me
I'll give my all to you /John Legend

Likes

Comments

Morte/Death/Liv & Lust
You choose. It's your decision and your destination, make the right choice.

Jag väljer den ljusa,fina delen av livet och sparkar den svarta jäveln i arslet. Bye mothersmudger!
Måste göra nåt bra här i livet och jag är på g. Med mig själv.Det är där allt börjar sen kan man ge ut av sig själv till andra. Så är det


Likes

Comments

..det skulle kännas awesome ibland men tyvärr är jag inte mig för att dricka. Pusslar ihop i hjärnan och försöker förstå mina egna tankar. Det är fan inte lätt. För jag är en väldigt observant människa och det hade varit skönt att slippa den biten emellanåt. Är fantastiskt bra på att märka S.k under meningar. När det sägs på ett visst sätt men det inte stämmer överens med känslan man får. Knepigt. Frustrerande. Imorgon tillbaka till Oävla och jaga igen hey ho let's friggin go!!

Likes

Comments

Hello smudgers! 😀

Idag har jag tagit mig i kragen. Japp! Nu får det vara slut med oro som sätter in hjärnspel. Nu ska jag vara glad. Jävligt glad. Inte försjunka i nåt mellan läge som tar mig ur spår eller fokus.

Thats it! Så nu är det dags att se framåt guys.

Ha det så bra

Likes

Comments