Hallå!
Vitt, vitt, vitt! Snö, snö, snö!
Hur underbart är det då inte med snö? Jo toppen! Bortsett från att plogbilarna inte plogar haha. Nä ska inte klaga, verkligen inte! Men det har varit så mycket snö att man fått pulsa igenom 1m snö höhö. Jaja inge klagande menat!

I måndags körde jag i diket. Det va snor halt! Och de visste jag! Jag växlade ner till 2ans växel för att svänga av mot Ellas dagis. Men bilen ville inte svänga så den gick rakt fram in i en snödriva! Ja jag körde väl kanske inte i diket men man säger väl typ så? Och där satt jag fast. Ella va så rolig! Hon sa diket
- mamma vad hände nu?
- haha ja vi körde in i en snödriva! Sa jag
- jaha! Sa hon å sen va det inget mer med det.

Jag ringde min pappa och han skulle komma. Klockan va 7 på morgonen så jag ringde mitt jobb och berättade vad som hade hänt. Ida skrattade. Nästan direkt kom en granne och körde förbi. Han vände sin bil lite längre ner för vägen och körde till mig. Vilken räddare i nöden alltså! Han hjälpte mig upp rätt snabbt! Och när bilen va uppe ut snödrivan så kom pappa. Så han fick vände om hem igen. När man stod utanför bilen så kände man riktigt hur halt de va! Skit obehagligt! Då man får räkna på typ 40min restid till jobbet..

Idag är man lite nervös då man ska få veta ett väldigt viktigt besked! Går det bra ska jag baka tårta tills imårn! Eller baka någonting iaf!

Tjo hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja ja ja jag vet att jag är helt totalt värdelös på att blogga nu för tiden. Jag vet att jag ursäktat mig förr å bla bla bla.. Vi får säga så här att det kommer inlägg när de kommer. Alla glada? Ingen besviken? Bra! Då är vi sams!

Just för tillfället är jag sjuk. Har hosta och ont i lungorna. Har ont i huvudet, bihålor, öron och är på febergränsen. Har ont i halsen och har blåsor på tungan. Mitt allmäntillstånd är lågt då jag inte har ork till något! Allt känns tungt och jobbigt. På jobbet bara sitter jag, jag har inte ork till något! Känns lite små kusligt faktiskt.

Men idag ringde jag hälsocentralen och berättade. Hon jag pratade med ville att jag skulle in på en gång så jag fick tid samma dag (idag 2 nov) kl10.40.
Åkte in och fick träffa doktorn rätt snabbt. Jag berättade alla symptom och han kollade i halsen och såg att den va röd och uppsvullen. Han lyssnade på lungorna och dom fick godkänt! Han tog också tempen men jag hade bara 37. Dock är jag låg tempus och ligger i vanliga fall på 36.5.
Det kom en kvinnlig läkare som följde med mig in i ett annat rum där dom skulle ta blodprov och kissprov. Hatar att se nålar och svimmar om jag ser blod typ så jag kollade bort och kände hur den 3m långa skitgrova nålen åkte in i armvecket...

Fick gå tillbaka till rummet och vänta.. Och vänta.. Och vänta.. Klarade några banor i Candy Crush så det var ju ett stort plus!
Sen kom doktorn in igen och berättade att dom inte hittat några fel. Ingen sänka, inga kusar i halsen (hans ord), ingen urinvägsinfektion. Men jag hade ett virus i kroppen som gjort mig rejält förkyld så jag skulle bums hem och lägga mig sa han! "Men men," sa jag.. "Jag måste ju jobba, jag har inte tid att vara sjuk!". Men han insisterade på att jag skulle hem och sova.

Åkte ändå till jobbet. Gick in i personalrummet och träffade Maria. Berättade allt och sa att jag kan ju jobba men jag vet inte om detta virus smittar, fast jag är ju helt slut i kroppen så jag kanske inte orkar så mycket... Maria sa på en gång "åk hem och vila nu!". Så jag bestämde mig för att ändå åka hem och vila.

Hämtade Ella på dagis och hon vart chockad att jag kom så tidigt! Klockan var ju ändå vara 12 nånting just då. Sen åkte vi hem och hade super mys!
Vill göra så mycket saker är hemma men jag har ju ingen ork! Helt sjukt de här!
• Jag vill rensa Ellas saker, men då måste jag ner för den 3km långa jätte branta trappen och sen in i förådet under den. Där är det monster kartonger som bara väntar på att få sluka mig. Det är kartonger och saker ända upp i taket. Minsta lilla snedsteg man gör så kommer allt ramla ihop och kartongerna kommer då sluka mig levande..
• Jag vill vika tvätten! (Egentligen inte men det måste göras). Jag tvättar ju varje dag och ändå fylls tvättkorgen bara på med ny tvätt! Jag fattar inte vart all jävla tvätt kommer ifrån? Det är bara jag och Ella som bor här (eller en till också hehe men dit kommer vi sen). Jag funderar på om min mamma eller syster kommer hut med deras tvätt och låter mig tvätta den? Fast så kan det inte heller vara då det är våra kläder och sängkläder bara. Nä jag får nå fel! Att sen vika tre Ikeakassar med tvätt känns ju också lockande, eller hur? Pust
• Jag vill dammsuga och skura! Men så fort jag tänker den tanken så viftar jag bort den för när jag böjer ner huvudet så dunkar det. Och ska jag dammsuga så böjer man ju sig ner då och då och det kommer nog inte gå så bra. Sen känner jag bara BLÄÄ ge mig energi för att ens tänka mig att dammsuga..
• Jag vill rensa saker och sälja en del inredning och kläder. Men då måste jag tänka så mycket på vad jag ska rensa bort och sälja. För mycket tänk och för mycket deg i min hjärna för tillfället. Jag kommer bara ångra mig och hata mig själv för att jag säljer fel saker..
• Jag vill riktigt rensa mina två föråd på saker som jag inte ens vet att jag äger! Jag menar varför ska jag ha saker som är så ovesäntliga att jag inte ens vill tänka på dom? Typiskt mig att hamstra på mig saker alltså..

Ja ni märker ju hur mycket som borde göras men som det absolut inte finns energi att ens ta tag i. Jag orkar inte. Jag är helt slut.
Hela dagen har jag legat på soffan med en filt omkring mig och kollat på tv. Har såklart lagat mat och gått ut med hundar men mycket mer ön så har jag inte orkat. Jo jag har badat och duschat av Ella! Samt matat och vattnat mammas katt eftersom hon och syskonen är ju Skellefteå.. Och här är jag ensam kvar som det lilla bortglömda barnet jag är ;)

Det var min dag idag det. Visst var den intressant! Tycker jag verkligen. Vad kul att jag har så trogna läsare som tycker att mitt liv är så intressant att läsa om!

Livet i allmänhet är skit bra just nu! Har verkligenpåriktigtintemåttsåhärbrapåövertreår! Tänk att när man träffar rätt så blir det så bra! Det finns inte många som klickar med mig på precis exakt alla punkter! Han är lika som mig, jag är lika som han och det tycker vi är helt underbart! Tänk att jag skulle träffa någon som dig. Lyckoträff! Det här gjorde vi bra ❤️

Likes

Comments

Hej igen efter ett X antal månader!
Känns bra! Japp

Ja vart ska jag börja och vart ska jag sluta? Så mycket som hänt och så mycket som jag kan berätta fast där emot kommer jag inte göra det haha! 😉

Kan börja med idioter:
Folk man lärt känna och ändå tyckt bra om kan börja viss en konstig sida efter ett tag. Man har absolut inte sett den sidan förr. När sidan dyker upp blir man lite rädd faktiskt och funderar på vad som egentligen stämmer. Personen säger en massa om en massa och man funderar på om det då verkligen stämmer eller om personen ifråga kanske är den knäppa från början! Mest troligt antar jag. Mycket pekar mot det och jag tycker det är lite små läskigt faktiskt. Jaja folk är folk och de Sanna sidorna kommer alltid fram förr eller senare.

Jobbet då?
Jo men tack som frågar! Det går ju hur bra som helst! Det liksom flyter på och allt är så bra! Jobbar med min absolut bästa vän och vi har det så jäkla kul och bra på jobbet! Älskar dig Ida av hela mitt hjärta!💖
Går på 60% nu och hur bra är inte det? Va va va? En ifrån förra jobbet frågade när jag skulle komma tillbaka och jobba hehe, nja sa jag.. Trivs så bra på mitt nya!💋

Livet då? Haha ja ni får iakta och se!

Vikten då?
Ja men fan å! Alltså har gått ner 8kg nu💪🏻 känner mig stake, känner mig bäst! Haha nä!
Men känns bra! 👊🏻😏 4kg kvar!

Hörs hej!

Likes

Comments

Tänk vad jag glömmer de här med att blogga. Fick ett mail om bloggstatistiken under juni månad nu. 140st har kollat. Man kan ju undra vilka alla dom är😂👍🏻

Ja det har väl hänt mycket under dessa dagar/veckor jag inte bloggat. Mins faktiskt inte när det va som jag bloggade senast nu.😳

Men vi har gått på ledighet jag och Ella stumpan! Ida och Elton gick samtidigt så då åkte jag och köpte tårtgrejer så bakade vi oss en sommaravslutningstårta! Mums!

Men Gud jag mins verkligen inte vad vi gjort heller haha! Ja jag får avsluta här tror jag. Lägger in några bilder ist! 😂

Utställning i Leksand med Sandra

Kollade em med Ella. Ella gick Sverige kläder! Woohoo vad cool hon är! Tyvärr så åkte ju Sverige ut då eftersom dom i stort sätt förlorade varje match!

Midsommarbilder med alla i våran familj 😉

Också lite från midsommar 🌸

Här va vi tre i stugan och sov över och hade det så himla mysigt!

Bilder från i förrgår och igår 🌸🌾

Ella vart lite trött igår när vi också va på stranden och bada. Lite smått kallt i vattnet men vi badade ändå. Ella fick skvätta på mig men absolut inte tvärtom tyckte hon haha. ❤️

Likes

Comments

11/6
Ja då var det utställning i Hudik. Det var pennys debut dessutom! Och låt mig säga så här att det gick skit bra!

Sandra ställde Morris och Morris vart bir.
Sen ställde jag penny och strax efter det Fia. Fia och penny ställdes sen mot varandra så då hjälpte Sandra till med Penny. Sandra ställde då Penny till bir! Lilla penny 10mån slog alltså ut 3,5åriga Fia hehe.

Sen vart det big. Sandra ställde Morris och jag penny (eftersom att dom vart bir). Morris vart oplacerad big5 och penny vart placerad big4! På sin alldeles första utställning! Och vilken fin kritik hon fick! Super kul!

En fotograf från HT ville knäppa kort på henne med en stor hund som såg typ likadan ut så de fick han väl. Igår kom det i ht😍❤️👏🏻

På söndag drar vi mot Leksand! 👏🏻👏🏻

🐕🐕🏅🏅

Likes

Comments

Tänk vad det är skönt att få vara hemma mitt i veckan! Jag är så jäkla trött nu för tillfället också! Alltså vi talar sjukligt trött haha! Somnar i rått ok tid ändå men är helt oväcklig.. Orkar inte ta mig upp och orkar inte jobbs typ. Jodå jobba orkar jag men jag hade hellre varit hemma och sovit ett år eller något. Det var en som sa att detta år är det skit mycket pollen så att dom som inte är allergisk i vanliga fall ändå kan vara det nu, eller känna av iaf. Jag va känslig som barn men har sen jag va 12-13år inte känt de nå mer så jag trodde ju aldrig att set kunde vara pollen jag kände nu. Vet ju inte heller ifall det är pollen jag känner men det kan ju stämma?
Även fast det inte kliar i ögonen då kunde man bli helt utmattad typ. Och det är jag ju. När jag är ledig då kan jag sova hur länge dom helst! Och det ät inte likt mig.

Iaf så har jag och mina käraste vänner börjat att gå på powerwalk/promenader nu. Vi har slagit våran tid gång på gång och det har känts så bra. Jag riktigt känner i kroppen att jag gått ner. Jag hade ju ändå 12 kg att gå ner liksom... Så mycket har jag inte gått ner såklart, men nått kg har jag nog gått ner nu. Jag har inte ställt mig på någon våg men när jag kollade mig i spegeln så tyckte jag att jag såg en förändring.
När jag är hos mamma nästa gång så ska jag väga mig för att se hur många kg (om det ens är
Många kg) jag gått ner. Ska bli spännande. Knäppte två kort på hur min kropp ser ut nu.

Och visst har jag väl minskat lite i vikt?
Eller så är jag grumlig i ögonen sen jag tvättade ansiktet, så jag inte ser riktigt eller nå. Jaja

Tack för mig.

👋🏻👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Haha ja en evighet senare!
Det har ju inte gått en månad senast jag blogga så det var ju bra men nästan så det va ju mindre bra.
Det har väl inte hänt så mycket sen jag senast blogga mer än att det kanske blivit sommar typ. Vi jag hämtat hem våran nya hund Penny. Hon har funnit sig till ro och snart ska hon ut i utställningsringen med de andra.

På tal om utställning så har vi varit ner till österbybruk på utställning. Det gick inte så bra då båda mina var för tjock haha men Morris fick excellent så det va ju kul!

Mer promenader jag det blivit, eller längre iaf! Vi (jag och Sandra) har gått runt Josefberget en gång iaf haha. Sen har vi börjat cyklat med hundarna som då får springa lösa. Jätte mysigt!

Det har till och med varit så pass mycket sol att vi varit till fönebo för att sola och bada! Vattnet va dock isande kallt! Men barnen badade ändå.

Idag var vi till hölick och köpte glass. Lite kyligare vindar men mysigt för det. Vi åkte sen till kuggören (tror de hette så) för att kolla på en 4000år gammal labyrint. Rätt häftigt!

Sen har vi hälsat på Ellas gudis som fyllt år idag! Grattis Mimmi på 26års dagen! Tänk vad gamla vi börjar bli nu! Haha! Myspys det med!

Och efter det så åkte vi till min mamma och åt mat. Sen så gick jag, Ida, Jessika, Ella och Elton på promenad!

Likes

Comments

Ja igår så satt jag och kollade på bilder jag har på mobilen och typ drömde mig tillbaka över de underbara stunder jag och mina underbaraste vänner haft då. Denna sommar ska ju bli exakt lika rolig om inte roligare hehe. Men alltså min vikt.
Jag har ju gått upp typ hur mycket som helat och det beror bara på att jag inte gått på promenader som jag tidigare gjort. Får lite smått panik över att se sån skillnad haha. Alltså hur kunde de gå så fel. Jo det beror ju bara på mig jag vet. Men jag måste ju göra något åt detta stora i-landsproblem men jag är ju så jäkla lat! Fan orkar inte med mig själv över att jag är så lat! Fan! Jag ska tydligen vara tjock eller nå..

Ja detta är bilder från förra sommaren.. Så ja jag har lite panik. Men jag får väl försöka att gå it och gå typ varje dag, flera ggr om dagen..😁
Om jag ska våga visa mig i bikini till sommaren..

Alltså från (vänster) till (höger) på drygt ett år å inte ens det.. Haha hur lyckas jag.. Jo för att jag lyckas med det mesta.. Usch så misslyckat😱😂

Ja då vet ni vad jag har att göra den sista månaden innan sommaren typ.. Haha😁

Likes

Comments