Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är jag "sjuk". Jag känner mig sjuk på ett vis men jag är inte fysiskt sjuk. Så jag tillåter mig själv att vara hemma idag och bara göra en massa saker. Och tack Sofia för ditt sms. Det har gjort min dag och det känns verkligen okej att stanna hemma idag. Hittills har jag bara legat i sängen och spelat fruit ninja. Nu ligger jag här med min stora härliga tekopp och ska titta på true detective. Idag har det gått en vecka. Det känns dock inte så. Jag vet inte vad det känns som för tiden känns så obefintlig, allt bara flyter samman.

Jag har kommit på tre saker om mig själv iallafall. Jag är INTE en person som kan hantera kriser bra. Jag försöker hitta närmsta bästa utväg men nu finns det ingen och då blir jag bara helt tom istället. Stänger av helt enkelt och så kan det inte fungera. Det andra jag kommit på är att jag är en sån person som säger att saker är bra, trots att de inte är det. Det är bara min spontana reaktion och i de flesta fall orkar jag inte ändra om utan fortsätter i samma spår och har då den här glada fasaden som är så välkänd. Det tredje jag kommit på är att jag lärt mig att uppskatta folk i min omgivning på ett annat sätt och ta till mig av saker de säger och få de personerna att hjälpa mig att må bra. Ett exempel på det var när Monika (Adams farmor, som jag också jobbar med ibland) pratade med mig om Maja och sa att hon förstod eftersom att de tagit bort sin hund bara 5 år tidigare. Jag värderar sånt mycket högre nu för tiden (det senaste halvåret ungefär). Därför kan jag säga en sak som att jag är glad att jag har så bra människor runt omkring mig. Jag har alltid hatat det uttrycket men nu har jag börjat ta det till mig själv.


Idag får ni en bild också. På mig själv just nu med min kopp och mitt olyckliga leende. För just nu är jag rätt ledsen egentligen.


Ni får också en suddig bild på min fina Maja. ​

Likes

Comments

Allt känns så kaosartat i mitt liv nu. Har ångest över alla månader fram till maj. (Skolan slutar i maj) Det är väl dock inte bara skolan som påverkar det, utan allt som hänt senaste veckorna ligger även till grunden. Min kropp och mitt psyke mår allt annat än bra, och jag skulle behöva en period utan måsten. Den skulle egentligen vara den här månaden jag nyss haft från skolan men saker och ting blev inte alls som jag tänkt mig utan stressen blev bara ännu värre än vanligt. Och den sitter i även nu. Det blandat med skolstress fungerar inte. Jag har haft två skoldagar och har redan skippat en. Och funderar på att stanna hemma även imorgon. Orkar liksom inte. Har haft två dagar med migränhuvudvärk. Allt är bara kaos. Stunder som dessa brukade alltid Maja vara min räddning. Att krama om ett älakar djur gör mycket. Samma dag som hon togs bort så pratade jag med en kvinna som sa att en katt (det här stämmer nog även för andra djur också) är som terapi. De ger en lycka och skapar stunder då annat i livet blir mindre viktigt och man kan släppa dem för ett tag och ger en lugn stund. Jag tyckte att det stämde så bra. Vet ej vad jag ska göra de stunderna istället nu och jag har upptäckt att de förekommer flera gånger om dagen. Jag har ofta kommit på mig själv med att vara påväg till Maja för den lugna stunden. Likaså de andra i min familj. Saknaden är stor.

Likes

Comments

Fick träffa Sara igår. Så underbart❤️❤️❤️ det gjorde mig glad!

Idag har jag sovit och tagit ledigt från skolan. Ska gå upp nu och börja plugga. Samt hjälpa Adam att plugga. Han har bestämt sig för att börja med det igen.

Drömde att Maja levde inatt. Fy vad jag saknar henne. Jag kommer ihåg precis hur mjuk hennes päls är. Hur det känns att lyfta henne och hur tung hon blivit efter att ha haft henne i sin famn ett tag.

Likes

Comments

Det är minst sagt jobbigt. Det är så tomt. Tittar efter henne hela tiden. Kommer på mig själv med att tänka att jag ska gå iväg och gosa lite. Och varje gång balkongdörren öppnas tänker jag att nu kommer Maja. Men nej.

Vi har redan sagt att vi ska ha katt igen. Två katter till och med. Så att man har en kvar om den andra blir sjuk. Ingen katt kan ersätta majsan men tomrummet i huset kan bli fyllt. Det är olidligt som det är nu och det håller vi alla med om. Till och med Adam märker det!

Jag älskar er mina vänner. Jag är glad att jag har så fina människor som förstår sig på situationen och inte viftar bort det med att det är ett djur. För det är mer än så❤️

Likes

Comments

Hon är borta. Orkar inte det här. Åkte in igår istället. En dag utan och jag faller isär. Klarar ej att vara hemma. Är otroligt glad att jag har Adam. Och han förstår. Kan ej skriva mer om det här nu.

Likes

Comments

Saker känns rätt bra. Lite ensamt på sätt och vis. Känner mig låst. Min livssituation är konstig. Men mitt i allt har Maja blivit sjuk. Hon äter knappt, har tappat jättemycket vikt och har en stör knöl bakom ena käkbenet. På torsdag ska jag ta henne till veterinären iallafall. Hoppas hon blir bra. 

Imorgon ska jag klippa mig och sen jobba igen. Min ledighet spenderas på jobbet och pengar går åt till att shoppa. Det finns för mycket fint. Tror dock mitt shoppingbegär upphör snart. Det går i perioder det där tror (läs hoppas) jag. 

Jag saknar er mina vänner. Önskar att ni kom hem någon/några snart. Vill kramas lite. 

Likes

Comments

tänkte ge er en liten update på Adam situationen. Allt har varit helt underbart i Sälen och det kändes så bra. Det känns verkligen som att vi kan fixa det här med lite tid! Bara jag spelar alla mina kort rätt, eller hur jag ska säga. Ikväll blev det dock lite jobbigt igen. Var rädd att allt skulle förstöras när vi kom tillbaka, men jag tror att det bara var mer en svacka isåfall, allt är lite känsligt än, vilket är helt förståeligt, och saker blev lite dumt. Jag hoppas verkligen det att vi kan lösa det här. Ni vet ju hur jag är och måste förstå hur mycket jag älskar honom. Jag är ju inte den som har problem att släppa en kille. Men han och jag är för bra. Vi har något speciellt och jag älskar honom så mycket, jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär. Trodde aldrig att jag skulle vara så dryg som jag egentligen har varit för att försöka kämpa för honom. Trodde inte att jag var sådan men tydligen och det är jag glad för nu. Så otroligt glad.

Annars har jag ångest över att skolan börjar snart igen. Jag har som tur är ledig en vecka till. Såg dock att jag var tvungen att ta mig dit för upprop och typ korttagning till ett nytt passerkort, WTF känner jag. Kanske skriver att jag inte kan komma. Vi får se. Det hjälper iallafall att tänka att det är ett steg påväg till min dröm. Läste ett riktigt bra inlägg på blondinbellas blogg idag angående drömmar. Det är sådant som får mig att våga och verkligen vilja göra det här. Det känns otroligt bra att satsa och tro på sig själv samtidigt som det är en pain in the ass. Läs här - (särskilt om ni vill ha lite inspiration i livet).


En gammal bild på min fina älskling. Han betyder så otroligt mycket för mig.

Likes

Comments

Jag kände att det var dags att skrivs igen. Men jag har dock inget gott att skriva. Ni kanske har hört mig säga att jag aldrig har kul då jag stannar i Falun på nyår? Ja så var det även denna gång, jag hade dock ingen aning om att det skulle bli såhär. De senaste dagarna har varit bland de värsta i mitt liv. Adam gjorde slut med mig på kvällen på grund av mig. Allt var mitt fel. Orkar inte skriva vad som hänt en gång till. Klarar ej av det. Jag var iallafall varit sådär otroligt dryg som jag alltid lovat mig själv att inte vara. Det är dock en annan sak när något går i kras som det gjorde nu. Jag trodde aldrig att det skulle ske, jag var totalt oförberedd på det.

Idag ringde hn ialladall mig och sa att vi ska försöka. Så på måndag åker vi till Sälen. Jag hoppas. Men tänker inte ta ut något i förväg. Jag klarar ej av en sådan besvikelse. Jag älskar honom mer än någon, mer än jag någonsin gjort. Han är för bra för att vara sann och enligt mig är vi tillsammans perfekta. Jag skulle aldrig medvetet förstöra det, men jag har nog gjort det ändå... Jag vet inte vad som hänt. Jag vet ingenting. Jag mår dåligt iallafall.

Likes

Comments

Nu har jag varit dålig på att blogga! Har pluggat sate inför tentorna i veckan och började jobba samma eftermiddag som den sista var. Har fått reda på en tenta, matte, och jag fick till och med högsta betyg.

Resten hoppas jag på att få veta idag.

Är klar med ALLA julklappar nu, även de som är till Adams släkt och familj.

Nu ligger jag här klockan halv 6, jag vaknade vid 4 och kan inte somna. Och ska gå upp om en timme, jag börjar 7.45 idag, jobbar till 19.15. Så jag kommer nog vara lite trött ikväll.

Men imorgon är det julafton och det ska bli kul. Ska bli roligt att fira med Adam. Vi ska först vara här och mysa, efter det åka hem till Adams mamma, tillbaka hit. Då stannar jag här och han åker till sin mormor och morfar efter ett tag. På kvällen sen åker vi till Lisa (Tomas tjej) i Säter, och det ska bli supermys.

Våran julgran som vi pyntade här om dagen! Tycker den blev fin.
(Hatar för övrigt det här nouw, WTF?? Skitfult! Ska kanske byta!)

Likes

Comments