Hej!

I lördags åkte jag och nära tjejkompisar till Sollefteå då det var "club night" på Hallstaberget. Vi sov sedan hos Amanda och åkte hem på söndagen. Det var en rolig helg trots att det inte var så supermycket folk i våran ålder. Tod tyvärr inte så mycket bilder..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej!

På senaste tiden har det inte hänt så jättemycket förutom att jag varit på en studentfest med temat afterski. Det var en väldigt rolig kväll även fast man börjar bli lite less då det är samma lokal och samma folk hela tiden. Men kul hade jag iallafall. Förutom det så kämpar jag mig framåt i skolan men så less som jag är nu har jag ALDRIG varit.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att göra sushi till middag och herregud vad gott det är. Det är nog min favoritmat, förutom tacos såklart. Nej men nu ska jag nog gå och lägga mig, godnatt.

Likes

Comments

Igår bestämde jag, Maja, Jenny och Hanna oss för att åka till Umeå efter skolan. När vi kom dit gick vi in på Avion en sväng och åt sedan pommes frites på Max. Vi hade bokat bord på Pinchos men det var inte förrän vid halv tio och vi var väldigt hungriga. Efter att vi hade fördröjt tiden i några timmar var det dags för den riktiga middagen och herregud vad gott det var. Jag tog plankstek och nån crispy chicken grej och det var verkligen såå gott! Jag köpte även in två godisdrinkar och de var också supergoda!

Efter den goda middagen gick vi till Olearys och det var så stort, fyra våningar tror jag. Det fanns en massa barer, resturang såklart, bowlingbana, minigolf mm. Vi kom dit ganska sent så vi hann inte vara där så länge men vi hann iaf med bowling och minigolf bland annat. Kvällen var iaf väldigt rolig och såå lyckad!

Heejdå!

Likes

Comments

Hej!

Just nu är vi hos mormor i Svappavaara och jag och mamma kom precis hem från Kiruna. Vi var där och shoppade, handlade mat och åkte en sväng förbi farmor och farfars gamla hus för tittade hur det såg ut. Det tar ungefär en halvtimme från mormor att åka dit och vägen var verkligen såå fint. Himlen var alldeles rosa och allt annat vitt. Nu ska min morbror komma så ska vi äta thaimat, gott.

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!

I måndags åkte jag, mamma, pappa, farmor och farfar den långa vägen upp mot norrbotten. Vi stannade i Luleå för att äta middag hos mina kusiner men fortsatte sedan mot Tärendö där min farmor och farfar bor. De borde i Kiruna men flyttade nyligen till deras stuga här och det är verkligen typ den finaste platsen på jorden. Farmor föddes och är uppvuxen här och även de flesta av hennes syskon bor kvar, vissa är grannar till och med, och alla är så himla snälla så det här är världens mysigaste ställe. Jag har så himla minnen härifrån som till exempel att ta båten till stenholmen och bada i strömmen där och ta med sig picknick. Det är även alltid bastu på onsdgar och lördagar kl 18, året om, så länge jag levt iallafall. Det är nästan det bästa för då får man träffa alla släktingar och sedan doppa sig i älven, OAVSETT temperatur.

Snart ska vi bege oss mot Svappavaara där min mormor bor. Där är det också superfint! Det ligger 5 mil från Kiruna vilket är bra cå jag har verkligen saknat Kiruna sen min farmor och farfar flyttade därifrån för jag har även supermycket bra minnen därifrån. 5 mil kanske låter långt men här uppe är avstånden så himla stora att de typ blir lite. Aja nu ska vi åka men hoppas bara bilen klarar -37 grader..

Likes

Comments