Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte visa var jag befann mig under sportlovet även fast det nu var det ett tag sedan. Direkt efter skolan på fredagen åkte jag och mina föräldrar ner till Uppsala för att sova en natt hos min syster för att nästa dag åka till Arlanda och sedan vidare mot England.

Vi började resan med att åka till Bristol där min bror och hans tjej bor. Det var en supermysig, inte jättestor stad med många gamla och fina byggnader. Där gick vi mest och kollade runt på olika saker, shoppade lite och åt mycket god mat men det roligaste var ju självklart att träffa Erik och Nicola igen. Vi stannade där från lördag till tisdag och på tisdag eftermiddag åkte vi till London.

Väl framme i London så han vi inte göra så mycket under tisdagen utan vi åt bara middag på en pub och hängde bara på hotellet. Dagen efter däremot började vi med att träffa Nicola på ett superfint café för att äta brunch. (Hon bor närmare London än min bror, fast deras gemensamma lägenhet är i Bristol.) Efter det gick vi och kikade på vad London hade att erbjuda. Jag har varit i London förut och gjort de flesta typiska turistgrejerna så nu blev det mest att gå runt i affärer. En stor del av dagen bestod av att leta en balklänning fast utan resultat tyvärr.. De blev dock lite andra grejer, kan visa de senare. Efter shoppingrundan gick vi bara till en pizzeria där de hade gigantiska pizzor, innan vi gick tillbaka till hotellet.

Dagen efter, på torsdagen, han vi inte göra så mycket då vi skulle flyga hem rätt tidigt. Jag hade iallafall en supermysig vistelse i England även fast den var rätt så kort.

Hejdå <3

Bristol
Dag ett
Dag två
Dag tre & fyra
London
Dag fem

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

I lördags åkte jag och nära tjejkompisar till Sollefteå då det var "club night" på Hallstaberget. Vi sov sedan hos Amanda och åkte hem på söndagen. Det var en rolig helg trots att det inte var så supermycket folk i våran ålder. Tod tyvärr inte så mycket bilder..

Likes

Comments

Heej!

På senaste tiden har det inte hänt så jättemycket förutom att jag varit på en studentfest med temat afterski. Det var en väldigt rolig kväll även fast man börjar bli lite less då det är samma lokal och samma folk hela tiden. Men kul hade jag iallafall. Förutom det så kämpar jag mig framåt i skolan men så less som jag är nu har jag ALDRIG varit.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att göra sushi till middag och herregud vad gott det är. Det är nog min favoritmat, förutom tacos såklart. Nej men nu ska jag nog gå och lägga mig, godnatt.

Likes

Comments