Men det va inte igår jag skriv av mig här inte, jag lever iaf och tänkte börja skriva av mig lite igen.

Hoppas ni har lite förstående till mig och mitt lilla brake, i helgen har jag jobbat så är på jobbet just nu, det är väldigt lugnt här men det känns ganska skönt, det har varit väldigt mycket nu på sista tiden här på barn avdelningen. Ikväll ska jag mysa på med god middag och kanske de får bli bio med lite vänner och imorgon är jag ledig. Jag har ju varit hemma från jobbet i över två veckor pga privata anledningar, men nu är jag tillbaka för att stanna 👊🏼 känns så skönt att jobba och ha något att göra på dagarna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så passar jag på att jobba kväll på sjukhuset, jag ju lite strö pass här fortfarande och jag måste ju säga att det är världens bästa avdelning de här, alla är så go och det är alltid bra stämning här, jag skulle göra vad som helst typ för att få vara kvar här, alltså 100% som i somras.. Men turen är ju inte med mig som vanligt så.. Får bli något annat i höst men vad vet jag inte riktgt än, har ni något förslag på vad jag ska hitta på? Kanske flytta? hehe

Likes

Comments

Hej på er, för tre veckor sen så fick jag en liten kusin, min moster Nanny fick barn och dom bor för övrigt i Stockholm men är hemma i veckan så jag och mamma for upp till dom i Trillevallen och bara myste på och så att jag äntligen fick träffa lilla prinsen Milton som han heter. Helt ärligt så har jag aldrig sätt en finare bäbis, aldrig någonsin.. Blev nästan avundsjuk på dom, vill också kände jag bara... Men barn får vänta ett x antal år för min del, att skaffa barn ska var något man är två om att göra, vara utbildad eller iaf ha jobb tycker jag är viktigt. Självklart boende ovh sånt där, och framförallt något att skaffa barn med haha så några år är det kvar för mig..

Mamma tog en liten mys bild på mig och lilla Milton 💗

Likes

Comments

Blev en ny höst och vår jacka för mig idag! Hoppas den kommer till veckan 😍

Likes

Comments

Vill tipsa om en film som jag precis kollade på, The longest ride, världens bästa kärleks film, har gråtit i typ två timmar nu, så bra va den.. Så nu till hösten när ni ändå sitter inne och myser på så se den, ni kommer inte ångra er! De va Sabina som tipsa mig om den!

Likes

Comments

Alltså jag spräckte min skärm på min 5s förra helgen, klantig som man är... Så började kika nu på en ny och såg att iPhone 6s släpps i Sverige snart, och vet ni va, DEN KOMMER I ROSÉ ROSA!! tror de här blir ett måste faktisk

Likes

Comments

Godmorgon på er, sitter just nu på barn avd och gör inte så mycket, en lugn dag på jobbet! Jobbar dag här och kvällen på hemtjänsten så idag blev en 15h jobb dag, har jobbat 70h denna vecka och va åndå ledig i onsdags, så på 6 dagar har jag fått ihop så måndag dagar! Men imorgon är jag ledig och de känns skönt, ska kanske åka hem till järpen och bara mysa på hemma med hundarna.

Denna vecka har jag varit så trött, känner mig så färdig i kroppen, vet inte riktigt vad de är men kanske kan va för att jag jobbat så mycket och kört 4 hårda pass på gymmet, har för övrigt också skaffat nytt gym kort på sports gym, så jag tränar på city. Sports gym är ett väldigt bra gym tycker jag, det finns många anläggningar men jag har hittills bara varit på city och där trivs jag.

Likes

Comments

Ligger just nu vid poolen i Alanya, har det så fanatiskt bra, jag har inte haft så mycket internet denna vecka så inte kunnat skriva något, men jag och Sabina är alltså i Alanya, vi åkte hit förra torsdagen och åker hem i natt/morgon bitti. Vill verkligen inte åka hem!! Vi har haft en sån bra vecka alltså, massa bad och sol, drinkar och sena nätter! Måste göras om snart.. Vi ska nu smart gå upp på vårat hotell rum och duscha och packa iordning lite, sen tänkte vi dra ut och käka ikväll och shoppa lite, vid 01:00 kommer bussen och hämtar upp oss och då ska vi åka mot flygplatsen.. Så skriver senare då jag har bättre wi-fi

Likes

Comments

Klockan börjar bli mycket så har precis krupit ner i sängen, är rätt trött faktisk, ska jobba A tur i morgon, alltså börjar 06:45-15:30 men hoppas på att kunna gå tidigare, är ledig i helgen så ska åka hem till järpen men för de mesta del va i Ånn, det är ju trots allt bonka! Så helgen kommer bli extra rolig 😉

Likes

Comments

Om en vecka idag så sitter vi på flygplaner till Turkiet, kan inte förstå att de bara är en vecka kvar nu, som vi har längtat! Jag har redan tagit fram resväskan hemma och börjat lagt fram vad jag ska ha med mig.. Hoppas omständigheterna i Turkiet lugnar ner sig bara innan vi är där, men de tror jag nog!

Likes

Comments