Allmänt

Och idag var det tisdag, klockan är 21:11 när jag skriver detta!

Hade först specialidrott idag och det gick bra, red en häst som heter Cheqqer, väldigt pigg men men! Tycker att det är bra för mig att rida storhäst mycket på specialidrotten eftersom jag har en ponny och därför bara rider ponny annars. Ridningen är helt annorlunda på storhäst och ponny, även fast Noah är maxad, haha.

Efter specialidrotten var jag i skolan ca 2 timmar, sen blev jag hämtad och vi åkte och provade hoppsadel. Vi hittade en som jag säkert kommer visa i något annat inlägg. Sen åkte vi till Bankeryd för att hämta en påse med träns, bett osv till Noah.

Har alltså haft fullt upp hela dagen och somnade när jag kom hem för var så trött!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Oh monday, let’s do this.

Idag är det då måndag som alla vet, inga jobbiga lektioner - rätt chill ändå!

Om två veckor är det höstlov. Lite kul hur tiden har gått så fort, men jag längtar! Ska vara hemma på höstlovet men ändå lite roligt planerat.

Idag har jag varit och ridit lektion. Nästa vecka är det sista lektionen på Vissmålen för ska ta andra träningar. Ska träna för en i stallet (som jag tränat mycket för genom åren) och står även i kö hos en Anne grupp.

Nu ska jag kolla på det nya ph avsnittet, godnatt<3

Likes

Comments

Smink/Skönhet

​Hade beställt denna locktången/locktängerna och den kom idag, hört att den ska vara bra så ska testa den! Har typ alltid haft jättesvårt att locka håret, det håller aldrig hela dagen så hoppas det blir bättre med denna!

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla underbara som läser detta. Idag är det tisdag och var först i stallet. Lördagar är ju lätt den bästa dagen på veckan, man kan sova ut och samtidigt är man ledig nästa dag också!

Sen var jag på US möte och vi planerade lite saker vi ska göra under hösten osv, bl.a en spökrunda som vi hade förra året som var jätterolig haha. Sen körde vi Mafian också i slutet..

Men nu får man tänka positivt för det är bara 2 veckor kvar, sen är det lov!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!


Inte uppdaterat något idag alls såg jag nu, sorry. Men det hände en sak igår kväll som gjorde att jag fick åka in på akuten och var där i ett par timmar klockan 1 på natten typ, fick även lugnande där så var då hemma idag. Mår bra nu annars.


Hoppas iallafall ni har haft en bra fredag!

Likes

Comments

Allmänt

I helgen fick jag med detta hem från stan, lite "vinterkläder" typ. Blev en vinterjacka från Tommy Hilfiger som jag tycker satt väldigt bra och är sjukt snygg.


Sen en halsduk från Gina som är typ röd/lila, har en grön också men ville ha i en annan färg - så köpte denna haha.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er, torsdag idag - imorgon fredag. Idag har jag först varit i skolan, sedan såg jag senaste PH avsnittet och sedan gjorde jag en läxa i spanska. Vi ska snart äta men sen ska jag iväg till stallet, kul kul! Jag ska ha träning med Noah för första gången, för Annika..


Om typ 3 veckor är det ju Elmia horse show och jag ska dit med en kompis, ska bli jätteroligt!

Likes

Comments

Allmänt

Om man älskar disneylåtar är jag ganska säker på att man kommer gilla den här!


Nu under dagarna är det inte så mycket uppdatering. På veckodagarna är det ju mycket samma saker som händer haha, jag går i skolan, sen åker jag hem och sen åker jag till stallet. Att ha häst är ju inte bara en sport som man åker till på träning, det är en livsstil och går inte att bara "hoppa över".


Men hoppas ni har haft en bra onsdag!

Likes

Comments