Allmänt

Igår tog mitt sommarlov slut, fick mig att tänka på att denna sommaren gick väldigt fort och nästa vecka börjar "allvaret". Så idag har jag varit i skolan en stund, ska packa lite. Sen ska jag iväg till stallet så blir det tävling senare, sen är det grillkväll så sover vi över där! Hoppas det går bra!


Men nu måste jag börja packa för ikväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Smink/Skönhet

* Handsprit! Ibland så finns det ingen tvål på toan och det är bara allmänt ofräscht så då kan det vara bra att ha en handsprit i väskan så man kan fräscha upp händerna.

* Ett puder! Iallafall jag blir väldigt lätt glansig under dagen och jag gillar inte det så då har jag alltid ett puder i väskan som jag använder när jag känner att det behövs.

* Ett läppbalsam! Mot vintern blir jag lätt torr om läpparna och då är det irriterande när man inte har ett läppbalsam med sig, så jag har alltid ett i väskan.

* En borste! Mitt hår blir lätt tovigt ibland så då är det asbra att ha en liten borste som man bara kan borsta håret lite snabbt.

* Hårsnoddar/hårnålar! Vart jag än går typ har jag alltid med en hårsnodd och ett par hårnålar och speciellt i skolan så vill man ju gärna sätta upp håret för idrotten.


Detta var mina 5 "beauty must haves" för skolan, vissa har med sig jättemycket och vissa har typ inte med sig någonting!

Likes

Comments

Allmänt

Hittade nyss detta spelet som jag spelade lite nu haha, riktigt gammalt och vi har haft det nästan hela mitt liv, men bytte sedan till ett nyare Mariokart. Inte så ofta man spelar!

Likes

Comments

Allmänt

Hittade denna bilden nyss, den togs i vintras på våran balkong när det var snö ute. Men nu är det fortfarande sommar!


Idag var det första skoldagen för mig och jag tror väl att bara var våran skola i Jönköping som började idag. Men nu är jag hemma och ska äta lite, är ashungrig!


Imorgon ska jag vara med på en cup för Vissmålen och det ska bli kul, jag ska vara med på silvercupen vilket är LE + LD. Hilda ska även vara med och sen är det grillkväll och så tror jag vi sover över där. Och sen är det tävling på lördagen också hihi.

Likes

Comments

Allmänt

Var med mamma och handlade idag, eller líte "ärenden", vi köpte stöd till mina ridstövlar för det behövdes verkligen, så nu har jag det! Sen köpte vi även mineraler till Rosa för att våran hink var slut. Vill så sjukt gärna ha dom här ridbyxorna från Hööks som är på bilden, så jäkla snygga och känner flera som har såna. Dom kostar typ 900 men funderar på att köpa dom ändå, vi köpte ett par bruna i Falsterbo men dom är typ för stora. Lite synd ändå men det var ju så stressigt i Falsterbo så hann inte prova så mycket.

Nu ska jag nog sova snart, godnatt!

Likes

Comments

Allmänt

Vad ovanligt att jag har varit i stallet idag igen va. Nej, men vi rider ridskolehästar varje dag denna veckan. Dock inte imorgon då jag börjar skolan då. Så nu är det bara några timmar kvar av sommarlovet. Vill ju verkligen att lovet ska vara längre haha.

Likes

Comments

Allmänt

Då sitter jag här och äter vattenmelon framför datorn och kollar på lite Teen Wolf, har bara kommit till avsnitt 7 men tycker ändå det blir mer spännande. Lite kul att kolla på! Har varit igång nästan hela kvällen med att städa rummet. Mitt rum var jättestökigt! Men nu är saker till rätta igen tack och lov + att jag har tvättat sminkborstarna. Så har städat i ett par timmar nu men det ger ju resultat.


Mitt humör drogs verkligen ner nu ikväll, pga en sak! Känner mig anklagad för saker som inte är sant, jag är 15 år, inte vuxen, och gör inte allt perfekt!


Nu ska jag äta upp min vattenmelon till serien<3

Likes

Comments

Allmänt

Började tänka på det idag att skolan börjar ju på torsdag.. Sommaren gick verkligen sjukt snabbt så känns som att man knappt fått något gjort typ! Men jag börjar nian och kommer ihåg att jag började skriva på denna bloggen när jag gick i sexan, det känns väldigt länge sedan nu, sista året i grundskolan. Tiden går fort! Skulle inte säga att jag längtar till skolan, men det ska bli lite skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna som man inte har haft under sommaren. Men är rädd för att jag kommer bli stressad för jag måste få upp betygen i några ämnen och vill ju gärna att det ska gå så bra som möjligt för sen ska man ju söka till gymnasiet men jag vill också satsa mer på ridningen när det så småningom blir en ny häst, vi får väl se hur det går haha!


Men i slutändan tror jag det ska gå bra att börja skolan igen. Men hade ju hellre börjat på måndag som typ alla andra skolor haha!

Likes

Comments