Det er en del nye ting jeg har lyst på nå som sommerferien nærmer seg, men jeg prøver å kutte ned på shoppingen ettersom jeg heller vil bruke penger på god mat og opplevelser i sommer. Det tvinger meg også til å være kreativ med de klærne jeg har, noe som er veldig gøy. Det eneste nye plagget jeg har kjøpt til sommerferien er en svart denimshorts fra H&M. Selv om det er den del ting jeg har lyst på så jeg har jeg liksom ikke det "suget" lenger. Hvis jeg dog skulle kjøpt én ting til ville det vært disse sandalene.


I'm lusting over a lot of new items right now with summer vacation approaching, but I'm trying to cut down on my shopping and rather spend money on great food and experiences this summer. Which also forces me to be more creative with the stuff I already have and that's awesome. The only new item I've gotten for my summer wardrobe is a black denim shorts from H&M. Yeah, there's a lot of stuff I'd like to own, but I just don't have the same "hunger" for it anymore. If I were to buy one more thing though, it would be the beauties above.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


Corte Due ring - here

Simeri Croce ring - here

Earrings - hereJeg er forelsket!! Hvor nydelige er ikke disse smykkene fra danske Sif Jakobs Jewellery? Jeg har vært kjempestor fan av merket i lang tid og har fått et par Sif Jakobs ringer fra Christian som jeg bruker hver eneste dag. At jeg derfor har vært så heldig at jeg nå arbeider sammen med Sif Jakobs er helt vanvittig kult for meg! De tre smykkene jeg valgte ut har alle hvite zirkoner og står i stil med de smykkene jeg allerede har. Jeg synes de er så delikate og elegante. Ikke for prangende, men likevel unike og iøynefallende. Jeg føler meg så fin og voksen når jeg har de på! Åh jeg er er så glad!!


I'm in love!! How beautiful are these pieces of jewellery from Danish Sif Jakobs Jewellery? I've been a BIG fan of the brand for a long time and have a couple of Sif Jakobs rings that I've gotten from Christian - I use them everyday. And now that I am working with Sif Jakobs is insanely cool!! The above pieces all have white zircones and matches the pieces I already have. They are so delicate and elegant. Not too flashy, yet unique and eye-catching. I feel so elegant and grown up wearing them! Oh I can't tell you how happy I am!!


Likes

Comments


Get it here (also available in black)


Elsker denne skjorten og vil lyst til å bruke den til et par løse, hvite bukser og lekre Hermès sandaler. Det blir nok ikke denne sommeren, men kanskje neste! Klassikere går aldri av moten. Jeg har virkelig lyst til å utvide garderoben min med flere skjorter i fine kvaliteter og spennende prints. Denne kunne vært en god begynnelse. Start slow, right?


I love this shirt and want to wear it with a pair of loose, white pants and pretty Hermès sandals. It might not happen this summer, but maybe next year! Classics never go out of style. I really want to expand my wardrobe with more shirts in great quality and exciting prints. This one could be a great beginning. Start slow, right?


Likes

Comments


Når jeg skal kose meg skikkelig lager jeg ofte pulled pork burger. Det er så lettvint, godt og ikke nødvendigvis usunt. Lager du coleslaw selv bestemmer du selv akkurat hvor mye fett og sukker den skal inneholde. Og etter min mening er den aller best når det er masse grønnsaker og minimalt med fett og sukker. Med mindre dressing er den også god og crunchy. Nedenunder finner dere min favorittoppskrift som jeg har funnet her. Du kan selvsagt også lage kjøttet fra bunn av, men jeg synes de fra Tulip er så gode og lettvinte at jeg rett og slett ikke synes det er verdt strevet/tiden det tar å lage fra scratch.


Dette trenger du/you'll need:

Coleslaw:

- ca. 300g sommerkål eller vanlig kål / cabbage

- 1 gulrot / carrot

- 1 syrlig eple / sour apple

- finhakkede sylteagurk / finely chopped pickles

- 0,5dl crème fraîche

- 1 ss sitronsaft / 1 tbs lemon juice

- 1 ss hp-saus / 1 tbs hp-sauce

sukker, salt og pepper etter behov / sugar, salt and pepper as needed


Snitt kål i tynne strimler, riv eple og gulrot. Bland sammen de øvrige ingrediensene og bland sammen med grønnsakene. Easy peasy!!

Cut the cabbage into thing strips, grate carrot and apple. Mix the other ingredients together and pour over the vegetables. Easy peasy!!


Dette trenger du ellers / other stuff you'll need:

- Tulip Pulled Pork (den røkte er veldig god!)

- Brioche hamburgerbrød / hamburger bread

- Barbecuesaus


ENJOY!


Likes

Comments