Jag tycker om alla årstider men hösten är nog dystrast.  Allt går i grått, det små duggar ständigt och man fryser ända in i märgen.

Men så läser jag Maries inlägg på fejjan och hon skriver: Se inte bara det gråa , se höstens alla färger i ställer😊

Så från och med nu ska jag inte klaga på den gråa hösten utan jag ska fokusera på höstens alla färger.

Tack käraste vännen Marie ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Men vad är det för hitte på med dessa onda clowner? Ska inte clowner vara roliga, inte ska dom väl springa runt med kniv🔪och hota folk.

Jag går ju aldrig på cirkus men jag tror inte att clownerna där blivit tokiga och springer runt och skrämmer folk.

Nä klä ut er till glada och tokiga clowner istället. 🎪

Likes

Comments

I helgen har vi varit i Strövelstorp  och Beatrice har spelat Top 12. Beatrice är nöjd med sin helg men jag ser på henne att hon är besviken.
Som mamma blir man frustrerad när hennes spel inte stämmer. Jag som "lekman " kan inte hjälpa henne utan att komma med glada tillrop.
Hon behöver en "hjälpare , coach " när spelet inte stämmer. Så nu har jag en uppgift.......att hitta denna person.
Funderar på han......JO Waldner🏓☺

Likes

Comments

Precis som det finns "utbildning " när man får barn så borde alla som har hund gå någon form av utbildningen.  Varför undrar nog ni.......jo. Har man en hund som upplevt det mesta innan han kom till oss så är det inte läge att komma framrusande  med för honom okända hundar och fråga om dom får hälsa 😨 Har nu varit med om detta igen, 5 gången, av samma hund och ägare. Man blir sååååå trött😧 Hjalmar blir som tokig och känner sig trängd av situationen och jag försöker lugna honom. Människan och hens hund kan inte förstå varför dom inte vill hälsa. Jag försöker på alla sätt förklara att - Du kan inte komma framrusande . Men hens hundar är ju sååååå snälla!!! Kom gärna med förslag hur ni skulle ha gjort.

Likes

Comments

Att sova i olika stilar hör till Hjördis personlighet. Hon kan ligga och sova hur som helst var som helst. Hjalmar han kan han med men inte som Hjördis.  Här har vi några exempel 😴

Likes

Comments

Det har väl inte undgått någon att familjen Bjäremo är en pingis familj.  Nästan varje helg, ca 3 av 4 helger, tillbringar vi någon stans i södra Sverige i någon liten "håla". Hur litet än samhället är så finns det en stor och fin pingis hall.  Efter 3 års resande känner man gemenskap med denna stora pingis familj.  Detta är människor som man aldrig skulle umgås med annars, men nu är det en glädje att få umgås med alla trevliga människor.

Likes

Comments

Äntligen lyckades jag komma på rätt dag och till och med rätt tid⌚fantastiskt. Så nu får vi hålla tummarna och tårna 👍💅 att jag lyckas i morgon, då är det föräldramöte........tror jag 🤗

Likes

Comments

En Hjördis och en Hjalmar😊
I min familj har vi en lite försiktig och blyg hund ,  Hjalmar. Sedan har vi Hjördis 🚜 stadig som en traktor. Hon skulle aldrig springa runt något utan hon springer rakt igenom.

I dag när vi var i skogen så var det mycket sly och grenar som låg på backen. Hjördis , Fransk bulldogg,  hoppade inte över dessa grenar hon plöjde rakt igenom dom😨

Stod och tittade på hur dom andra hundarna tacklade terrängen.....jo dom gick runt eller hoppade över 😊

Har haft många hundar men ingen som varken Hjördis eller Hjalmar.

Visst är det härligt med personligheter.

Likes

Comments

När man som jag drabbats av fibromyalgi kan allt bli snurrigt. Blir det för mycket att tänka på eller en massa saker som måste göras så blir det kaos i huvudet på mej. Ja jag skriver upp på lappar men det kan ju även bli fel där 😊
Exempel, visste att Bea hade fått tid för utvecklings samtal men jag hittade inte tiden.......panik.....mailar hennes mentor.......han mailar tillbaka....han har inte skickat ut tiderna ännu 😆😅 Jag är däremot bomb💣 säker på att torsdag ( i dag alltså) skulle vi vara på utvecklings samtal  med Bianca kl 15.....säger till Jörgen att han ska vara där 5 i 3.......när vi kommer dit är det öde och tomt...men vad i....kollar almanackan....där står ons 14 sep 😃 bara att be om ursäkt och få en ny tid. Det är lite mycket nu.

Likes

Comments

När nacken och kroppen säger ifrån så samlas hundarna och jag i sängen. Jag brukar bulla upp med kuddar runt mej och hundarna kryper upp hos mej. Brukar fördriva dagen med handarbete och att lyssna på böcker 📖 När barnen sedan kommer från skolan orkar jag umgås med dom tills kvällen kommer. Så brukar mina dagar se ut 😊

Likes

Comments