Tyckte precis att det var någon meteorolog förra veckan som sa att våren var här !!
Men helt plötsligt blev det inte bara vinter utan så in i den med vinter.

För mej som knappt inte kan gå på slät mark utan att snubbla får nog hålla mej inne.
Men hundarna behöver ut så jag får väl krypa ut i snön så dom får pinka.

Jag får väl fortsätta att drömma om våren 🐣🌱

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Livet blir lite roligare när man får sticka och virka 😊

Likes

Comments

En del  människor undrar varför inte jag gör något åt min nacke och mina migrän . Då ska jag försöka att förklara det för er som undrar....

Jo... jag tjatar gnatar och skäller. Hjälper det??? där 🤔 Varje gång jag blir förbannad  när jag är hos läkaren skickas jag på antingen: 1 röntgen
2 magnetröntgen
3 neurolog
4  kirurg
 
Jaha och vad säger dom då???
1 ser inget på röntgen
2 ditt diskbrock är oförändrat
3 inget neurologiskt
4 inget att operera

Då är man genast tillbaka till läkaren som skickade remissen.

Nästa vecka är det dax igen att gå till läkaren, då ska jag själv komma med ett förslag🤗 Skicka mej till tex Linköping eller Lund.
Vad tror ni om det kära vänner??
I dag är det i alla fall  rullgardin ner 😕

Likes

Comments

Då har jag fått en rollator att förhålla mej till 🤔 Än så länge tänker jag använda den, när nöden kräver, när ryggen och nacken bestämmer sig för att ta semester samtidigt.

Ute kommer käppen till användning när jag spatserar ute själv.  Men för det mesta använder jag någons  arm att hålla i .

Så mina vänner.....fånga dagen i morgon kan det vara försent.👄

Likes

Comments

I går fick jag komma ut och gå tack vare min dotter och hennes fästman. Vädret kunde varit bättre men nästan alla isfläckar var borta. Det blev ett varv i vår fina stadspark.

I dag var jag ute själv med hundarna och jag undrar om det inte var vårfåglarna 🐦 jag hörde👂

Nåja det blir 7 starurar innan våren kommer. Starur?? gammalt Gotländsk ordspråk. När staren kommer ska det vara 7 bakslag av vinter innan våren kommer 😊

kram på er 🤗

Likes

Comments

Likt lilla My är jag envis och kan bli ilsk som My. I dag är ingen bra dag efter helgens bravader.  Men man får vara glad för det lilla.

I dag är jag glad för att jag kan hänga tvätt!!!! Konstigt för dom som gör det utan att tänka, men för mej är det  lycka i dag.

Ska nog även försöka att följa med Bianca när hon tar ut hundarna när hon kommer från skolan. Då blir dagen fulländad  då jag får komma ut och lufta mej.

Har ansökt att få en elmoppe  men jag har inga förhoppningar men det skulle göra lyckan total. Då skulle jag våga mej ut själv med mina hundar men men vi får se.

Nu väntar jag på att få hänga ytterligare en tvätt ⏳

Kram på er 😊

Likes

Comments

Nu är det vardag igen och allt tuffar på som vanligt.

När julen kom var det inte bara tomten som kom på besök utan även diskbrocket i nacken.

Julhelgerna höll jag det i schack men i mellandagarna kunde jag inte längre hålla upp huvudet .

Nacken lägger av att fungera vilket får till följd att jag , bokstavligen, tappar huvudet. Följden blir att jag får tillbringa  min tid i sängen.
Vid nyår kunde jag vara uppe korta stunder och då passade jag på att sitta och äta.

Som tur är kunde min sjukgymnast fixa så jag fick en stor dos med medicin som hjälpte mot nervsmärtorna.  Så nu tuffar det på igen men med stora doser sängläge.

Likes

Comments

Nu har vi firat jul med nära och kära. Allt har varit lungt och fridfullt, precis som det ska vara.

Julafton för oss börjar kvällen innan med uppesittarkväll  och bingo 😨

Julaftons morgon samlas vi kl 8 och julbadar.  Vi äter skinkmacka sedan blir det vattengympa 🏊.
kl 13 äter vi det kalla på julbordet, Jonas gör sina goda sillar, Lotta och Felicia gör julgodis , Jörgen gör en gudomligt god Janssons frestelse, mammsen gör inlagd strömming och vi andra bidrar med att äta allt gott😊

Sedan väntar vi på Kalle Anka, då blir det julgodis och kaffe.
Sedan trippar tomten🎅 in med klapparna. Sedan blir det små varmt.  Julafton avslutades med pingis 🏓 på köksbordet.

God fortsättning på er.

Likes

Comments

Nu lägger sig lugnet lite och jag får lite julfiling, kan ni tänka er jag längtar till julafton.  Allt är klart....Ja någon julklapp är väl kvar men jag känner att det ordnar sig.

Det bästa är nog att Bea och jag bestämt oss för att även i år gå på midnattsmässan 💒 Bea ska hjälpa till med  nattvarden och jag får ett fint avslut på julafton.

Så nu vill jag passa på att önska
God Jul 🎅

Likes

Comments

Ja jag erkänner....jag gjorde fel 😠 vad jag gjorde.....jo jag talade om för läkaren vad det var för fel på mej , varför jag alltid har migrän.

Min diagnos är:  efter som mitt diskbråck sitter långt upp i nacken så kläms blodkärlen ihop och mitt huvud får inte tillräckligt med blod därav yrseln och migrän och tack vare detta skyhögt blodtryck.

Min läkare håller med till viss del......blodtrycket måste ner. Där är vi överens.  Har nu haft min nya medicin i 2 veckor och lika länge har jag vaknat med dunkande huvudvärk.

Nu på torsdag ska jag åter igen försöka att prata förstånd med honom........och denna gång ska han få prata med den andra Ann-Catrine, hon som är ilsk som ett bi och vass som den vassaste kniven. Precis som lilla My  i Mumintrollen😊

Likes

Comments