View tracker

Jaha då va det december igen. Alla mina närmaste vet att julen inte riktigt är min högtid.

Affärerna plockar fram julsaker redan i september- oktober  , julmusik vräks ut i affärerna allt och alla springer omkring. Man måste göra det och glöm för guds skull  inte det.

Denna hysteri!!!!!

När julafton kommer är alla helt slut😩.

Men men visst är det roligt att umgås med nära och kära, äta gott och må som en prinsessa 👑.

Jaja.....God Jul🎅

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att ständigt ha ont tär på krafterna😕 i dag är ingen bra dag. Fast solen skiner känns det som ett stort mörker inne i mej. Kommer jag aldrig att få uppleva en dag då jag slipper  ha ont? Nä troligen inte.

Dom allra flesta dagarna kan jag stå ut med, får jag bara vila så brukar jag faktiskt klara av det mesta. Med ett leende på läpparna försöker jag att följa mina barns äventyr. Kanske kan jag inte följa med  alla 3 på en dag men barnen förstår om jag måste avstå.

Men i dag känns det hopplöst. Så jag drar ner rullgardinen och hoppas på morgondagen  🛌

Likes

Comments

View tracker

Jag har ett otalt gånger blivit ordenerats sjukgymnastik under mina 17 år med fibromyalgi.  Mina sjukgymnaster genom åren har gått ut hårt med att jag ska styrketräna, vattengympa eller allmänt gymnastisera.  Alla försök har slutat i katastrof 😕
Men nu har jag nog stött på en sjukgymnast som äntligen förstår sig på mej😊. Vi började med att från sittande resa mej med rätt teknik, att vrida på huvudet utan att min nacke sa ifrån. Nu efter 3 månader och med små små rörelser börjar jag att förstå vad hon håller på med 😆 Hon vill att min balans ska bli så bra som möjligt och hon har faktiskt lyckats. Jag känner mej säkrare .
Tänk att med små små rörelser kunna få sitt självförtroende att öka en aning. Visst har jag fortfarande  värk och balansen är ju fortfarande en katastrof men jag ser att det hjälpt den här gången med sjukgymnastik.

Likes

Comments

Nu kommer vintern med buller och bång. Började med spöregn och storm och dagen kommer att avslutas med snö. Det har ju redan börjat bli vitt uppe i länet.

Då skulle jag bara vilja påminna om sommaren med en badbild. ⛄

Likes

Comments

Från baby till vuxen går ju himla fort. Tycker fortfarande att det bara var ett par år sedan jag slutade skolan, men det är ju över 30 år sedan😨 Vart tog alla dom åren vägen ?

Visst har det hänt massor på dessa år:
*Jag är gift
*Har 3 fantastiska döttrar
* Många av mina nära finns inte mer
och en massa andra saker.

Men jag hinner inte riktigt med känns det som. Nu undrar  ju jag om detta är en 50 års kris 😊 i så fall har jag nog det nu. Kram på er ❤

Likes

Comments

Jag tycker om alla årstider men hösten är nog dystrast.  Allt går i grått, det små duggar ständigt och man fryser ända in i märgen.

Men så läser jag Maries inlägg på fejjan och hon skriver: Se inte bara det gråa , se höstens alla färger i ställer😊

Så från och med nu ska jag inte klaga på den gråa hösten utan jag ska fokusera på höstens alla färger.

Tack käraste vännen Marie ❤

Likes

Comments

Men vad är det för hitte på med dessa onda clowner? Ska inte clowner vara roliga, inte ska dom väl springa runt med kniv🔪och hota folk.

Jag går ju aldrig på cirkus men jag tror inte att clownerna där blivit tokiga och springer runt och skrämmer folk.

Nä klä ut er till glada och tokiga clowner istället. 🎪

Likes

Comments

I helgen har vi varit i Strövelstorp  och Beatrice har spelat Top 12. Beatrice är nöjd med sin helg men jag ser på henne att hon är besviken.
Som mamma blir man frustrerad när hennes spel inte stämmer. Jag som "lekman " kan inte hjälpa henne utan att komma med glada tillrop.
Hon behöver en "hjälpare , coach " när spelet inte stämmer. Så nu har jag en uppgift.......att hitta denna person.
Funderar på han......JO Waldner🏓☺

Likes

Comments

Precis som det finns "utbildning " när man får barn så borde alla som har hund gå någon form av utbildningen.  Varför undrar nog ni.......jo. Har man en hund som upplevt det mesta innan han kom till oss så är det inte läge att komma framrusande  med för honom okända hundar och fråga om dom får hälsa 😨 Har nu varit med om detta igen, 5 gången, av samma hund och ägare. Man blir sååååå trött😧 Hjalmar blir som tokig och känner sig trängd av situationen och jag försöker lugna honom. Människan och hens hund kan inte förstå varför dom inte vill hälsa. Jag försöker på alla sätt förklara att - Du kan inte komma framrusande . Men hens hundar är ju sååååå snälla!!! Kom gärna med förslag hur ni skulle ha gjort.

Likes

Comments

Att sova i olika stilar hör till Hjördis personlighet. Hon kan ligga och sova hur som helst var som helst. Hjalmar han kan han med men inte som Hjördis.  Här har vi några exempel 😴

Likes

Comments