Hej, vill först och främst be om ursäkt för att jag ej har skrivit något på läääängee det är pga massa skoluppgifter.

Bortse från all skoluppgifter och frånvaro har det hänt lite kul i mitt liv. Förra helgen var full packad med planer och massa skoj.

Fredag : Jag hade några vänner över hos mig och så hade vi det kul till sent, man brukar säga att natten är ung ;). Dock mådde man hyfsad okej dagen efter, haha.

Lördag: Dagen därpå hade en av mina absolut närma vänner, en mingelkväll för att fira henne med tema glitter och glamour. Vilket var väldigt mysig och en massa gott.Söndag: Nästa dag hade en av mina vänner sin 18 års brunch med otrolig mycket mat, kan bara säga att food is life. Fick träffa massa folk, både nya och oldies. Senare på dagen bestod det att bara koppla av och hämta ny energi för en ny skolvecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Måndag ännu en gång, antagligen älskar man det eller hatar man det. Personligen älskar jag måndagar pga har enbart två lektioner.
Efter skolan stack jag in till emporia för att inskaffa en ny jacka samt att köpa lite presenter inför två födelsedagsfirande jag ska gå på.
Alex mötte sedan upp mig där för att ta en fika, standard.

Denna godbiten fick följa med mig hem idag. Älskar verkligen att den är röd och att den är mocka.
Den finns på zara och kostar 499kr, vilket är otroligt bra för en snygg jacka!
Inskaffade även en lampa till mitt rum, var i akutbehov efter att min förra gick sönder.

Likes

Comments

Hej!
I torsdag var en del av min klass i Malmö pga vi håller på med ett arbete. Min grupp besökte Västra hamnen och Centrum/innerstaden och där tog vi massiv med bilder och vi fick även vittna en söt utter när vi tog en paus i västra hamnen.
Efter några timmar av promenad så bestämde vi och en annan grupp för att luncha på Jensen, vilket var mysigt och gott.

Likes

Comments

Hej!

Något som har varit väldigt inne nu på senaste tid är nämligen bralette, å tro mig jag förstår varför. Liksom de är för det främsta otrolig sköna och till sin fördel otrolig fina. Det är rå fint att ha det under en oversize tröja så blir hela outfiten finare. Det finns otroligt många olika modeller som passar alla stilar och prisklasser.

Ni kan hitta den svarta bralette med blommor inne på Gina Tricot för 149 kr.

Likes

Comments

Hejhej!!
Vill främst be om ursäkt för dålig uppdatering, men den enkla förklaringen är att jag har blivit sjuk. Men har ändå lyckats ta mig ut till emporia med Siri i söndags och vi hade jätte mysigt.
Den andra gången var när jag och Alex åkte in till stan för att kolla efter en sak han vill ha även otroligt mysigt.

Fick även otroligt fina blommor av Alex samt lite annat.

Likes

Comments

Hej!
Är äntligen 18, wehooo!! Har dock inte hunnit göra så mycket eftersom fyllde år på en onsdag.
Idag hade jag min mysiga brunch med mina nära vänner. Det var verkligen hur mysigt som helst samt var all mat och dryck var sååå gott.
Vill bara tacka alla som var närvarande och gjorde min 18 års brunch till den bästa. Är så tacksam för mina fina vänner och familj.

Likes

Comments

...Tills att jag blir 18?! Asså äntligen har väntat såå länge, kändes nästan som att jag aldrig skulle bli det. Allt har känts så långsamt och trist eftersom jag ej har kunnat följa med mina vänner ut, men snart är det fasan min tur! Samtidigt som jag är taggad att bli 18 känner jag även en stress eftersom vill inte "räknas" som vuxen. Men nog är det allt en liten pik i livet att bli 18.

Joe & the jucie har nu på senaste blivit en favorit. Deras power shake är bara gudomlig god, 10/10. Själva stället är även otrolig mysigt så man kan lätt plugga där.

Likes

Comments

Hej!
Idag var det förvånansvärt en skön dag i skolan pga vi slutar 12.00 finns dock en nackdel med detta, måste vänta i ca 20 min på min buss.
Efter dagen korta lektion bestämde jag mig för att åka till banken för att fixa en grej med mitt konto. Fick vänta i ca 1 H, sucks.

Senare träffade jag Alex och så fick han sina presenter någon dag senare samt så bjöd jag honom på middag.

Efter vår middag blev Alex törstig då bestämde vi oss för att dra in på Joe, å har världens gulligaste pojkvän som erbjöd sig att köpa.
Så idag var det en väldigt lyckad måndag.

Likes

Comments

Hejhej!
Idag började man trean, vilket innebär sista året. Hur sjukt är det egentligen? Gymnasietiden har verkligen flugit förbi. Så idag var det upprop kl 13.00 ganska sent vilket bara är drygt, för att sedan enbart vara där i knappt 1 H.
Idag fick man schemat och måste säga att jag älskar mitt schema eftersom den är otrolig skön utom onsdagar för har 4 H håla.. fatt 4 H ska jag få vänta tills nästa lektion.. men aja får bita ihop och plugga då.
Imorgon taggar man ens första dag som trea.

Likes

Comments

Hej!
Det blev inte som planerat att blogga varje dag och den enkla förklaringen till varför är att jag hade världens sämsta internet. Så tänker berätta nu dagen efter vad jag gjorde igår.

Dagen började med att jag och min mamma bestämde oss för att gå till Oxford street i och med vi bodde ca 40 min från och det var fint väder.
När vi väl var framme så började vi kolla runt i olika butiker i hopp att hitta något, men såklart hade jag otur eftersom hittade inget som föll mig i smaken. Trist. Men hade i varje fall trevligt med mamma.

Efter flera timmar så bestämde vi oss för att köpa en marshmallow shake (som var otrolig god) påväg till en park som ligger i närheten. Otroligt skönt att få en paus.

Senare mot kvällen bestämde vi oss för att äta på ett ställe vid namn shack. Älskade deras nachos med kyckling, är ni någongång i London så ät här!
Sedan avslutade vi dagen eftersom vi skulle upp vid 04.00.

Likes

Comments