Idag var det inte alls lika vackert väder som igår . Men värmen har stannat, det är bara solen som inte vågar sig fram idag. Så jag vågar fortfarande hoppas att vi nu har haft kallt för sista gången den här säsongen, och att vinterjackan kan hängas in. Antagligen får den tas fram igen till Midsommar, men annars så hoppas jag att det dröjer länge. Fick jag bestämma skulle snön komma först två dagar innan julafton - DET hade varit min perfekta julklapp. Resten av året får det gärna vara sommar, med ett par veckors vår och höst. Jag gillar färgerna på hösten, och våren tar med sig hopp och kärlek - Men sommaren är ändå den i särklass bästa årstiden för en sådan som jag.

Jag har ändå varit ute en del idag, trots att solen inte har varit framme. Utan jacka, och utan att frysa. Jag såg många med shorts, men där är jag inte riktigt än. Jag behöver mer värme för bara ben. Men att slippa ytterplagg räcker bra för mig, det är något av det bästa med denna årstiden. När man även slipper tjocktröjan, då är det temperaturer som är mer min smak. Framförallt de dagar man kan sitte ute i kortärmat kvällstid, det är verkligen en underbar känsla. Sällsynt i Sverige, vanligare på semestrar ;-)

Nu lite eftermiddagsläsning - En sökning på "sommarlov" landade mig i denna sidan ; skuldkänslor till kaffet? Ja tack!

För er som inte varit här tidigare är det nog bäst att börja här .

z35W7z4v9z8w


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilka underbara dagar vi har haft! Stockholm har visat sig från sin bästa sida, och folk går med leenden på läpparna och ser glada och kära ut. Ja, alla ser inte kära ut, men många. Det är något med våren och sommaren, något med att slippa alla jobbiga ytterplagg. Då ser man varandra helt plötsligt, då kommer vi fram ur våra skal. Som fjärilar ur sina puppor.


Såhär vackra känner sig folk, och sähär vackra är de. När sommaren och värmen kommer, då är folk på ett så mycket bättre humör som sprider sig som ringar på vattnet. Cirkel, efter cirkel efter cirkel. De enda andra tillfällena då sånt händer, det är när det är snökaos eller liknande. Då ställer folk upp, oftast med ett leende. Sånt gör mig också glad, fast just idag är det ändå solen som jag är mest nöjd över. Det bästa med gårdagen, och det bästa med idag.

Precis som igår tog jag en lätt lunch idag. Pizzan från i förrgår fanns fortfarande i färskt minne, och jag var smart nog att hålla mig ifrån liknande svulligheter. En sallad var allt, med kyckling för lite mättnad och protein. Middag blev det ingen, lite mackor och en tallrik fil och flingor fick räcka.

Likes

Comments

Idag skall jag inte äta lika mycket som igår , det vet jag redan nu. jag mådde illa nästan hela kvällen efter min mastodontlunch och hade svårt att få i mig middagen. Så idag blur det en lugnare lunch, med lagom mycket mat. Inget hetsätande idag.

Nu verkar det som om våren äntligen är här. Igår hände något, och luften blev ljumen även om den inte ör varm än så länge. Det är nära sommaren nu och jag kan verkligen inte bärja mig, jag älskar somar. Jag vill bara sola, bada och slapa. Bara leva livet och ta dagen som den kommer. Inga måsten som pockar på och ett väder (hoppas vi) som gör att man kan och vill vara ute hela tiden. Det är vad jag hoppas på.

Idag var alla i tid, så nu tittar folk på mig konstigt. Det ser ju ut som om jag jobbar hårt nu, men det gör jag ju knappast. Jag borde låta dem vänta idag eftersom jag fick vänta igår, men jag struntar i det. Nu är det mat, hej då.

Likes

Comments

​Det var inte bara minuter kvar innan  lunchen. En av kollegorna fastnade i telefon med en kund (som tydligen inte var hungrig) och vi kom inte iväg fören halv ett. Då var jag så hungrig att humöret hade dalat, men tapper som jag är kommenterade jag inte Inga-Britts fula skor. Inte heller förklarade jag för Maj-Lis att hennes andedräkt är vedervärdig och jag lyckades nästan avhålla mig från att ta avstånd från Ave-Lousie och hennes små råttor till hundar. Fast jag sa knappt vad jag tyckte, jag bara antydde att det antagligen hade varit annorlunda om de hade haft barn. Stämningen blev lite dålig faktiskt. Såhär i efterhand kan jag se varför, men det är lätt att vara efterklok med ett Tefat i magen. Och väldigt mycket bröd. Så nu mår jag illa och känner att detta, det var nog inte min bästa idé.

Likes

Comments

Nu ör det bara minuter kvar till lunchen , och min mage kurrar otroligt mycket. Familjepizzan jag drömde om känns nu som om det är för LITE mat, men jag vet inom mig att det inte är så. Hungrig är jag i alla fall och snart bär det av. Jag tror att mina kollegor kan tänka sig en pizzeria, eller jag hoppas i alla fall det. Nu när jag har börjat tänka på pizza är det i princip allt som finns i mitt huvud. Men jag har en ny tanke om vad det blir för sort.

Tefat! En dubbelinbakad pizza är rimligt (familjepizza är det inte) och ganska mycket mat. Ser jag till att ta för mig rikligt av bröd och sallad borde det kunna mätta även denna hungern. Annars får jag väl gå ut och köppa mig ett mellanmål sedan. En kvarg eller så, det funkar alltid. Jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig, så mina funderingar på om jag håller på att bli gammal håller det bästa humöret borta. Men jag vet inom mig att det beror på hög konsumtion snanare än hög ålder. Det hindrar mig inte från att fundfera på det om och om igen. Det och pizza.

Fem minuter kvar! Smaklig måltid!

Likes

Comments

​Idag saknar jag verjkligen gårdagens härliga väder. Jag är trött på grått och mulet väder och vill att sommaren skall komma typ nu. Jag orkar inte vänta en dag till, jag vill att solen skall ta över allt och ge mig värme. Utan det så knäcks man ju, så det är bråttom.

Jag hade hoppats på en tidig vår i år, oj vad fel jag hade. Tur att jag inte är siare och skall spå, för det hade gått käpprätt åt skogen. Nu kan jag ju hoppas bäst jag vill, det hjälper ju knapppst.

Jag tror jag skall äta en riktigt stor lunch idag, jag är vrålhungrig. Kanske en pizza med en barnpizza som förrätt? Eller en hel familjepizza på en och samma gång. Jag kan nog äta upp en hel idag, det känns så. Jag är lite som en varg, så inga får går säkert idag. Om jag stöter på ett, då får fåret hoppas att det är efter lunch. Annars tror jag att jag tar ett bett. En smakbit bara, en triceps kanske? Mums. Jag återkommer kanske i frågan efter lunchen. Då får vi se om det blev pizza, får eller något annat. Men det är nästan en timme dite och jag är hungrig NU. Ge mig mat! Eller ett får, jag vill bara ha något att stoppa i munnen. Folk med snuskig fantasi kan bortse från den meningen, jag ser hur den ser ut. Mat mat mat, mat mat mat.

Likes

Comments

​Jag har varit bakfull även idag faktiskt. Igår var det riktigt illa , främst på grund av festen i fredags . Eller bara på grund av festen, inte på grund av något annat alls. Men att vara bakis i två dagar är inte likt mig, jag kanske börjar bli gammal och trött? Nej fy vilken obehaglig tanke, det kan inte vara skälet. Jag är ju fräsch som en nyponros trots mina eeeerhhhm....tjugopluplus kan vi kalla det. Och ändpå har jag knappt rört mig på hela dagen, bara suttit och kollat på film och inte gjort ett dyft. Jag såg Reacher 2 efter mycket strul med iTunes som vägrade låta mig logga in. Jag höll på att bli galen, och det tog lång tid innan jag lugnat ner mig. Apple är ju kända för att "bara funka", så när det strular går jag snabbt i taket. Idag var jag lite för trött för att orka skrika, men inombords var jag gnällig som en trotsig unge. Wäää wäää, tänkte jag. Filmen var helt okej, men inget fantastiskt alls. Men sevärd för lite action och en märkligt osymmetrisk Tom Cruise. Jag har alltid hävdat att man bara skall plastikoperera sig hos nyktra LÄKARE och aldrig hos sin kran. Hade han läst min blogg hade han sett mindre skev ut.

Likes

Comments

Idag är jag väldigt lugn och sansad. Igår var det ju fest och med den rätta pepplåten var jag taggad till tänderna. Det gjorde i sin tur att jag kanske gick lite väl hårt ut direkt med välkomstdrinken (drinkarna) och var berusad redan innan middagen.

Oj så pinsamt tänker ni kanske, men jag var i gott sällskap. Inte så att Kungen var där och på lyset (även om han mycket väl kan ha varit duktigt packad någon annanstans, vad vet jag?), utan för att resten av sällskapet var precis lika glada i fördrinkarna. Så vi var ett väldigt glatt gäng som satte oss till bords och åt en riktigt trevlig vegetarisk middag. Vad allt var, det vet jag inte men gott var det. Fast med vegetariskt är det svårt att bli riktigt mätt, och när man inte är tillräckligt fylld av mat......då har spriten fri lejd till systemet.

Här skulle jag vilja säga att jag var i lika gott sällskap, men sanningen är att jag inte riktigt vet. Jag var såpass berusad att jag inte riktyigt kan bedöma om de andra var lika fulla, fullare eller knappt fulla. Jag hoppas på något av de förstnämnda. jag har pratat med värdparet idag (mest eftersom jag vaknade i deras badkar) och såvitt jag kunde bedöma var det inget allvarligt jag hade gjort. Jag hade skrämt någon stackare som bajsade med en snarkning, men i övrigt hade jag varit lugn i badkaret från 23-tiden.

Skönt att jag inte hade gjort bort mig. Det hade jag inte kunnat leva med .

Likes

Comments

Eftersom det är fest inom kort har jag letat nätert runt efter den bästa pepplåten för att tagga till inför fest. Kanidaterna var många, men jag fastnade till sist för en gammal goding från tidigt 90-tal. Det är en av de fånigaste artisterna genom tiderna, men hans enda stora hit är en löjligt peppig låt (ändå inte med på listan över det bästa av det bästa ) som jag inte kan bli annat än partysugen av. Nu kanske ni tycker att en annan låt är den bädsta pepplåten. Då har ni fel, detta är den bästa av dem alla.

Lyssnar man på den här låten och INTE blir pepp, då är man inte klok. Det är en partylåt, det är partylåten med stort P och L - PartyLåten Numero Uno!

Collaborate and listen!


Likes

Comments

Nu är det bara timmar kvar innan det blir festligheter och jag är mer än laddad! Jag har dagen till ära klippt mig och skaffat ett nytt jobb. Nej, jag har inte gjort något av det. Jag har bara laddat. Så snart kör vi igång allt, snart blir det fest.

Om ni inte har läst här tidigare så är ni i gott sällskap. Det är välkdigt många som inte har läst om mig, eller det jag skriver. Men jag tror att den skaran minskar i storlek, eftersom jag nu faktiskt skriver och lägger upp. Innan har jag skrivit utan att någon haft möjlighet att läsa. Men nu kan man det. Man kan läsa om vad jag gillar bäst på min lista över allt det bästa . Man kan läsa om vad jag ska göra i helgen, men det är typ det. Än så länge alltså, mer kommer det bli. Det fullkomligt kliar i fingrarna att få skriva, så mycket att jag skriver fler inlägg än jag kan lägga upp på en gång. Det blir för mycket information på en och samma gång, ingen orkar läsa allt. Därför lägger jag upp och ut med jämna mellanrum istället. En förutsägelse är att vi ikväll (om vi går ut) kommer hamna på East till sist. Av någon anledning är det alltid där vi hamnar, det är ett enkelt och schysst ställe. Dessutom ett av de mer mixade ställena på stureplan, resten är....hmm...något homogena typ.

Likes

Comments