Häromdagen tog vi våra moppar (deras, jag snålåker) till Magpupungko pools. Här ser ni den otroligt fula omgivningen vi hade påväg dit

Stannade lite då och då för foton och krokodil-letande. Här för massa palmer, kolla nedan så fint va

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej vännir!!!! befinner mig på Siargao med vänner som surfar och jag solar. skulle ta tag i surfingen men så råkade jag trampa på glas så nu har jag ett hål i hälen hehe. vi har det fett iaf!!!! här va de morgonsurf på schemat

Likes

Comments

Efter några dagar i Hongkong var det dags för nästa destination. Filippinerna. Spenderade en dag i Cebu innan jag tog mig till Malapascua. Mitt hostel är fantastiskt. Ägaren ordnar middagar varje kväll som avslutas med rom & cola och vi sitter och pratar i timmar om allt och inget. Rör knappt min mobil men kameran går i 110. Kram

Likes

Comments

Alla på hostlet samlades och varvade mellan att kleta på blod, dricka öl, lära känna varandra & stressa i sig lite middag.

I Dotombori kunde jag inte sluta häpnas över hur bra alla var utklädda. Popcornboxen hade real life popcorn i sig som vi alla smaska på. Schysst. Och mina halloween essentials på ett toagolv.

Vi splittrades och jag slutade upp med detta fantastiska par från England. Vi drack rom & cola och sjöng karaoke på ett flertal barer tills tidigt på morgonen. Min bästa halloween hittills. Tack Osaka.

  • Japan

Likes

Comments

Sen vi senast hördes har jag lyckats leva utan sociala medier i 3 dagar i Kina, missat två flyg och tagit en tugga av en "shrimp & vegetable"-dumpling som hade pork i. ingen höjdare för en pescetarian ska ni veta.

Efter att ha varit i Japan i 5,5 veckor och komma till ett smutsigt Shanghai med gubbar som glor var konstigt, väldigt ovant och jobbigt. Så försiktiga och snälla som alla är i Japan är något jag vant mig med nu. Att slippa bry sig om vad man har på sig utan att killar/män/gubbar/pappor glor är något som borde vara en självklarhet.

Hängde & flängde runt lite överallt och besökte marknader och åt goda nudelrätter och kollade på tanter som dansade på gatan.

Sen åkte jag till Hong Kong där jag nu har spenderat en dag. Verkar nice. Är redo att utforska mer så nu ska jag sova. Hejs!

  • Allmänt

Likes

Comments

Gott kaffe + inredningen + Junichi Yamaguchi som barista. 2014 blev han världsmästare på kaffeart. Fett!

Alltså kolla vad cleant. Finns även i Hongkong, Dubai och snart i Berlin. Har ni vägarna förbi är detta ett måste.

  • Japan

Likes

Comments