Alltså från och med nu så skiter jag i smink. alltså från OCHMED NU SÅ SKITER JAG i smink!!!

hela mitt LIV har jag kämpat med concealer och tiotusen ton foundation för att täcka mina röda kinder och ändå har det inte gått för i slutet av dan/kvällen är.de tillbaks igen plus att huden ser trött och grå ut. Men sen jag först provade den här (SKIN PLAN serumet från bangerhead) så är liksom allt bara bortblåst, jag blir aldrig röd. jag blir aldrig torr. jag blir aldrig trött, grå. får aldrig finnar ens, inte ens innan mens!

Det är liksom för bra för o va sant! men det ÄR sant. ca 250kr på bangerhead kostar den :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är världens bästa boo. han jobbar inte på bank men jag älskar honom, ja har aldrig blivit så bortskämd av en kille förut! money dont mean a thing, this dude takes so much care of me than alll of the guys ive dated :)typ, tänk dig att man kommer hem från klubben, man fryser och är skittrött o klockan är 5 på morgonen o så e han där o väntar! ja älskar honom. like i dobt mind cleaning his apartment n washing hia clothes when im there. he respects my life, respects my schedules, respects my needs...n my wants (FOOD. i want food och han har ALLTID nånting lagat på spisen..typ, vad sägs om rostad potatis med räkor o grönsaksröra? (åt de idag). 
nu ska ja äta upp mitt VIP mål på ä donken..hähää
god bless me:D <3

Likes

Comments

i have;

danced my ass off
learnt house and dancehall :))
been to örebro
been to sthlm
waited for two hours in köping train station (nightmare..)
slept on the floor wt no blanket (no sleep no,nightmares!)
met wt coool ppl
chilled wt bella 💟💟💟💟💟💟<3
turnt up saturday
turnt up pendeltåget :)

...
pictures can only say so much.
Likes

Comments

Idag var jag förbi ett centrum som heter Vivalla centrum i Örebro. där säljer dom en massa chinese stuff...och vaad hittar jag där om inte eyeliners i alllla olika färger för bara 20kr styck! alltså jag har i typ en månad gått.om kring o tänkt att ja behövt 1)en ögonbrynspenna 2) en läppenna lch 3) en blå ögonpenna och på en vanlog affär kanske d hade gått för ca 300 spänn....men inte här!! för här fick jag 5 eyeliners för bara 100!

det visste ni inte. men nu vet ni det

Likes

Comments


Likes

Comments

Det blev av med workshopen idag! Yey! 😁 ja åker till Örebro nu, med me myself and I, ingen kunde följa med but im kinda enjoying my own company lols och det är mysigt att åka buss oxo:) o de ska bli såå kul att dansa me Sveriges grymmaste danslärare! O ja kommer att träffa min *idol* EVE för första gången *wiii!*

Alla där.kmr säkert vara 10 år yngre än mig men wat the hell im only there to dance n have fun:) n too bad that people my age are so boring lolss.

för att överleva dan och hela resan har ja packat me två flapjacks (2 för 30kr på life) de är sååå bra o goda och nyttiga och så mättande men de lite för sockriga för min smak....men annars gillar jag dem, väldigt bra lunch :)

nu har ja precis bytt buss i enköping, två timmes resa kvar 😴Likes

Comments

Kvarg med strössel -halv nyttigt, halv onyttigt 😁😁😁😁

Likes

Comments

Idag har vart en ganska bra dag.... hade ett seminarie som gick ganska bra, sen drack jag te på blåsenhus som va ganska gott...sen åkte jag till en kompis och gjorde hennes naglar. (SNYGGA blev dom btw!!) och mormor mår bättre nu så allt e bra. jag köpte strumpor idag också me mamma (haha första gången på 100 år som vi köper nya strumpor haha).

jag skullw egentligen ha avslutat dan med en pubrunda men jag var så JäÄ😀😁🙏😩a trött så ja åkte hem istället...o somna i soffan😴


Nu ska jag va lite nyttig så istället för att ta fram mitt godis (som ja alltid gör) så äter jag kvarg med frysta vinbär!!!

därför frysta vinbär is the shit. Och visste ni att IS gör att man bränner fett snabbare? NÄH! De visste ni inte:) men nu vet ni det;)

ser fram emot att sova länge nu o må bra imorn så att jag kan åkaner till Örebro och gå på dans workshop!

godnatt allesammans önskar jag
och
Katten

ps va tycker ni om kepsen som ja hitta?Likes

Comments

nu vill jag ju inte va en SÅN som är SÅN med Guuud vad upptagen jag är häähähää.... Först idag vart storstädning av huset och en stor fet jävla lakantvätt, nu är det iväg till engelska parken o plugga o sen har jag en nagelkund i stockholm...o sen har jag en till nagelkund i uppsala...o så ska ja försöka hinna träffa mormor däremellan.


Vilken tur att man har med sig matsäck:)


Likes

Comments