Heyy

Så blev det endelig fredag, og en skøn weekend er i sigte<3

Efter skole i dag står den på et hurtig IKEA besøg, efterfulgt af julehygge med hjemmebagt brunkagehus sammen med Magnus.

Lørdag formiddag skal jeg på arbejde, og derefter være sammen med min bedste ven Viktor. Aftenen byder på hyggelig bowling med nogle venner fra min klasse.

Søndag skal jeg se mine savnede efterskoleveninder. Vi skal bla. stå på skøjter og julehygge igen igen <3<3

Håber I får en god weekend!


Kys og knus<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sweaters

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Toppe

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Accessories

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Heyy

Jeg har længe tænkt på, at starte en serie her på bloggen, så derfor har jeg valgt at lave "Favoritter fra:".

En gang i mellem vil der komme et blogpost med mine favoritter, fra et udvalgt mærke.

Det første mærke jeg har valgt er & Other Stories. Det er et af mine absolutte yndlings mærker!

Jeg har fundet en masse forskellige items, som jeg self har linket til<3 Håber i kan lide serien:)) og kan bruge det som inspiration, til jeres næste køb.


Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

I dag har jeg en skøn "gave" til jer. I kan nemlig på 20% på alle produkter fra Ideal Of Sweden, med rabatkoden: Anna20 <3

Koden er gyldig til og med d. 31.oktober, så skynd jer :)

I kan tjekke deres hjemmeside ud her <3

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Så er vi ankommet til København. Vi kom i går eftermiddag, og havde vores første "rigtige" dag i dag.

I går nåede vi ind i Zara og & Other Stories, der fik jeg bl.a. købt en mega lækker strik trøje, som jeg også har på, på billederne under.

I dag fik vi også shoppet, og spist en masse lækker mad. Vi var bla. på Cafe no. 11, for at drikke en kaffe og på Fars dreng, hvor vi fik den lækreste frokost.

I morgen overvejer vi lidt at leje nogle cykler og cykel lidt rundt, bare for hyggens skyld hehe. Ellers fortsætter vi nok med at shoppe :))

- Håber i alle nyder jeres ferie<3

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Så er den længe ventet efterårsferie endelig kommet:))

I går (fredag), var det min fars fødselsdag, og den gamle mand blev 50 år. Så det blev fejret i god stil. I dag skal vi så holde fødselsdag for både ham, men faktisk også for mig. For min fødselsdag er også lige rundt om hjørnet<33 I aften skal jeg også til fødselsdagsfest hos en af mine bedste veninder og det glæder jeg mig til!

Men så i morgen, tager Ida, min mor og jeg et smut til KBH, hvor vi egentligt bare skal hygge, spise noget godt mad og selvfølgelig shoppe<3

Derudover skal jeg også på instruktør kursus i slutningen af ferien. Jeg er nemlig ved at uddanne mig som svømmeinstruktør, så det skal der også være tid til.

Håber i får en fantastisk ferie<3


knus og kys

Likes

Comments

Wulff og Konstali

The Union Kitchen

Rossopomodore

Fars dreng

Stefanos mad og kaffe

Natur Tørst

Heyy

Jeg har lige lavet en lille guide over mine yndlings spisesteder i København. Hvis ikke i allerede kender dem, så kan jeg stærkt anbefale, at i prøver dem. Jeg ELSKER disse steder og, synes bare deres mad er super lækker og mega flot!? haha

Men ja, jeg smutter til Kbh. her om en lille uge og kan med sikkerhed sige at, jeg skal have mig noget lækkert mad<33


Knus og kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Eftersom jeg snart fylder 17, tænkte jeg det ville være på tide med en lille ønskeliste. Jeg har længe gået og kigget på de her ting, og ønsket mig dem så længe.

Mit største ønske er helt klart jakken fra Ganni. Jeg synes nemlig at den er super cool, og ikke mindst dejlig varm, da vi jo går en kold vinter i møde.

Jeg håber at dette gav lidt inspiration til efterårsgaderoben.

Kys og knus <3

Likes

Comments

Heyy

I dag er jeg iført en midi-nederdel fra &otherstories og min forholdsvise nye sweater, fra Baum und pferdgarten. Selvom dette outfit er lidt uden for min komfortzone, så er jeg helt vild med det. Synes det er en super fed og iøjenfaldende farvekombination.

Kys og knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Nu hvor der er blevet efterår og vejret er trist og koldt, så er det tid til nogle varme sweatre. Jeg har samlet en masse lækre sweatre, som jeg synes er superfede. I AS17 er det tydeligt af den lilla farve er kommet frem, hvilket jeg er utrolig vild med<3 Jeg går meget op i kvaliteten på mine sweatre, derfor er nogle af dem også lidt dyrere. men med det sagt, så er det også nogle man kan have i mange år, så synes det er pengene værd.

Jeg kan afløsere at den lilla fra Baum und Pferdgarten, er på vej hjem i min garderobe :)) Synes bare den er så fed!

Knus og kys

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heyy

I går var jeg endelig sammen med Ida. Det kan nemlig godt være lidt svært at finde tid, eftersom vi begge har ret travlt. Hun kom over til mig, og vi besluttede os hurtigt for, at der skulle ske noget. Vi har en lille intern om at tage på "eventyr", så det gjorde vi. Vi hoppede på bussen og endte på Egå Marina. Her gik vi en tur og spiste noget mad. Det var super hyggeligt og noget der uden tvivl skal gentages en dag.

Vi tog selvfølgelig også et par billeder 😉


I kan følge mig på instagram her

#nouwoutfit

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Jeg har sådan haft lyst til at forkæle mig selv, så det har jeg altså gjort. Jeg har nemlig bestilt lidt tøj fra Zara og Ganni. Zara og Ganni er mine 2 absolutte yndlings mærker! Jeg kan bruge flere timer på at kigge på deres tøj og der går ikke en dag uden jeg har være inde på deres webshops<33

Jeg tænkte jeg ville bruge denne anledning til, at dele et indlæg med jer<3

Forresten så er der 40% på Ganni Sweateren på Boozt lige nu, så hop ind og køb den, hvis i er ligeså vild med den som jeg.

Håber i alle har det godt!

Knus og Kys <3


Kontakt mig på: Annabach456@gmail.com

Eller følg mig på instagram her

Likes

Comments

Heyy

Igen er det dsv. lidt tid siden jeg sidst lavede et indlæg, og der er sket en masse siden.

Jeg er startet i 10. klasse på Laursens Realskole i Århus, hvilket jeg er glad for. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde overskud til, at skulle starte i gymnasiet og jeg er stadig også i tvivl omkring hvilket gymnasie jeg helst vil gå på.

Udover det, så er jeg også startet på arbejde igen. Jeg har nemlig arbejdet i Lystrup svømmehal i 4 år og er nu startet igen. Hvilket er super lækkert, så jeg kan få nogle flere penge i kassen.

Men ja, tænkte lige jeg ville give jer en lille update og nu har jeg går i 10.klasse så har jeg masser af tid til, at arbejde på min blog<33

Hvis i har lyst til at følge mere med i hvad jeg går og laver, så kan i følge mig på instagram her <3<3

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Jeg vil lige starte med at beklage stilheden her på bloggen. Min computer gik desværre i stykker på ferien, så jeg har først lige fået den tilbage nu men nok om det.

Jeg har filmet lidt på min ferie, så nu er der endnu en ferie vlog oppe<3

Jeg håber i har nydt jeres sommerferie, nu når den desværre er slut :((

Kys og knus

​Instagram: https://www.instagram.com/annabach__/​

Likes

Comments

Heyy

Hvis ikke i har bemærket det, så er jeg på ferie<33
Jeg har næsten været her i 1 uge og har endnu een tilbage. Jeg er afsted med min familie, men vi har et par venner som kommer her i næste uge.
Vi er på en spansk ø, som hedder Fuerteventura, på et sportsresort ved navn Playitas, som vi så bor på.
Her er super lækkert og med godt vejr, så det er jo meget dejligt :))
I og med at det er et sportsresort, så får jeg jo også trænet en del... hehe. Så det er ikke kun sol og badning på min ferie (dsv) :)

Udover at træne og nyde ferien, så har jeg også taget mig tid til at filme lidt, så der kommer en lille vlog op på bloggen, når jeg engang kommer hjem.

-Håber i nyder sommeren uanset hvor i verden i befinder jer<3

Knus og kys

Likes

Comments

42Raw

http://www.42raw.dk/


Zalt

http://www.cafezalt.dk/

Rossopomodore

http://illum.dk/food/rossopomodoro/

Wulff & Konstali

http://wogk.dk/brunch/


Stefanos mad og kaffe

https://www.facebook.com/stefanoscoffee/

Heyy

Jeg var lige et smut i København for et par dage siden, så jeg vil lige dele nogle billeder derfra med jer.

Vi havde en utrolig god tur, fyldt med god mad, shopping og kvalitetstid.

Angående det gode mad, så har jeg under hvert madbillede, lavet et link til deres hjemmeside, hvis i skulle være intresseret. Jeg kan virkelig anbefale det!

God sommer!

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Jeg har længe kigget efter en grøn jakke, som ikke er alt for varm og som jeg vil kunne bruge om sommeren. Vi var en tur inde i Zara, for at kigge på noget lækkert sommertøj. Jeg faldt med det samme over denne mega lækre jakke.

Jeg er helt vild med den, og jeg elsker farverne på ryggen. Den er perfekt til sommer, fordi du kan style den til næsten alle sommer items.

Jakken er lidt speciel, pga mønsteret og farverne på ryggen, men jeg elsker det, og syntes kun at det gør jakken endnu mere stilfuld. Det er ikke alle der vil kunne lide jakken, og den kan også godt være lidt iøjenfaldende når man ser den bagfra, men jeg syntes den er god til at peppe et lidt ensartet outfit op.

Jeg har købt jakken inde i Zara, inde på strøget i København. Min familie og jeg besluttede at vi skulle tage en lille tur til København, fordi mine forældre lige havde fået ferie. Der vil selvfølgelig komme et indlæg om hele turen senere.

Du kan købe jakken her

Knus og kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Nu når at det er sommer og solen skinner, så er det jo perfekt vejr til at hoppe i en midi-nederdel. Jeg er selv blevet ret stor fan af dem og synes man kan style dem ret fedt.

Jeg har fundet mine 3 yndlings nederdele samt nogle andre lækre items,

Håber i fandt noget inspiration, til jeres sommer garderobe

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Efter jeg har haft galla, har dette blogindlæg været meget efterspurgt.

Torsdag d. 22 juni havde vi galla på efterskolen. Det var helt vildt hyggeligt og meget gennemført.

Der blev taget en masse billeder, danset lancier, der var nomineringer og god mad. Alt i alt var det en virkelig god og uforglemmelig aften.

Eftersom at vi tog en masse billeder, ville jeg lige dele nogle af dem med jer<3

Kys og knus

Likes

Comments

Instagram@annabach__