Heyy

Igen er det dsv. lidt tid siden jeg sidst lavede et indlæg, og der er sket en masse siden.

Jeg er startet i 10. klasse på Laursens Realskole i Århus, hvilket jeg er glad for. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde overskud til, at skulle starte i gymnasiet og jeg er stadig også i tvivl omkring hvilket gymnasie jeg helst vil gå på.

Udover det, så er jeg også startet på arbejde igen. Jeg har nemlig arbejdet i Lystrup svømmehal i 4 år og er nu startet igen. Hvilket er super lækkert, så jeg kan få nogle flere penge i kassen.

Men ja, tænkte lige jeg ville give jer en lille update og nu har jeg går i 10.klasse så har jeg masser af tid til, at arbejde på min blog<33

Hvis i har lyst til at følge mere med i hvad jeg går og laver, så kan i følge mig på instagram her <3<3

Knus og kys

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heyy

Jeg vil lige starte med at beklage stilheden her på bloggen. Min computer gik desværre i stykker på ferien, så jeg har først lige fået den tilbage nu men nok om det.

Jeg har filmet lidt på min ferie, så nu er der endnu en ferie vlog oppe<3

Jeg håber i har nydt jeres sommerferie, nu når den desværre er slut :((

Kys og knus

​Instagram: https://www.instagram.com/annabach__/​

Likes

Comments

Heyy

Hvis ikke i har bemærket det, så er jeg på ferie<33
Jeg har næsten været her i 1 uge og har endnu een tilbage. Jeg er afsted med min familie, men vi har et par venner som kommer her i næste uge.
Vi er på en spansk ø, som hedder Fuerteventura, på et sportsresort ved navn Playitas, som vi så bor på.
Her er super lækkert og med godt vejr, så det er jo meget dejligt :))
I og med at det er et sportsresort, så får jeg jo også trænet en del... hehe. Så det er ikke kun sol og badning på min ferie (dsv) :)

Udover at træne og nyde ferien, så har jeg også taget mig tid til at filme lidt, så der kommer en lille vlog op på bloggen, når jeg engang kommer hjem.

-Håber i nyder sommeren uanset hvor i verden i befinder jer<3

Knus og kys

Likes

Comments

42Raw

http://www.42raw.dk/


Zalt

http://www.cafezalt.dk/

Rossopomodore

http://illum.dk/food/rossopomodoro/

Wulff & Konstali

http://wogk.dk/brunch/


Stefanos mad og kaffe

https://www.facebook.com/stefanoscoffee/

Heyy

Jeg var lige et smut i København for et par dage siden, så jeg vil lige dele nogle billeder derfra med jer.

Vi havde en utrolig god tur, fyldt med god mad, shopping og kvalitetstid.

Angående det gode mad, så har jeg under hvert madbillede, lavet et link til deres hjemmeside, hvis i skulle være intresseret. Jeg kan virkelig anbefale det!

God sommer!

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Jeg har længe kigget efter en grøn jakke, som ikke er alt for varm og som jeg vil kunne bruge om sommeren. Vi var en tur inde i Zara, for at kigge på noget lækkert sommertøj. Jeg faldt med det samme over denne mega lækre jakke.

Jeg er helt vild med den, og jeg elsker farverne på ryggen. Den er perfekt til sommer, fordi du kan style den til næsten alle sommer items.

Jakken er lidt speciel, pga mønsteret og farverne på ryggen, men jeg elsker det, og syntes kun at det gør jakken endnu mere stilfuld. Det er ikke alle der vil kunne lide jakken, og den kan også godt være lidt iøjenfaldende når man ser den bagfra, men jeg syntes den er god til at peppe et lidt ensartet outfit op.

Jeg har købt jakken inde i Zara, inde på strøget i København. Min familie og jeg besluttede at vi skulle tage en lille tur til København, fordi mine forældre lige havde fået ferie. Der vil selvfølgelig komme et indlæg om hele turen senere.

Du kan købe jakken her

Knus og kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Nu når at det er sommer og solen skinner, så er det jo perfekt vejr til at hoppe i en midi-nederdel. Jeg er selv blevet ret stor fan af dem og synes man kan style dem ret fedt.

Jeg har fundet mine 3 yndlings nederdele samt nogle andre lækre items,

Håber i fandt noget inspiration, til jeres sommer garderobe

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Efter jeg har haft galla, har dette blogindlæg været meget efterspurgt.

Torsdag d. 22 juni havde vi galla på efterskolen. Det var helt vildt hyggeligt og meget gennemført.

Der blev taget en masse billeder, danset lancier, der var nomineringer og god mad. Alt i alt var det en virkelig god og uforglemmelig aften.

Eftersom at vi tog en masse billeder, ville jeg lige dele nogle af dem med jer<3

Kys og knus

Likes

Comments

Heyy

Jeg ved godt at det har stået lidt stille her på bloggen de seneste stykke tid... beklager.

Det skyldes, at jeg lørdag stoppede på min efterskole, hvilket var/er så utrolig hårdt. Så det er faktisk med stor sorg, at jeg skriver dette indlæg.

Jeg har i den sidste uge taget nogle billeder af hvad vi lavede. Vi havde nogle vildt fede aktiviteter, som jeg vil dele med jer.

Eftersom at vi havde den fedeste weekend inden autro ugen startede har jeg også valgt at tage den med:))

Fredag d. 16 havde vi vores sidste elevfest... temaet var "Pimps & Hoes" hahah og De Danske Hyrder kom og spillede. Det var pisse sjovt og alle var på og glade. Efter festen tog et par stykker af os til Aalborg, hvor vi sov hos Camilla. Dagen efter tog vi så til Århus fordi der var Volume på Godsbanen. Næsten hele Ranum tog derhen så det var pisse hyggeligt! Det sluttede lidt sent så Freja og jeg tog hjem til mig og sov bagefter. Dagen efter trods tømmermænd og søvnmangel formåede vi, at tage ind til byen og spise brunch med min familie. Senere på dagen kørte vi så til Ranum for sidste gang hvor vores familier måtte spise med.

Mandag var vi så i Fårup Sommerland. Det var simpelthen så sjovt og vi havde heldigvis vejret med os. Selvom vi var der hele dagen, så fløj tiden afsted. Vi prøvede alle de fede ting og brugte 3 timer i vandlandet! Det var virkelig en god dag<3

Tirsdag skulle vi gøre rent hele formiddagen.... Efter det skulle lærerne spille fodboldkamp mod eleverne og sjovt nok så vandt vi. 7-2 haha- Men det var en vildt sjov kamp og som i kan se ovenfor så var lærerne rigtig klar. Om eftermiddagen skulle vi øve lancier til galla. Det var så efterfulgt af Housecup". Kærhuset, Seminariehuset og Ranumhus skulle dyste i fodbold, crossfit og kagespisning. hahaha. så alle var klædt ud i farver efter hvilket hus man var. Dog snakker vi ikke om hvem der vandt......

Onsdag var der "Hjemme hos" Så vi skulle sammen med vores kontaktgruppe hjem til vores kontaktlærer. Vi fik lækker brunch og snakkede om alt det "lort" vi har lavet igennem skoleåret (som vi ikke er blevet opdaget i :-) ). Ej vi hyggede os utrolig meget. Da vi kom hjem skulle vi danse lidt mere lancier og om aften var der så roomieaften. Så vi skulle være på værelset med vores roomies. Vi fik leveret pizza og en masse andet lækkert, som lærerne sørgede for.

Torsdag kom dagen endelig hvor vi havde galla<3 Dog skulle vi starte dagen ud med oprydning af vores værelser... Alt det vi ikke skulle bruge de sidste 2 dage skulle pakkes ned..

Da vi så langt om længe var færdige med det, skulle vi gøre os klar til galla! Det var en helt igennem fantastisk og uforglemmelig aften. (Jeg skal nok lave et seperat indlæg omkring galla <3)

Fredag var der så grundig rengøring... ALT skulle være skinnende så ja, det tog rigtig lang tid :( Da vi så var færdige skulle vi aflevere vores nøgler og ligge alle vores ting hen i hallen, hvor vi så skulle "sove".

Om aftenen var det Sankt Hans. Vi lavede et kæmpe optog med fakler og efter det havde vi kæmpe bål og hørte musik.

De fleste af os var vågne hele natten. Vi skrev i mindebøger, spillede bold og bare nød den sidste tid sammen...

Lørdag var så den sidste dag... Dagen hedder også "Store tudedag" og hold nu op hvor lever dagen op til sit navn.

Da vi havde haft dimission gik alle os elever og lærerer hen til livstræet for at sige farvel. Det var nok det hårdeste jeg nogensinde har prøvet....... Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor ked af det jeg var/er. Jeg elskede at gå på Ranum og jeg har virkelig oplevet meget og har fået en masse minder og vendskaber, som jeg aldrig vil glemme!

Eftersom at jeg startede indlægget ud med en weekend, ville jeg også runde det af med en.

Søndag holdte min elskede roomie og hendes familie afskedsfest. Så jeg smuttede lige til Aalborg endnu engang. De skal rejse jorden rundt hele næste år. Så vi var et par stykker fra efterskolen som lige mødtes igen, for at sige helt farvel til hende. Selvom det var ret trist og vi alle var fuldstændig smadret efter dagen før, så havde vi det virkelig hyggeligt og rigtig sjovt. Det var nok en god blanding af alkohol og godt selskab. Jeg elsker virkelig at være hjemme hos hende i Hasseris med hendes familie og selvfølgelig var det ikke sidste gang......

Efter festen tog vi nogle piger hjem til Emma og sov. Om mandagen skulle vi så ud til Aalborg Lufthavn og sige farvel endnu en gang, denne gang til vores ven Ben som skulle hjem til Hong Kong. Da vi havde sagt farvel tog vi ind til byen og shoppede lidt til Nibe Festival.

For ja, jeg smutter til Nibe i morgen, heldigvis med efterskolen! Jeg savner dem allerde, så kan slet ikke vente med at se dem igen<3

Likes

Comments

Har du også en lille drøm om, at blive stylist og lave dit eget? Så er Hvisk Stylist lige noget for dig.

Hvisk udvider og går fra at være en online smykkevirksomhed, til nu at være en fashion platform, der udover at forhandle Hvisks egne smykker, også forhandler fashion brands, fra mærker som Meotine, 2nd day, Day Birger Mikkelsen, Hosbjerg og Birgitte Herskind.. Og der kommer flere til.

Nu kommer det sjove…. Hvisk har et Community, og stylisterne er hovedinspirationen bag platformen. Hvisk bliver inspireret af stylisterne, og gennem dem bliver de nyeste trends og tendensser formidlet, mens du får muligheden for at udtrykke din personlige stil ned til mindste detalje. What’s not to like?

Du kan oprette dig med det samme lige her:

https://stylist.hvisk.com/stylist/signup?utm_source=blog&utm_campaign=annabach_blog&utm_content=conversion

At være stylist indebærer en masse lækre fordele.

-Blive en del af 10.000 stylister i Skandinavien

-Stylister får adgang til sin egen, unikke stylistprofil på Hvisk.com. Her kan der uploades profilbillede, stylings, collager og favoritprodukter.

-Udtrykke din personlige stil og deltage i konkurrencer. Præmierne kan bestå af Hvisk smykker, fashion- og beautyprodukter, samt point til pointshoppen.

-Adgang til Create: et designværktøj, hvor stylisterne kan skabe kreative billeder m.m.

-Create byder på flere redigeringsmuligheder, herunder mulighed for at rotere sidevisning, så du nu også kan lave vertikale collager (og mulighed for at lave kvadrat, egnet til instagram?), indstille filtre, kontrast og lysstyrke samt mulighed for at navigere rundt i flere lag

-Adgang til en eksklusiv pointshop for stylisterne

-Pointshoppen indeholder særligt udvalgte fashion- og beauty produkter til 50-70% lavere pris end retail, så det bliver ekstra nemt at optjene nok point til at få fingrene i de fineste produkter

-Man har mulighed for at optjene point for hvert billede man laver eller ved deling af kampagner.

Lad dig inspirere

Som stylist hos Hvisk kan du lave en en masse lækre collager i Create. Der er masser af muligheder for at lave en collage i din smag. Så udforsk din kreativitet. Du kan også lade dig inspirere af de andre stylister. Der er en masse flotte collager, og billeder du kan se.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den søde og super gode stylist Mia Stenholm er utroligt inspirerende. Hun uploader en masse flotte billeder og collager, som I kan tjekke ud på hendes profil her: http://hvisk.com/da/stylist/stylings/index/?p=1

I kan også se et af hendes billeder herunder.

Jeg vil stærkt anbefale jer, efter i er blevet stylister, at anmode om at blive del af Hvisk lukket facebookgruppe. Den hedder #hviskstylister dk

Likes

Comments

Heyy

Jeg har lige modtaget en lækker tee og jakke fra Zara og jeg ville derfor lige dele mit outfit med jer. Da det er sommer og solen skinner har jeg hoppet i min cowboy nerdel fra BDG, og dertil har jeg mine 2 nye items på fra Zara.

Hvis det lyster, kan i købe jakken her og t-shirten er dsv udsolgt.

Kys og knus

#nouwoutfit

Likes

Comments

Heyy

Nu når jeg selv går på efterskole, tænkte jeg, at det ville være oplagt at skrive lidt omkring en efterskole, og hvorfor jeg mener, at alle burde have et år på en.

Først og fremmest til jer, som ikke ved det, så går jeg på Ranum Efterskole College. Hvilket jeg er så sindssygt glad for!

Ranum er en international efterskole med fokus på at rejse og opleve andre kulturer. Derudover har de Danmarks største udbud af profilfag, aktiviteter og rejser.

Vi har en masse forskellige fag, så som dykning, sejllads, water performance, dans, vintersport mm. Hvert profilfag inkluderer også en rejse. Så i alt er man på 3 rejser, profilfag, kulrurrejsen og 2. profilfag.

Kulturfag er en rejse man vælger, og så skal man lære deres kultur at kende, og man er selv med til at planlægge turen. Jeg valgte turen til Hawaii, hvilket var en helt igennem fantastisk tur, som jeg aldrig vil glemme. Udover Hawaii har jeg også været i London med profilfaget dans, og til sidst skulle jeg have været på skiferie, men om desværre ikke afsted pga. personlige interesser.

Men efterskolen handler jo ikke kun om at rejse, det handler også om en hel del mere. Det er et helt vildt fedt og uforglemmeligt år fyldt med oplevelser, udfordringer, masser af nye venskaber, udvikling, sammenhold, fælleskab og meget meget mere.

Mit valg om at tage på efterskole skete over en weekend. Jeg havde sagt til mine forældre, at jeg ikke ville tilbage på min gamle skole, men ville prøve noget nyt. Jeg havde hørt ret godt om ranum, så dagen efter kørte vi herop og fik en rundvisning, og så om søndagen blev jeg meldt ind. 2 uger efter starede jeg så, og jeg har ikke fortrudt det! Så det er næsten aldrig for sent.

De venskaber man får på en efterskole, er noget helt specielt og unikt, for man er sammen 24/7 i et helt år. Man ser alle sider af folk, men også sig selv. Oven i det lærer man også en helt massse omrking sig selv og ens grænser. Det er virkelig et lærerigt år, og jeg ved, at de venner jeg har her er noget helt specielt, og nogle jeg altid vil være i kontakt med. I og med at det er en meget stor efterskole, så kommer der jo folk fra alle steder i Danmark. Da Ranum er en international skole, er der også mennesker fra hele verden. Så det er en super lækker fordel, for så kan man rejse rundt og besøge ens venner, både i Danmark, men også andre steder i verden.

Der er findes så mange forkellige efterskoler, med forskellig fokus og forskellige værdier, men ens for alle er udvikling og fællesskab.

Jeg har virkelig lært meget af at gå på efterskole, og vil ikke bytte mit år her for noget som helst. Selvom der har været op- og nedture har jeg overkommet dem, og det er det bedste år i mit liv, som desværre snart er slut.

Så hvis nogen af jer har overvejet efterskole, så synes jeg virkelig, at I skal gøre det! Og jeg lover jer - I vil ikke fortryde det!

Jeg har herunder samlet en masse minder med Ranum, for at give et godt indblik i mit efterskoleår.

Kys og knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heyy

Hvis du er i Skagen en dag, så er her en ny og super lækker cafe, som jeg varmt kan anbefale!

Den hedder Cafe Knuth's og ligger i hjertet af Skagen.

Maden er utrolig god og velsmagende. Du kan få alt muligt, lige fra Fish & chip til burger og salater. De har også vegetar mad, som også er pisse lækkert.

Min yndlings ret er helt sikkert deres Cafe Knuth's burger!<3

Udover deres gode mad, har de også de bedste økologiske juice fra Rynkeby. Der er en med appelsin, rabarber og min favorit, hyldeblomst<33 Jeg kan ikke tælle på 2 hænder hvor mange af dem jeg har drukket, her de sidste par dage, hehe :-)

Men ja, kan virkelig godt anbefale denne cafe. De er så søde og servicemindede :-)

Kys og knus

-Dette indlæg er lavet i samarbejde med Cafe Knuth's

Likes

Comments

Heyy

Jeg er taget et smut til Skagen med min skønne familie, for at nyde pinsen og slappe lidt af<3

Mine farmor og farfar har en vildt lækker lejlighed lige midt i Skagen. Jeg elsker at være i Skagen og har været her hvert år siden jeg kunne gå.

Nogle af mine søde veninder fra efterskolen var også lige et smut i Skagen i dag. Så vi mødtes selvfølgelig lige<3

Vi tullede bare lidt rundt på havnen, kiggede i nogle butikker og så spiste vi også lige en lækker is :))

Det har været en utrolig lækker og sjov dag!

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Hvis i følger min instagram, som er her , så har i kunne se, at jeg har været til guldbryllup her i lørdags.

Det var min farmor og farfar, som holdte. De har nu været gift i 50 år!? Hvilket jeg synes er vildt. De er et super tegn på, at ægte kærlighed varer evigt.

Vi havde et brag af en fest, som varede omkring de 11 timer. Der var super lækker mad, gode taler/ sange og alle var i et fantastisk humør. Vi var også så heldige at solen skinnede og der var 27 grader!

Jeg vil lige dele min outfit med jer, da jeg selv synes det er super fint. Jeg havde det utrolig flotte sæt på fra Ganni. Det grønne print er blevet meget populært, hvilket er meget forståeligt. Til sættet havde jeg min sorte taske fra Zara, et par sorte stilletter og som altid mine smykker.

Kys og Knus

#nouwinfluencer #nouwoutfit #nouwinternational #nouwinspo

Likes

Comments

Contains affiliate links
HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Heyy

Nu nærmer sommeren sig ihærdigt, så det er vist på tide med nogle summer musthaves. Jeg har kigget på en masse forskellige sider. Deriblandt har jeg fundet nogle lækre items fra bla. Zara, Asos og Nelly. Jeg elsker sommer, når solen skinner og man kan klæde sig i nogle flotte farver. Her til sommer er det meget lyserød, gul og blomstret mønster som er "inde". Lige så er badedragten. Hvilket jeg synes er super fedt, da jeg elsker badedragter. Jeg synes, de kan være super flotte og kan godt lide at de "dækker" lidt mere end en bikini.Likes

Comments

Heyy

Jeg tænkte, at det var ved at være på tide, at i lærte mig lidt bedre at kende. Så jeg har lavet en liste med 10 facts om mig, så det ikke kun er indlæg om mode og ting jeg laver.

1) Jeg elsker at grine.

Med det mener jeg, at jeg elsker at have det sjovt, og humor kan virkelig rede min dag!

2) Jeg er perfektionist.

Jeg kan godt lide, at have styr på mine ting og at tingene er gjort godt. Jeg er dårlig til at gøre tingene halvt, så når jeg beslutter mig for noget, så vil jeg gerne gøre det godt.

3) Jeg er fan af tøj.

Altså jeg elsker tøj og accessories. Jeg elsker at shoppe og bare sidde og kigge på diverse hjemmesider. Jeg har dog en svaghed for bukser og hoodies. Jeg har utroligt mange bukser, og mange minder om hinanden, da de er sorte og løse. Jeg kan ikke lide at mit tøj sidder for stramt, for så føler jeg mig lidt som en pølse, ahah. Hvis i lægger mærke til det, så ligger jeg heller ikke billeder ud med tæt siddende tøj, da jeg næsten aldrig går i det.

4) Jeg elsker at bruge min tid med mine venner og familie

Det er nok det aller bedste jeg ved, der er intet bedre! Jeg elsker at bruge tid med mennesker jeg elsker og holder af. Det kan altid gøre mig glad<3

5) Jeg er nok en lille drama queen...

hahah, altså jeg kører nok tingene lidt for meget op nogle gange og overdriver en smule. Det er altså også fordi, at jeg synes det er lidt sjovt.

6) Jeg elsker at træne.

Jeg elsker at bevæge mig og få lidt sved på panden. Jeg har gået til håndbold i 8 år og vandpolo i næsten 2 år. I øjeblikket er det dog kun fitness jeg gør mig brug af. Dog er det lidt svært at få tid til, når jeg går på efterskole, for jeg er måske blevet lidt doven...:)

U7) Jeg er den største hyggetrold.

At hygge mig er det bedste jeg ved. Om det er på en cafe med nogle venner eller om det er i sofaen/sengen med en god serie. Jeg synes specielt det er hyggeligt at ligge og putte og se en film eller serie imens.:)

8) Jeg er meget madglad ;)

Jeg elsker at lave mad, spise mad og købe mad, haahh. Jeg kan godt lide, når jeg kommer hjem i weekenden, så at købe lækker mad ind og lave det.

9) Jeg er følsom.

Altså jeg er ret sensitiv og tager dsv ofte ting for personligt. Det er både en fordel, men også en stor ulempe, da jeg er lidt dårlig til at sige pyt :)) Det har nok også noget at gøre med, at jeg er en lille drama queen.

10) Jeg elsker at synge og danse.

Jeg siger ikke, at jeg er god til at synge, for det er jeg bestemt ikke - dsv aahha. Men jeg synes det er utrolig sjovt, og jeg kan godt lide at høre rigtig høj musik og bare fyre den af, specielt i bilen <3


Håber i har lært mig lidt bedre at kende nu.

kys og knus <33

Likes

Comments

Heyy

Igår var jeg endelig sammen med min bedste veninde, Ida. Vi var et smut i Århus, hvor vi spiste lækker mad på restaurant Grappa og købte en fin morsdagsgave. Det var utrolig hyggeligt at være sammen med hende igen, det var trods alt lidt over en måned siden sidst. Det er nemlig svært lige altid at få set hinanden, når jeg jo er på efterskole, og vi har begge har meget at se til, nu når vi snart skal til eksamen.

Det er også grunden til, at det har stået lidt stille her på bloggen, Jeg har nemlig utrolig meget om ørene for tiden, plus jeg har været syg.. Men heldigvis er det ved, at gå i den rigtige retning.

Hav en god morsdag allesammen <3

Kys og knus

Likes

Comments

I dag har jeg været til lancering af smukke Sandra Willers undertøj og badetøjs kollektion. Hun har i samarbejde med Missya lavet hendes egen kollection. Den er super flot og feminin. Serien kan blandt andet købes i Salling.

Jeg har selv købt et sæt undertøj i en flot rosa farve og en bikini med små vandmeloner på:)) De er virkelig fine begge to og jeg er super glad for det. Det er en meget overkommenlig pris og super lækker kvalitet.

Det var rigtig hyggeligt og et godt setup og så var Sandra også bare super sød<3

Kys og Knus

Likes

Comments

Heyy

I dag blev jeg endelig færdig, med de skriftlige eksamener! Så det skulle selvfølgelig fejres. Min familie og jeg var ude, at spise på vores yndlings sushi restaurant, Sota Sushi. Hvis du ikke allerde har været der, så kan jeg klart anbefale det! Det er mega hyggeligt og helt fantastisk mad<3

Angående mine eksamner, så har jeg som sagt, været oppe i mine skriftlige, som er dansk og matematik og så engelsk som jeg har trukket. Om ca. 2 uger starter mine mundtlige. Jeg skal op i fire og det er dansk, engelsk, naturfag og idræt.

Jeg har det ikke helt så godt med prøver og sådan, da jeg dsv har ret meget præsentationsangst.. Så jeg er bare glad for at de skriftlige er overstået! Og de gik heldigvis rigtig nok, selvom det var dem jeg var mest nervøs for.

Til jer som også er igang med eksaminerne, så held og lykke <3

Kys og knus


Likes

Comments

Heyy

Så er det blevet søndag, og dagen er fyldt med godt humør og solskin.

I formiddags har jeg siddet og forberedt mig lidt til eksamen, som starter her i den kommende uge. Jeg skulle nemlig lige have lidt styr på matematikken :)

Min mor og jeg har også afprøvet lidt spraytan, hvilket ikke gik så godt, hahah. Så nu har jeg lidt striber her og der... Så det er nok sidste gang, at jeg gør det :)

Udover det, så skal jeg til fødselsdag hos min kusine og farmor her om lidt. Det bliver super hyggeligt, da jeg elsker at være sammen med min familie.

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele mit outfit med jer i dag. Jeg har en sweater på fra Acne, bukser fra Mango, taske fra Zara. Mine sko er Nike 97 Silver Bullets<3

Eftersom at jeg har været så heldig og have modtaget nogle smykker fra Hvisk, så har jeg selvfølgelig også dem på. De er super lækre og er lige prikken over i'et på ens outfit!

Mit ur er fra Marc Jacobs og armbåndet er fra Valentino.

I aften smutter jeg tilbage på efterskolen igen<3

Håber i alle har haft en god weekend!

Kys og knus

Tjek Hvisk's hjemmeside ud her: http://hvisk.com/

#hvisk #sponsoreret #nouwoutfit


Likes

Comments