Heyy

Så er vi ankommet til København. Vi kom i går eftermiddag, og havde vores første "rigtige" dag i dag.

I går nåede vi ind i Zara og & Other Stories, der fik jeg bl.a. købt en mega lækker strik trøje, som jeg også har på, på billederne under.

I dag fik vi også shoppet, og spist en masse lækker mad. Vi var bla. på Cafe no. 11, for at drikke en kaffe og på Fars dreng, hvor vi fik den lækreste frokost.

I morgen overvejer vi lidt at leje nogle cykler og cykel lidt rundt, bare for hyggens skyld hehe. Ellers fortsætter vi nok med at shoppe :))

- Håber i alle nyder jeres ferie<3

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Så er den længe ventet efterårsferie endelig kommet:))

I går (fredag), var det min fars fødselsdag, og den gamle mand blev 50 år. Så det blev fejret i god stil. I dag skal vi så holde fødselsdag for både ham, men faktisk også for mig. For min fødselsdag er også lige rundt om hjørnet<33 I aften skal jeg også til fødselsdagsfest hos en af mine bedste veninder og det glæder jeg mig til!

Men så i morgen, tager Ida, min mor og jeg et smut til KBH, hvor vi egentligt bare skal hygge, spise noget godt mad og selvfølgelig shoppe<3

Derudover skal jeg også på instruktør kursus i slutningen af ferien. Jeg er nemlig ved at uddanne mig som svømmeinstruktør, så det skal der også være tid til.

Håber i får en fantastisk ferie<3


knus og kys

Likes

Comments

Wulff og Konstali

The Union Kitchen

Rossopomodore

Fars dreng

Stefanos mad og kaffe

Natur Tørst

Heyy

Jeg har lige lavet en lille guide over mine yndlings spisesteder i København. Hvis ikke i allerede kender dem, så kan jeg stærkt anbefale, at i prøver dem. Jeg ELSKER disse steder og, synes bare deres mad er super lækker og mega flot!? haha

Men ja, jeg smutter til Kbh. her om en lille uge og kan med sikkerhed sige at, jeg skal have mig noget lækkert mad<33


Knus og kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Eftersom jeg snart fylder 17, tænkte jeg det ville være på tide med en lille ønskeliste. Jeg har længe gået og kigget på de her ting, og ønsket mig dem så længe.

Mit største ønske er helt klart jakken fra Ganni. Jeg synes nemlig at den er super cool, og ikke mindst dejlig varm, da vi jo går en kold vinter i møde.

Jeg håber at dette gav lidt inspiration til efterårsgaderoben.

Kys og knus <3

Likes

Comments

Heyy

I dag er jeg iført en midi-nederdel fra &otherstories og min forholdsvise nye sweater, fra Baum und pferdgarten. Selvom dette outfit er lidt uden for min komfortzone, så er jeg helt vild med det. Synes det er en super fed og iøjenfaldende farvekombination.

Kys og knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Nu hvor der er blevet efterår og vejret er trist og koldt, så er det tid til nogle varme sweatre. Jeg har samlet en masse lækre sweatre, som jeg synes er superfede. I AS17 er det tydeligt af den lilla farve er kommet frem, hvilket jeg er utrolig vild med<3 Jeg går meget op i kvaliteten på mine sweatre, derfor er nogle af dem også lidt dyrere. men med det sagt, så er det også nogle man kan have i mange år, så synes det er pengene værd.

Jeg kan afløsere at den lilla fra Baum und Pferdgarten, er på vej hjem i min garderobe :)) Synes bare den er så fed!

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

I går var jeg endelig sammen med Ida. Det kan nemlig godt være lidt svært at finde tid, eftersom vi begge har ret travlt. Hun kom over til mig, og vi besluttede os hurtigt for, at der skulle ske noget. Vi har en lille intern om at tage på "eventyr", så det gjorde vi. Vi hoppede på bussen og endte på Egå Marina. Her gik vi en tur og spiste noget mad. Det var super hyggeligt og noget der uden tvivl skal gentages en dag.

Vi tog selvfølgelig også et par billeder 😉


I kan følge mig på instagram her

#nouwoutfit

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Jeg har sådan haft lyst til at forkæle mig selv, så det har jeg altså gjort. Jeg har nemlig bestilt lidt tøj fra Zara og Ganni. Zara og Ganni er mine 2 absolutte yndlings mærker! Jeg kan bruge flere timer på at kigge på deres tøj og der går ikke en dag uden jeg har være inde på deres webshops<33

Jeg tænkte jeg ville bruge denne anledning til, at dele et indlæg med jer<3

Forresten så er der 40% på Ganni Sweateren på Boozt lige nu, så hop ind og køb den, hvis i er ligeså vild med den som jeg.

Håber i alle har det godt!

Knus og Kys <3


Kontakt mig på: Annabach456@gmail.com

Eller følg mig på instagram her

Likes

Comments

Heyy

Igen er det dsv. lidt tid siden jeg sidst lavede et indlæg, og der er sket en masse siden.

Jeg er startet i 10. klasse på Laursens Realskole i Århus, hvilket jeg er glad for. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde overskud til, at skulle starte i gymnasiet og jeg er stadig også i tvivl omkring hvilket gymnasie jeg helst vil gå på.

Udover det, så er jeg også startet på arbejde igen. Jeg har nemlig arbejdet i Lystrup svømmehal i 4 år og er nu startet igen. Hvilket er super lækkert, så jeg kan få nogle flere penge i kassen.

Men ja, tænkte lige jeg ville give jer en lille update og nu har jeg går i 10.klasse så har jeg masser af tid til, at arbejde på min blog<33

Hvis i har lyst til at følge mere med i hvad jeg går og laver, så kan i følge mig på instagram her <3<3

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Jeg vil lige starte med at beklage stilheden her på bloggen. Min computer gik desværre i stykker på ferien, så jeg har først lige fået den tilbage nu men nok om det.

Jeg har filmet lidt på min ferie, så nu er der endnu en ferie vlog oppe<3

Jeg håber i har nydt jeres sommerferie, nu når den desværre er slut :((

Kys og knus

​Instagram: https://www.instagram.com/annabach__/​

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyy

Hvis ikke i har bemærket det, så er jeg på ferie<33
Jeg har næsten været her i 1 uge og har endnu een tilbage. Jeg er afsted med min familie, men vi har et par venner som kommer her i næste uge.
Vi er på en spansk ø, som hedder Fuerteventura, på et sportsresort ved navn Playitas, som vi så bor på.
Her er super lækkert og med godt vejr, så det er jo meget dejligt :))
I og med at det er et sportsresort, så får jeg jo også trænet en del... hehe. Så det er ikke kun sol og badning på min ferie (dsv) :)

Udover at træne og nyde ferien, så har jeg også taget mig tid til at filme lidt, så der kommer en lille vlog op på bloggen, når jeg engang kommer hjem.

-Håber i nyder sommeren uanset hvor i verden i befinder jer<3

Knus og kys

Likes

Comments

42Raw

http://www.42raw.dk/


Zalt

http://www.cafezalt.dk/

Rossopomodore

http://illum.dk/food/rossopomodoro/

Wulff & Konstali

http://wogk.dk/brunch/


Stefanos mad og kaffe

https://www.facebook.com/stefanoscoffee/

Heyy

Jeg var lige et smut i København for et par dage siden, så jeg vil lige dele nogle billeder derfra med jer.

Vi havde en utrolig god tur, fyldt med god mad, shopping og kvalitetstid.

Angående det gode mad, så har jeg under hvert madbillede, lavet et link til deres hjemmeside, hvis i skulle være intresseret. Jeg kan virkelig anbefale det!

God sommer!

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Jeg har længe kigget efter en grøn jakke, som ikke er alt for varm og som jeg vil kunne bruge om sommeren. Vi var en tur inde i Zara, for at kigge på noget lækkert sommertøj. Jeg faldt med det samme over denne mega lækre jakke.

Jeg er helt vild med den, og jeg elsker farverne på ryggen. Den er perfekt til sommer, fordi du kan style den til næsten alle sommer items.

Jakken er lidt speciel, pga mønsteret og farverne på ryggen, men jeg elsker det, og syntes kun at det gør jakken endnu mere stilfuld. Det er ikke alle der vil kunne lide jakken, og den kan også godt være lidt iøjenfaldende når man ser den bagfra, men jeg syntes den er god til at peppe et lidt ensartet outfit op.

Jeg har købt jakken inde i Zara, inde på strøget i København. Min familie og jeg besluttede at vi skulle tage en lille tur til København, fordi mine forældre lige havde fået ferie. Der vil selvfølgelig komme et indlæg om hele turen senere.

Du kan købe jakken her

Knus og kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy

Nu når at det er sommer og solen skinner, så er det jo perfekt vejr til at hoppe i en midi-nederdel. Jeg er selv blevet ret stor fan af dem og synes man kan style dem ret fedt.

Jeg har fundet mine 3 yndlings nederdele samt nogle andre lækre items,

Håber i fandt noget inspiration, til jeres sommer garderobe

Knus og kys

Likes

Comments

Heyy

Efter jeg har haft galla, har dette blogindlæg været meget efterspurgt.

Torsdag d. 22 juni havde vi galla på efterskolen. Det var helt vildt hyggeligt og meget gennemført.

Der blev taget en masse billeder, danset lancier, der var nomineringer og god mad. Alt i alt var det en virkelig god og uforglemmelig aften.

Eftersom at vi tog en masse billeder, ville jeg lige dele nogle af dem med jer<3

Kys og knus

Likes

Comments

Heyy

Jeg ved godt at det har stået lidt stille her på bloggen de seneste stykke tid... beklager.

Det skyldes, at jeg lørdag stoppede på min efterskole, hvilket var/er så utrolig hårdt. Så det er faktisk med stor sorg, at jeg skriver dette indlæg.

Jeg har i den sidste uge taget nogle billeder af hvad vi lavede. Vi havde nogle vildt fede aktiviteter, som jeg vil dele med jer.

Eftersom at vi havde den fedeste weekend inden autro ugen startede har jeg også valgt at tage den med:))

Fredag d. 16 havde vi vores sidste elevfest... temaet var "Pimps & Hoes" hahah og De Danske Hyrder kom og spillede. Det var pisse sjovt og alle var på og glade. Efter festen tog et par stykker af os til Aalborg, hvor vi sov hos Camilla. Dagen efter tog vi så til Århus fordi der var Volume på Godsbanen. Næsten hele Ranum tog derhen så det var pisse hyggeligt! Det sluttede lidt sent så Freja og jeg tog hjem til mig og sov bagefter. Dagen efter trods tømmermænd og søvnmangel formåede vi, at tage ind til byen og spise brunch med min familie. Senere på dagen kørte vi så til Ranum for sidste gang hvor vores familier måtte spise med.

Mandag var vi så i Fårup Sommerland. Det var simpelthen så sjovt og vi havde heldigvis vejret med os. Selvom vi var der hele dagen, så fløj tiden afsted. Vi prøvede alle de fede ting og brugte 3 timer i vandlandet! Det var virkelig en god dag<3

Tirsdag skulle vi gøre rent hele formiddagen.... Efter det skulle lærerne spille fodboldkamp mod eleverne og sjovt nok så vandt vi. 7-2 haha- Men det var en vildt sjov kamp og som i kan se ovenfor så var lærerne rigtig klar. Om eftermiddagen skulle vi øve lancier til galla. Det var så efterfulgt af Housecup". Kærhuset, Seminariehuset og Ranumhus skulle dyste i fodbold, crossfit og kagespisning. hahaha. så alle var klædt ud i farver efter hvilket hus man var. Dog snakker vi ikke om hvem der vandt......

Onsdag var der "Hjemme hos" Så vi skulle sammen med vores kontaktgruppe hjem til vores kontaktlærer. Vi fik lækker brunch og snakkede om alt det "lort" vi har lavet igennem skoleåret (som vi ikke er blevet opdaget i :-) ). Ej vi hyggede os utrolig meget. Da vi kom hjem skulle vi danse lidt mere lancier og om aften var der så roomieaften. Så vi skulle være på værelset med vores roomies. Vi fik leveret pizza og en masse andet lækkert, som lærerne sørgede for.

Torsdag kom dagen endelig hvor vi havde galla<3 Dog skulle vi starte dagen ud med oprydning af vores værelser... Alt det vi ikke skulle bruge de sidste 2 dage skulle pakkes ned..

Da vi så langt om længe var færdige med det, skulle vi gøre os klar til galla! Det var en helt igennem fantastisk og uforglemmelig aften. (Jeg skal nok lave et seperat indlæg omkring galla <3)

Fredag var der så grundig rengøring... ALT skulle være skinnende så ja, det tog rigtig lang tid :( Da vi så var færdige skulle vi aflevere vores nøgler og ligge alle vores ting hen i hallen, hvor vi så skulle "sove".

Om aftenen var det Sankt Hans. Vi lavede et kæmpe optog med fakler og efter det havde vi kæmpe bål og hørte musik.

De fleste af os var vågne hele natten. Vi skrev i mindebøger, spillede bold og bare nød den sidste tid sammen...

Lørdag var så den sidste dag... Dagen hedder også "Store tudedag" og hold nu op hvor lever dagen op til sit navn.

Da vi havde haft dimission gik alle os elever og lærerer hen til livstræet for at sige farvel. Det var nok det hårdeste jeg nogensinde har prøvet....... Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor ked af det jeg var/er. Jeg elskede at gå på Ranum og jeg har virkelig oplevet meget og har fået en masse minder og vendskaber, som jeg aldrig vil glemme!

Eftersom at jeg startede indlægget ud med en weekend, ville jeg også runde det af med en.

Søndag holdte min elskede roomie og hendes familie afskedsfest. Så jeg smuttede lige til Aalborg endnu engang. De skal rejse jorden rundt hele næste år. Så vi var et par stykker fra efterskolen som lige mødtes igen, for at sige helt farvel til hende. Selvom det var ret trist og vi alle var fuldstændig smadret efter dagen før, så havde vi det virkelig hyggeligt og rigtig sjovt. Det var nok en god blanding af alkohol og godt selskab. Jeg elsker virkelig at være hjemme hos hende i Hasseris med hendes familie og selvfølgelig var det ikke sidste gang......

Efter festen tog vi nogle piger hjem til Emma og sov. Om mandagen skulle vi så ud til Aalborg Lufthavn og sige farvel endnu en gang, denne gang til vores ven Ben som skulle hjem til Hong Kong. Da vi havde sagt farvel tog vi ind til byen og shoppede lidt til Nibe Festival.

For ja, jeg smutter til Nibe i morgen, heldigvis med efterskolen! Jeg savner dem allerde, så kan slet ikke vente med at se dem igen<3

Likes

Comments

Har du også en lille drøm om, at blive stylist og lave dit eget? Så er Hvisk Stylist lige noget for dig.

Hvisk udvider og går fra at være en online smykkevirksomhed, til nu at være en fashion platform, der udover at forhandle Hvisks egne smykker, også forhandler fashion brands, fra mærker som Meotine, 2nd day, Day Birger Mikkelsen, Hosbjerg og Birgitte Herskind.. Og der kommer flere til.

Nu kommer det sjove…. Hvisk har et Community, og stylisterne er hovedinspirationen bag platformen. Hvisk bliver inspireret af stylisterne, og gennem dem bliver de nyeste trends og tendensser formidlet, mens du får muligheden for at udtrykke din personlige stil ned til mindste detalje. What’s not to like?

Du kan oprette dig med det samme lige her:

https://stylist.hvisk.com/stylist/signup?utm_source=blog&utm_campaign=annabach_blog&utm_content=conversion

At være stylist indebærer en masse lækre fordele.

-Blive en del af 10.000 stylister i Skandinavien

-Stylister får adgang til sin egen, unikke stylistprofil på Hvisk.com. Her kan der uploades profilbillede, stylings, collager og favoritprodukter.

-Udtrykke din personlige stil og deltage i konkurrencer. Præmierne kan bestå af Hvisk smykker, fashion- og beautyprodukter, samt point til pointshoppen.

-Adgang til Create: et designværktøj, hvor stylisterne kan skabe kreative billeder m.m.

-Create byder på flere redigeringsmuligheder, herunder mulighed for at rotere sidevisning, så du nu også kan lave vertikale collager (og mulighed for at lave kvadrat, egnet til instagram?), indstille filtre, kontrast og lysstyrke samt mulighed for at navigere rundt i flere lag

-Adgang til en eksklusiv pointshop for stylisterne

-Pointshoppen indeholder særligt udvalgte fashion- og beauty produkter til 50-70% lavere pris end retail, så det bliver ekstra nemt at optjene nok point til at få fingrene i de fineste produkter

-Man har mulighed for at optjene point for hvert billede man laver eller ved deling af kampagner.

Lad dig inspirere

Som stylist hos Hvisk kan du lave en en masse lækre collager i Create. Der er masser af muligheder for at lave en collage i din smag. Så udforsk din kreativitet. Du kan også lade dig inspirere af de andre stylister. Der er en masse flotte collager, og billeder du kan se.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den søde og super gode stylist Mia Stenholm er utroligt inspirerende. Hun uploader en masse flotte billeder og collager, som I kan tjekke ud på hendes profil her: http://hvisk.com/da/stylist/stylings/index/?p=1

I kan også se et af hendes billeder herunder.

Jeg vil stærkt anbefale jer, efter i er blevet stylister, at anmode om at blive del af Hvisk lukket facebookgruppe. Den hedder #hviskstylister dk

Likes

Comments

Heyy

Jeg har lige modtaget en lækker tee og jakke fra Zara og jeg ville derfor lige dele mit outfit med jer. Da det er sommer og solen skinner har jeg hoppet i min cowboy nerdel fra BDG, og dertil har jeg mine 2 nye items på fra Zara.

Hvis det lyster, kan i købe jakken her og t-shirten er dsv udsolgt.

Kys og knus

#nouwoutfit

Likes

Comments

Heyy

Nu når jeg selv går på efterskole, tænkte jeg, at det ville være oplagt at skrive lidt omkring en efterskole, og hvorfor jeg mener, at alle burde have et år på en.

Først og fremmest til jer, som ikke ved det, så går jeg på Ranum Efterskole College. Hvilket jeg er så sindssygt glad for!

Ranum er en international efterskole med fokus på at rejse og opleve andre kulturer. Derudover har de Danmarks største udbud af profilfag, aktiviteter og rejser.

Vi har en masse forskellige fag, så som dykning, sejllads, water performance, dans, vintersport mm. Hvert profilfag inkluderer også en rejse. Så i alt er man på 3 rejser, profilfag, kulrurrejsen og 2. profilfag.

Kulturfag er en rejse man vælger, og så skal man lære deres kultur at kende, og man er selv med til at planlægge turen. Jeg valgte turen til Hawaii, hvilket var en helt igennem fantastisk tur, som jeg aldrig vil glemme. Udover Hawaii har jeg også været i London med profilfaget dans, og til sidst skulle jeg have været på skiferie, men om desværre ikke afsted pga. personlige interesser.

Men efterskolen handler jo ikke kun om at rejse, det handler også om en hel del mere. Det er et helt vildt fedt og uforglemmeligt år fyldt med oplevelser, udfordringer, masser af nye venskaber, udvikling, sammenhold, fælleskab og meget meget mere.

Mit valg om at tage på efterskole skete over en weekend. Jeg havde sagt til mine forældre, at jeg ikke ville tilbage på min gamle skole, men ville prøve noget nyt. Jeg havde hørt ret godt om ranum, så dagen efter kørte vi herop og fik en rundvisning, og så om søndagen blev jeg meldt ind. 2 uger efter starede jeg så, og jeg har ikke fortrudt det! Så det er næsten aldrig for sent.

De venskaber man får på en efterskole, er noget helt specielt og unikt, for man er sammen 24/7 i et helt år. Man ser alle sider af folk, men også sig selv. Oven i det lærer man også en helt massse omrking sig selv og ens grænser. Det er virkelig et lærerigt år, og jeg ved, at de venner jeg har her er noget helt specielt, og nogle jeg altid vil være i kontakt med. I og med at det er en meget stor efterskole, så kommer der jo folk fra alle steder i Danmark. Da Ranum er en international skole, er der også mennesker fra hele verden. Så det er en super lækker fordel, for så kan man rejse rundt og besøge ens venner, både i Danmark, men også andre steder i verden.

Der er findes så mange forkellige efterskoler, med forskellig fokus og forskellige værdier, men ens for alle er udvikling og fællesskab.

Jeg har virkelig lært meget af at gå på efterskole, og vil ikke bytte mit år her for noget som helst. Selvom der har været op- og nedture har jeg overkommet dem, og det er det bedste år i mit liv, som desværre snart er slut.

Så hvis nogen af jer har overvejet efterskole, så synes jeg virkelig, at I skal gøre det! Og jeg lover jer - I vil ikke fortryde det!

Jeg har herunder samlet en masse minder med Ranum, for at give et godt indblik i mit efterskoleår.

Kys og knus

Likes

Comments