Det har varigt två tuffa veckor för oss alla, men denna provperiod är nu över. Och jag har officiellt klarat det! Visst jag klarade det inte galant, jag snubblade mig igenom provperioden ( med vad jag vet hittills med en 5, 6 och 7 ). Nog det sämsta jag någonsin lyckats med, men någon gång ska det hända. Är supernöjd med både 6:an och 7:an tro det eller ej!!

I morgon började den tredje perioden och jag är snart igenom halva min tid i gymnasiet!!? Vad händer!!? Denna period är sååå mycket bättre, både tidsmässigt och kursmässigt. Ska bli skönt med ett jullov mitt i detta kaoset snart ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Det var ett tag sedan nu och jag känner att det var dags att uppdatera lite! Vi är mitt ( typ ) i provperioden och jag kan inte säga annat än att det går skit för mig :') Om jag ska tippa så tro jag att dom två första proven jag skrivit ligger på 5 och 4!! 😰 Men det var just vad jag trodde i början av denna period. Sååå är inte så förvånad.

Det har ju hänt en massa roligt också!! Jag har haft två eftermiddagar på maxinge, en med mamma och en med Matilda! Jag har haft en riktigt rolig kväll med Matilda N hemma hos mig! Jag har ätit ute 3 gånger sedan senaste inlägget ( pank nu? ), och köpt lite smink ( vilket aldrig händer ). Tränat har jag ju också, såklart. Och det börjar närma sig dansgalan, är jag beredd? Bring it on!

Om två dagar är det dags att skriva det tredje provet för denna period och det är miljöekologi! Känner mig inte taggad, men man är aldrig taggad när det handlar om lusse biologi prov.

Just nu går Bastilles album Wild World på replay hela tiden ❤ Är så besviken att jag inte kunde vara i Sverige och se dom i helgen, i stället satt jag och hade lite små ångest över mitt finskaprov.

Likes

Comments

Årets skolfoto är äntligen avklarat. Kanske en av de stressigaste momenten under året ( som inte är prov, uppsatser o.s.v. ) ! När man går i årskurs 2 så är det då dags att ha ett tema på sitt foto. Efter mycket diskuterande hit och dit så valde vi temat Afterski. Tycker det blev mycket lyckat och är riktigt nöjd med resultatet. ( bilden här är inte det riktiga skolfotot utan en bild vår grupphandledare tog på oss direkt efter )

Efter en lång dag i skolan for jag och Matilda N och fikade på älskade bagis. Och där satt vi och pratade och hade det mysigt bland de tända ljusen tills dom stängde. Det var riktigt roligt att ses igen efter flera månader. Efter det tog jag bussen hem och nu sitter jag i mitt rum och är överlycklig över att det är "fredag" i dag! Vi är lediga från skolan i morgon för lärarna skulle på någon utbildning. ❤

I morgon blir det ett besök på gymmet och tror att det blir att göra armar, rygg och mage. Efter det ska jag också orka med dansen!! Det närmar sig dansgalan och jag känner mig inte ett dugg beredd!!

Likes

Comments

Det har varigt en lång dag i dag. Skolan 8-16 och efter det gick jag till gymmet genom snöstormen ( jo då det har kommit ganska mycket snö här ) och körde mitt benprogram. Det var meningen att jag skulle åka på dans i går, men i stället åkte jag på ett bilskolemöte. Jag ska börja med alla lektioner i Januari men innan dess finns det en del som måste göras. Är sjukt nervös och hoppas verkligen att jag klarar av att lära mig köra bil 😰

Just nu är jag ganska trött efter dagen. Fixade mig en smoothie med jordgubbar, blåbär och banan och nu ska jag kolla ett avsnitt av min favo serie. I morgon väntar en ny dag med träning hela dagen lång... Önska mig lycka till!


Likes

Comments

Hejsan! Nu sitter jag vid ett bord i skolan med J och M. Vi har håltimme och efter det en matte lektion innan vi slutar för dagen! Nu har man äntligen klarat av alla muntliga språkprov för denna period. Är riktigt nöjd med finska muntliga, men engelskan kunde gått bättre.

I dag efter skolan blir det att åka hem och plugga lite på allt, och efter middagen så blir det dans. Har inte så mycket annat intressant att berätta. Det är två veckor kvar innan provperioden och sedan är den värsta perioden av detta läsår över!!!!

Nu ska jag fortsätta flumma med mina tjejer innan vi kämpar oss igenom den sista lektionen för dagen.

Likes

Comments

I dag var det dags för den årliga Volleyboll dagen i skolan igen. Volleyboll dagen brukar ofta vara fylld av "bråk" om vem som ska spela när och vilket tema man ska ha. Och detta år var inget undantag. Det gick inte riktigt som planerat för vårat lag men det var bra av oss att vi åtminstone vann ett set. Temat för i år var mexikaner. Det var inte alla som var lika engagerade som mig, Jennifer, Matilda och Emma i att klä ut sig så vi bara måste ta en bild som minne.

Annars var det riktigt roligt. Mest för att man missade en massa tråkiga timmar men också för att man fick en känsla av samhörighet.

Efter skolan drog jag, Matilda och Emma iväg på en fika innan det var dags att ta bussen hem. När jag kom hem skyndade jag ut och hoppa med Tintin innan det blev mörkt. Och nu sitter jag här och googlar på den finska staden Seinäjoki. Jag och Emma ska nämligen hålla ett 5 minuters tal om den staden på finska, på måndag. Önska oss lycka till, det lär behövas. 😌

Likes

Comments