Hej hej! Egentligen så vet jag inte om det är någon som läser denna blogg längre, men jag antar att några av mina vänner gör det så jag försöker hålla igång uppdateringen för er skull 😘

I dag har det varigt en lång och mycket intensiv dag, jag vaknade före larmet gick och kände mig otroligt deppig. Men jag drog mig ändå ut sängen och åt en lite slarvig frukost innan jag kastade mig upp på cykeln och cyklade iväg till skolan i duggregn. Trotts att det var den dag från 8-16 så tycker jag att den gick relativt fort ( fortare än mina Torsdagar i alla fall ). Hade en håltimme då jag fick lite saker gjorda och gymnastiktimmen var rätt så intressant. Efter skolan cyklade jag hem igen och han nästan bara äta mat och sätta mig ner innan jag skulle på med tränings kläderna igen och dra iväg till dansen! Det gick ganska bra på dansen i dag så känner mig rätt nöjd nu.


​Det här är några bilder från här om dagen då jag om my friend var ute och gick, vi stannade till vid hinderbanan och vi lyckades faktiskt båda ta oss upp för den stora "väggen" på bilden! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Egentligen har jag lite saker som borde göras inför i morgon, men jag känner att efter 7 h av kaninhinders målande så orkar jag faktiskt inte vara mera produktiv i dag, så de sista timmarna av denna helg kommer jag att spendera i min säng med Bastille i lurarna. Ja som sagt då så har jag målat kaninhinder hela dagen, Dessi kom och hämtade upp mig med moppen klockan kanske halv 11 på morgonen och vi drog till maxinge, köpte några linnen och åt en snabb lunch innan vi drog till 4H gården och träffade upp några kaninintresserade vänner. Vi målade hinder, fixade rosetter och städade förråd i 4H sedan for alla hem förutom jag och Dessi som stannade kvar 3 h till och fortsatte måla. Nu är jag helt slut men riktigt nöjd! Jag saknar den gamla goda tiden då kaninklubben var det bästa som fanns.

Några bilder från dagen! Jag blev ganska nöjd med mina mål och start hinder med Ålands och Finlands flagga!

Likes

Comments

FREDAG!! Nu är det äntligen Fredag! Jag har absolut ingenting inplanerat till helgen så det blir en hel del sovande och så ska jag kolla American Horror Story såklart! Jag är nu på sista säsongen och jag ska se klart den så snabbt som möjligt så att jag kan hänga med när den nya säsongen kommer ut!

Den första skolveckan är nu över då och jag är helt slut! Jag var ju redan skoltrött efter första dagen men jag tvingar mig ändå ur sängen varje morgon och slänger mig upp på cykeln och cyklar till skolan. Just nu är jag med i en massa utlottningar om ett presentkort till att få göra sin egen personliga almanacka och jag hoppas hoppas hoppas att jag vinner någon av alla 6 tävlingar jag är med i. Jag känner nämligen att jag har allt under kontroll förutom strukturen i min kalender. 😌

Jo jag har ju fixat om mitt rum lite också! Fick lite inspirations idéer som jag lyckades genomföra i mitt rum, det ända som saknas är en plastpalm 😌🌴 Hahaha nej men jag älskar palmträd och skulle gärna ha en mini palm i mitt rum

​Jag tycker att mitt lilla rum blev ganska mysigt ändå!

Likes

Comments

Hejsan hejsan bloggen! Nu har jag börjat skolan igen, andra året i gymnasiet nu då! Känner mig helt slut efter 3 dagen redan fast jag har ett underbart schema ! Känner mig faktiskt rätt positivt inställd till detta skolår just nu! Det hinner kanske ändra men jag ska njuta av det så länge det varar.

Resan till Grekland var underbar och jag ska försöka lägga upp lite bilder från resan bara jag laddat över dem till datorn! I morgon börjar dansen igen och jag är glad att man får lite rutiner igen! Denna sommar gick alldeles för fort men jag känner ändå att jag fick ut en hel del av sommaren denna gång! Flera somrar som dessa!!

I dag då efter skolan ( jag hade en skoldag från 8-16 i dag😣 ) for jag iväg till maxinge för att äta middag med en gammal vän! Sjukt roligt och måste göras om snart igen. Nu har jag en del grejor att läsa på tills i morgon men det går fort när jag nästan redan kan det utantill.

Här kommer tre bilder, en från Grekland, en från expressohouse och så en bild från i dag :

Likes

Comments

Hejsan! Just nu ligger jag i sängen på hotellet och väntar på att restaurangen ska öppna så att jag kan gå och stoppa lite mat i magen. Jag är ju påväg till Grekland över en vecka för er som inte visste ☺️ Vi åkte över vattnet från Åland till Sverige i morse och sedan dess har det mest varigt att åka en massa bussar 👌🏻 Men nu är vi då på hotellet och jag glor på lite tv, det finns inte så mycket annat att göra och det är ju ett bra tag innan restaurangen öppnar ännu.

Det ska bli så sjukt skönt att få fara till Grekland igen ( Älskar det stället ) ❤️ Skolan börjar ju om mindre än 2 veckor, ärligt talat så kunde jag bry mig mera. Jag känner lite så inför detta år att om jag överlever med godkända betyg så är jag hur nöjd som helst! Jag minns att när jag började mitt första år på gymnasiet för ett år sedan så skrev jag: Game on gymnasiet! Men denna gången säger jag: Take it easy on me, I'm almost dead!

Känner mig lite små sjuk så det kanske är bra att jag sover lite nu, blev bara några timmars sömn i natt 😅 Men nu har jag fixat en spellista för den "långa" flygresan så nu ska jag väll klara mig!

Likes

Comments

Hejsan! Det var riktigt länge sedan sist! Nu är det Augusti och skolan närmar sig, jag är inte beredd, jag är aldrig beredd. Men det känns otroligt att veta att man ska åka till Grekland om 5 dagar!! Så sommaren är ju inte riktigt slut ännu, och jag kan inget annat än säga sorry för att uppdateringen blivit som den blivit under denna sommar. Men jag kände verkligen att jag behövde en riktig break från allt som har med skolan att göra ( så har inte velat umgås med min dator 😌

Men just nu sitter jag i mitt ny fixade rum ( försöker göra det lite inspo här nu ) och har just kollat om en hel säsong av Shameless! Älskar den serien så jag kände att det var dags att kolla om lite.

Jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera, jag lär ju spendera en del tid framför datorn nu när skolan börjar igen.

​En bild från en av de bättre stunderna av sommaren!

Likes

Comments