​With a messy hair and tired eyes I biked my way to school this morgning. Now it´s only 3 days left of this year in school, but there is still one test left, and that´s english. So that´s why I´m typing this post in english, because I really have to study but I really don´t give a shit anymore! 

To day i had a presentation in drama, which according to me went very well. My finish test i wrote yesturday, on the other hand did not go that well. But I thing that we all right now only cares about getting out of here!

I have one english lesson left fore the day, and then i will be on my way home! The sun i shining and I´m planing on studying outside today ( as I did yesturday ) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej vad kul att du tittade in här! Ja istället för att plugga och se till att jag får godkänt i ett prov som jag har i morgon, så har jag gett upp och passar på att slänga in ett inlägg!

Alla bilder i detta inlägget är från gårdagen! På dagen låg jag ute i solen och stekte samtidigt som jag försökte att plugga, vilket gick sådär men jag gjorde mitt bästa. På kvällen blev det att åka på Jennifers 18 års fest, det var riktigt roligt fast man knappt kände någon alls. Men nu känner man till några nya människor då!

I dag har jag bara pluggat!! Okej jag har också kollat säsongsavslutningen av Supernatural vilket var mindre roligt! Okej men man har ju andra serier att kolla på innan nästa säesong kommer! Men detta avsnitt lämnade så många frågetecken efter sig.

Planerna inför sommaren är i full gång och det ser ut att blir ett fullt schema!!

JO jag har ju klippt kort hår igen! Det var lite mera än ett år sedan senast och jag kände att det var dags igen!

Likes

Comments

​Det har varigt några riktigt fina dagar på senaste tiden! Vi är fortfarande mitt i provperioden men jag känner mig mer eller mindre tvungen att slänga in ett inlägg. 

I Onsdags var jag och lunchade med Matilda och Jennifer innan skolan ( vi började alla klockan 12.00 ) vilket var riktigt mysigt, och efter det blev det en glass på stan ( vilket var ganska kallt )!

I går var jag hem till Dessi och vi körde moppe till Smarket och var lite onyttiga... Men det behövs också någon gång!

I dag var jag och Matilda och käkade våfflor efter skolan och på kvällen tog vi en power walk till Smarket för att köpa naturgodis! Blev lite fina bilder tagna också 😜

​Nej, nu ska jag läsa lite finska innan jag går och sover! 

Likes

Comments

​Japp det var en massa bilder! Men det är som ni kanske förstår några bilder från de senaste dagarna. Dansgalan gick riktigt bra, trotts att jag kände mig helt borta när jag gick upp på scenen första gången. 

​Det är 12 dagar kvar innan jag har gått ut mitt första år i gymnasiet och jag kan inte säga annat än att jag är glad att det snart är över! 

​Idag var det kaninhoppning, vi hade "tränings tävlingar" och jag hoppade 45 cm och 50 cm med min kanin! Första gången jag hoppade elit höjd ( 50 ) med honom och han tog sig igenom banan med endast ett litet fel!! Är sjukt stolt över honom och är sjukt taggad inför sommartävlingarna nu! 

I morgon har jag hälsa prov och på tisdag har jag psykologi ( egentligen borde jag ha värsta paniken ) och det känns lite som att jag tar det som det kommer nu. Borde ju egentligen plugga, men här sitter jag med musik i lurarna och bloggar. 

 ​

Likes

Comments

​Livet rullar på som vanligt här på ön. Jag är otroligt skoltrött nu och är otroligt nervös över att jag kommer att ge upp helt och få dåligt i alla dom sista kurserna nu.

​Hade tänkt ta mig ut till kaninklubben och träna Tintin i dag, men jag kunde inte ta mig dit på något sätt så det fick bli lite hemma träning. Jag har inte tränat honom på kanske 2 månader på grund av skolgrejor. Så man märker att kondisen inte är på topp längre, men det ska det bli ändring på! Är ändå riktigt stolt över hans insats i dag!

Nu blir det ett försök till att plugga igen och sedan ska jag sova, jag jobbar mig långsamt men säkert mot sommaren!

Likes

Comments

​Söndagsångesten börjar krypa fram när man sitter och lyssnar på musik och ännu inte börjat förbereda morgondagens föredrag i engelska. Men jag kan ju säga att denna söndag har ju i allmänhet varigt riktigt mysig ändå!​ 

​Jag sov lite längre i dag, men när jag vaknade så åkte mamma, jag och min bror på "hike" i Sund skogarna. Det var riktigt varmt och fint, vi fikade på toppen i ett utkikstorn och bara satt i solen ett tag. Sedan for vi hem och jag slappade mest i solen resten av dagen 

​I morgon är det måndag då, träning på schemat varje dag och en massa pluggande. Men ska nog klara av det, mindre än en månad kvar av detta åt!! Vad har hänt under detta år egentligen!!? 

Likes

Comments

​Det var en underbara dag i den fina staden Stockholm i går med Dessi!​ ​Började med att äta en stor frukost på båten för att energin skulle hålla, och direkt när vi kom in till staden började vi shoppa. Det som var så otroligt skönt med denna Sverige resa var såklart att det var sjukt varmt och soligt, men också att det var inte någon stress så vi hade till och med tid att sitta på Hötorget i solen i två timmar sådär mitt på dagen. Vi köpte oss lite jordgubbar och bara satt där och åt choklad och jordgubbar, så otroligt mysigt! 

Jag hittade allt jag behövde bland annat dessa två tröjorna på bilderna! Det blev såklart ett Starbucks besök också! En riktigt nöjd Anna steg innanför dörren hemma på Åland på kvällen. Längtar redan till nästa gång, men något säger mig att det kommer ta ett tag innan man har råd att åka nästa gång. 😜

Likes

Comments

​Hejsan alla! Just nu sitter jag i mitt rum med musik i lurarna och summerar denna dag. Det har varigt en riktigt rolig dag i dag och flera såna dagar behövs verkligen! 

Började dagen med att jag steg upp 10 ( vilket är ganska tidigt för att vara jag ) och åt frukost, innan jag cyklade till maxinge där jag mötte upp Megija. Vi hade inte sätts sedan vi gick ut grundskolan ( vilket var nästan för ett år sedan )!!! Vi gick runt och kollade lite kläder och annat innan vi åt en lunch där. Efter det köpte vi med oss lite saker hem och bakade muffins. Jag brukar annars inte baka så mycket men borde göra det mycket oftare! Det var riktigt kul och på det sättet vi bakade dom på ( vårat eget lilla recept ) så blev det riktigt bra ! Och så hade vi lite tid för att sola också ( alltså 19 grader i skuggan i Maj!!!! Vad händer?? ❤ )

Jag ska avsluta denna underbara dag med att ta en dusch och kanske kolla lite TV.

I morgon blir det en hel dag med en del av släkten då.

Likes

Comments

Några av mina favoritbilder som Dessi tog på mig när vi firade vappu ( nu blev det finska ). Vi tog bussen ut till hennes stuga i Sund ( Bomarsund ) där det blev grillad korv, munkar och en massa foton tagna! Vågar dock inte lägga upp några bilder på henne här utan att fråga 😜

Dagen efter att Dessi kommit hem från London så firades min födelsedag med mysig mat som hon hade fixat ihop, och en film kollade vi också på! Fick denna underbara T-shirt som är på bilden ( Game of thrones ) direkt från London, två pack ursnygga lösnaglar och en behövlig snygg toalettbörs!!

Träningen är också i full gång då det snart är dansgala!!! Kan inte fatta det!! Bara någon vecka kvar nu!

Sommarvärmen har börjat komma hit och jag har kunnat äta frukost ute ett antal gånger redan!!! Och det är sju bara så sjukt underbart! Tänka att man snart har gått ut det första året i gymnasiet!!

​Ja, dagen då. Jo jag började skolan klockan 8.00 och hade engelska efter det hade jag hälsa delprov. Som inte gick särskilt bra då jag hade otroligt med tidsbrist på slutet. Efter det hade jag psykologi och då hade jag praktiskt taget redan tagit ledigt i min hjärna. Slutade 12.50 och efter det for jag hem efter pengar, kom tillbaka precis när Matilda slutade och vi drog ner till stan till bagis! Det var helt otroligt skönt att kunna sitta på uteserveringen och bara känna solen steka, med en chokladkaka och en latte framför sig!! 

I morgon blir det att träffa en vän man inte sett på länge och efter det så blir det middag med släkten!

Så otroligt skönt med 4 dagar ledigt nu såhär innan slutspurten!!!

Likes

Comments