Nemen hejsan! Nu har det nog hänt någonting... jag bloggar andra dagen i rad? Denna dag började då med att jag vaknade till att min klocka ringde vid kl. 10.00, jag steg upp och åt en lätt frukost. Sedan drog jag till Maxinge ( Ålands lilla minni köpcentrum, känner mig som en stolt Åländning när jag far dit ) där det blev en lunch. Jag tog en grekisk sallad ( fast det var inte riktigt en äkta grekisk sallad då dom hade ersatt oliverna med majs!!!! Hur an man missa den viktigaste ingrediensen!? ) och Dessi tog en laxburgare ( hon åt allt förutom själva laxbiffen dock ) .

Efter det blev det en sväng in på H&M där jag inte kunde motstå att köpa en tight klänning svart,vit och blå kommer säkert upp en bild då jag lyckas få någo lunda fin bild med den på. Sedan såg vi ju de fina bakverken som stod och stirrade på oss på Bagel Bee så vi drog en fika också. Och efter det cyklade jag hem ( har inte cyklat på typ 1 mån då jag har åkt buss till skolan på grund av vädret ) och började göra min geografiuppgift vilket tog si sådär 2 h eller mer.. Men nu är jag äntligen klar och kan njuta av lite onyttigt!

I morgon blir det plugga religion och städa rummet, på kvällen så ska Dessi och jag försöka ta oss ut och dra en PW ( för att väga upp allt vi stoppade i oss i dag ) .

​Den svartvita selfien tog jag för 2 veckor sedan men är för ful för att läggas upp på insta så jag bjussar på den här och nu i stället.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var det dags igen för ett nytt blogg inlägg. Tuff vecka men det är två kvar.. i dag stannade jag hemma känner mig inte riktigt frisk och det är nog bäst att ta det lugnt så att jag inte är sjuk på provperioden som börjar nästa vecka 😁 Så i dag sov jag ... tro det eller ej men jag sov till kl. 14.30!!! Om inte det hade varigt för mamma som kom in i mitt rum och väckte mig så hade jag kanske sovit bort hela dagen.. Efter det har jag bara suttit och kollat serier 💗

I onsdags var jag och fikade med Dessi , känner att det var ett tag sedan jag fikade så det kändes inte så mycket att kasta bort lite pengar på sötsaker och varm choklad.

Nu känner jag att detta blev ett jätte intressant inlägg som vanligt.. men kan inte sluta kolla på serien som spelas på min IPad just nu 😍 Kollar Glee i repris och jag kan inte beskriva hur besatt jag är..

Likes

Comments

Vänta lite nu.. Varför valde jag en sådan rubrik nu igen? Jo för att jag känner mig väldigt speciell just nu då jag har en enorm vikt av ansvar och plugg på mina axlar men jag lyckas ändå vara glad?! Hur?! Ja du jag har ingen aning men jag kan bara gissa att det är tack vare mina underbara vänner och min fina choklad som jag spenderat dagen med i dag 😍😂😘

Nu till den fysiska aktiviteten i mitt liv: i dag blev det ett litet spinningpass med klassen och sedan lite träning i gymet. Sedan en timme ( sjukt långsam och tråkig ) geografi och nu är jag hemma och fixar middag. Och snart blir det träningspass nr dos ( heter det så på spanska ? ) ! 🤔

Nu känner jag att jag borde lägga upp bilder från när Dessi och jag var och fotade i klänningar i skogen här för någon vecka sedan, men hinner inte det nu så ni får nöja er med dom två bilderna som finns i headern så länge 👌🏻

Och ett litet inlägg om jullov/Ny år på La Gomera ska jag nog slänga in å 👌🏻😍

Ha en bra kväll nu då 🙈💕

Likes

Comments

Gud vad jag saknar sommaren nu! Det blir lite så när man kollar gamla sommarbilder. Det är kanske därför jag sitter här och äter glass just nu, trots att det är -8 grader där ute 😅

Denna dag har annars rullat på som vilken dag som helst steg upp tidigt fast jag egentligen kunde ha sovit en timme till ( fråga inte varför ) cyklade hela den jobbiga snöiga vägen till skolan. Slutade skolan vid 16.00 och cyklade hem igen.. Blablabla det samma som vanligt. Nä asså när blir det någon förändring på det här !? I morgon hade jag tänkt fara ut och skida med mamma eftersom att vi så sällan gör sådant nu för tiden. Men vi får se hur det blir.

Försöker på mina bilder från Spanien till datorn men får det inte att funka med den nya kameran så måste fara till affären och fråga hur man ska göra i morgon 👏🏻😂 Man ska tydligen föra över bilderna med wi-fi 😳
Nå ja nu ska jag kolla tv ( som jag alltid gör ) . Meeen det är tryggt med rutiner.

Saknar mitt gamla hår en aning 🤔
Här har vi veckans mest spelade låt på min Spotify 👇🏻

Likes

Comments

Hej 2016!

Jaha ett nytt år då, vad är det som egentligen ändrar när vi jublar in det nya året med enorma fyverkerier, alkohol och en massa mat? Jag menar det är ju inte så att jorden börjar snurra åt andra hållet eller så och det är ju fortfarande lika jobbigt att stiga upp på morgonen trotts att man lovat sig själv något annat. Vissa köper gymkort medan andra börjar betala räkningarna, För mig betyder ett nytt år bara ny reklam, nya tankesätt och lite andra möjligheter och fler måsten.

I år, vad hade jag tänkt uppnå med 2016? Såklart så hade jag gjort upp en jätte lång lista med saker i huvudet med saker som jag önskat att jag klarat av, men när klockan slog tolv och mobilen ändrade datum från 31.12.2015 till 1.1.2016 så bestämde jag mig för att det bästa tillfället att ändra på saker är när du inte har någonting du måste upp nå. Alltså när saker sker av sig själv utan att du märker det. Så inga nyårslöften för mig detta år.

Men mina höjdpunkter 2015 då? Måste dra en riktig funderare nu..

 1. Husdjursmässan i kista
 2. Alla mysiga fikastunder jag haft med mina vänner
 3. Alla shoppingresor till Sverige
 4. När jag gick ut grundskolan
 5. När jag drog med Dessi upp till stugan i norr
 6. Alla härliga tävlingar, träningar, uppvisningar och cuper med favorit klubben ÅLKH
 7. Den dagen då Tintin tog sin sista pinne i längd och blev Ålands första elitkanin
 8. Dansgalan för vår och höstterminen
 9. Julafton med all god mat och längtan innan resan
 10. Resan till kanarieöarna ( La Gomera )
 11. Nyårsfirandet på La Gomera

Så har det ju varigt en del jobbiga saker som har begränsat det roliga men det är så det är i bland. Nu hoppas vi inte på ett bra år utan vi Gör det till ett bra år!​Tack 2015 för alla dessa fina minnen! 

Likes

Comments