Vaknade klockan fem i morse och insåg att jag har en del timmar kvar att sova! 
Började klockan nio i dag och slutade sedan klockan 13 eftersom att vi hade baseboll turnering. Det gick lika dåligt/bra för våran klass som det alltid gör på turneringar, våran placering blev näst bäst innom årskursen och sedan har jag ingen aning om vilken plats vi kom på när man räknar med alla lag, men kanske någonstans i mitten. Och 8c van hela turneringen och det var dom värkligen värda eftersom att dom har tränat så mycket och tog det så seriöst jämfört med oss andra... Men btw i kväll ska jag ta med Tintin till kaninklubben för första gången och jag bara känner på mig att han kommer att ha full fart, tråts att vi inte kommer att vara på banan i dag utan bara skutta runt och mingla med dem andra kaninerna. :3 Vi åker efter Dessi vid klockan sex och så kommer vi hem kanske vi nio tiden för jag antar att vi ska stanna och hjälpa nybörjarna.
Nu får ni ta och ha en underbar dag, fast vädret kanske inte är på topp här i norden.
Min lilla bäbis älskar sin filt som mamma gav honom som inflyttningspresent :*
 

Likes

Comments

Sitter i en tyst skola och bloggar, hälften av alla är och spelar rygby på stranden och vi andra har helt vanliga lektioner i det tysta... Ja sommaren är snart här och vädret blir bara sämre och sämre, nej men man måste se det lite positivt jag menar det är snart sommar och jag bryr mig inte vad det kommer att vara för väder här eftersom att jag åker ju till Grekland nästan direkt efter att skolan slutar nästa vecka på fredag! 
Jag har en massa saker att göra i sommar och jag tvivlar på att jag hinner göra allt det som jag har planerat :3
Men nu så ska jag ta och kolla runt på lite bloggar innan denna lektion är slut.
Nästa timme ska det vara svenska men jag tror att det blir att vi går ner till stranden och kollar på när de andra spelar match. Ha det gött!
( jag har ju ingen bild på skolans data så det får bli en gammal bild i stället )

Likes

Comments

Hej, vet inte om jag har inspiration till att blogga just nu men I give it a try! 
Ja i dag har det varigt en sjukt varm dag och jag har inte gjort så speciellt mycket eftersom att hettan har dempat mig lite. Men jag lyckades kolla klart alla avsnitt av PLL i dag och jag bara dör av längtan till nästa säsong kommer ut den 10 juni!!! Så har jag också haft ut Tintin i koppen, han har äntligen vant sig vid kopplet och jag ska börja med hoppträningen nästa vecka :* Annars har jag inte gjort så mycket och i morgon har jag planerat och ta en sväng ner till stan och köpa nya skor till avslutningen! 
Saknar PLL redan! D: 
 
 

Likes

Comments

Vaknade klockan sex på morgonen och hoppade i duschen och försökte få mitt hår platt i dag men jag lyckades sådär, bättre än förr i alla fall! Sedan bar det av till skolan och dagen gick så sjukt långsamt så jag trodde jag skulle hinna dö innan den var slut, men det han jag inte och efter skolan så for jag, Katta, Sofie, Dessi hem till mig och lite senare där efter kom Nadia. Vi åt en massa godsaker som jag bakade i går och firade min födelsedag ( som viserligen var för en månad sedan men ) och skrattade och hade riktigt roligt! Fick en massa fina presenter också och jag är sjukt tacksamm! Nu är det bara att kolla vidare på PLL och sedan börja gå och sova.
 
 
 
 
 
 
Ni är så sjukt underbara och ni ska ha ett stort tack till denna underbara dag !!!
 

Likes

Comments

Tror inte att man kan vakna på ett bättre sätt än vad jag gjorde i morse, jag vaknade av att någonting mjukt rörde vid min hand. Det var Tintin! Mamma hade tagit in honom till mitt rum för att väcka mig eftersom att klockan var nästan tolv på dagen. Det har varigt en underbar dag med mycket sol och kaniner, mamma och jag passade på och städa i Snuttans bur och när vi ändå höll på så städade jag åt Tintin också :3
Nu sitter jag i mitt rum och funderar på att kolla en film inna jag går och sover, eller om jag bara ska kolla på tv.
Fick faktiskt allting gjort som jag tänkte göra, jag har skrivigt klart min engelska uppsats och städat åt kaninerna!
Känner mig stålt och nöjd med denna dag, så nu ska jag bara ta det lugnt, för i morgon ska mamma och jag nog ta en lång promenad/cykeltur.
 
Dom är så underbart söta :'D
 

Likes

Comments

Känslan när man ska åka till frisören och tänker " Nej fy sa*an, jag vill inte klippa bort mera av mitt hår" och sedan blir allting skit bra! Jag menar jag har aldrig träffat någon som har fått mitt hår att hållas platt i en hel dag bara med hjälp av någe litet medel på flaska! Hur magisk får man vara!? Nu vet jag vilket medel jag ska använda i fortsättningen, och jag behöver inte ens platta det!! Ironiskt nog hade vi medlet hemma och min mamma brukare använda det x'D Men nu lägger jag beslag på det så hon får köpa ett äget :*
Bilder på mitt ny klippta hår:
 
 
 
( Håret ser mycket bättre ut irl men ja ni vet hur det är när man ska ta bild på någonting och det ser mycket bättre ut irl -.- ) Ha en bra kväll alla så hörs vi i morgon! :*
 
 

Likes

Comments

Jag vaknade av att veckarklockan började ringa och det första jag tänkte när jag vaknade var "nej gud inte nu!"
Men så fort jag insåg att det var dags att åka och hämta kaninerna så steg jag och och klädde på mig.
Precis när allt var klart kom Dessi och hennes mamma och hämtade oss, vi körde till båten och åt frukost ombord.
Sedan var det dags att köra av färjan och börja leta upp rätt ställe, det tog ett tag innan vi hittade till adressen men vi lyckades x'D Det första jag någonsin såg av killarna var att dom båda låg och sov tätt intill varandra i en bur som som stod på golvet. Vi tog kaninerna, skrev på ett papper och sedan begav vi oss i mot staden för lite shoppning.
(Jag shoppade en bikini som jag ska använda i Greklan, en tröja och nya joggingskor) Och allt var jätte nödvändigt!
Sedan körde vi till en massa olika ställen och shoppade och åt, medan kaninerna mådde gott i sina burar i bilen med en massa god mat. När det var dags att åka ner mot båten och hem igen så tog vi ut kaninerna i famnien i bilden och det kändes så sjukt underbart att hålla i en sådan liten kanin när man inte gjort det sedan Snuttan var liten, ja och det var ju för 5 år sedan. Sedan åkte vi båt tillbaka till Åland och när vi kom hem igen så satte vi in honom i buren och han var inte ett dugg rädd utan började gensat utforska sitt nya hem.
 
Nu har han varigt hos oss i sex dagar och jag tycker att han blir bara mer och mer lik Smulan och det gör mig mycket glad. Det har redan hunnigt hända en olycka ( han lade en pöl ) i mitt rum. x'D Men det är sådant som händer. Vi har också börjat selträna honnom och han är snart redo att ge sig upp på banan och börja träna.
 
 

Likes

Comments

Hejsan jag kom just hem från skolan och gick genast ut till mina änglar. Och nu sitter jag här, somvanligt i vardagsrummet och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag får åka iväg och klippa mitt hår :O
Jag tycker inte om att klippa mig eftersom att det känns som om en del av mig försvinner när jag måste göra mig av med en del hår x'D Men jag tycker nog att det är dags nu eftersom jag inte har klippt det sedan i vintras :*
Jag har några bilder från dom senaste dagarna som jag tänkte visa er:
 
 
 
 
 
 
Mamma fyllde år i förrgår så vi var till stugan och firade :*
 
 

Likes

Comments