Header

Atm
sitter just nu på arlanda, vårt flyg till Italien lyfter 08:40 och eftersom vi är snåla har vi planerat att dygna tills vi kan checka in. Är så fruktansvärt övertrött och är beredd på att morgondagen kommer bli lång, men är så himla taggad på min första utlandsresa utan någon vuxen, känns lite som en milstolpe då jag på senaste varit så rädd för att resa och röra mig bland mycket folk med tanke på allt det hemska som sker i världen mvh övertänkaren nummer 1.
Vuxenpoäng!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

, inre tankar, vardag

En insikt om vad som hänt den senaste veckan. Fått fira min så längtade 18-årsdag, for på hotell med hjärtat, nu väntas Italien och var ”tvungen” att flytta mitt körprov till nästa vecka då livet bara kom ikapp. Stress har varit en stor faktor i mer än en månad och ibland måste man andas. Ibland måste man få sova. Ibland måste man stanna av och uppskatta alla fantastiska människor i sin omgivning. Det är svårt att kontrollera allt som ska ske, det är svårt att stanna upp.
Andas.

Det enda jag strävar efter nu är att vara lugn, känna ett lugn. Njuta av varje dag, se något fint i allt och uppskatta min omgivning. Hur klyschigt det än låter är ens egna hälsa så himla viktig, och det är så svårt att inse när man sätter så mycket annat före och inte kan säga nej. Tänkte skriva ner mina tankar här så jag kanske får någon idé om vad som egentligen händer.
Välkomna tillbaka.

Likes

Comments