Hey piger

Af forskellige årsager, har jeg valgt at starte min blog på wordpress, hvilket gør at jeg selv har rettighederne til at styre ALT. Der har jeg blogget i ca 1,5 måned nu. Hvis i fortsat ønsker at følge med på bloggen, kan i følge mig på bloglovin HER så i får mails med mine seneste indlæg hver gang jeg opdaterer. Instagram: @annaastrup .

Jeg sletter min profil her på nouw, så snart jeg har fået min løn udbetalt.
Jeg håber at I stadig vil følge med i min hverdag, både på bloggen og insta💘

FOLLOW MIN BLOGLOVIN: HER

Kys
Anna

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

A few days ago I received 2 sets of bikinis from Ivy Revel that I absolutely love! On the picture I’ve chosen to mix the two different bikinis into one :-)

White bikini top/ here , bottom/here

Neon orange bikini top/ here, bottom/ here

Use the code ANNA20, and get 20% off at their website www.ivyrevel.com


My iphone case is from Caseapp.com, probably because off the ability to design your case yourself and of course because of the high quality and great looking products that they make! (GET 20% off at www.caseapp.com by using the code 20ANNAA.

xx

Likes

Comments

shorts/ZARA, coat/ ZARA, top/ BY MALENE BIRGER,

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Min far overtalte mig i dag til at cykle ned til Lyngaard for at hente en af hans gaver som han havde købt til min mor i fødselsdagsgave. Han havde ikke selv mulighed for det eftersom min mor og ham først kommer hjem fra Frankrig sent i aften...


I morgen har min smukke mor fødselsdag hvilket vi kommer til at fejre med frokost på Sølyst, hvor familien og hendes veninder er inviteret (surprise frokost). Hun kommer sent hjem i aften med min far, da de i et par dage har været på ferie i Frankrig

I samarbejde med Ystad Saltsjöbad har jeg været så heldig at få sponsoreret en tur til deres smukke hotel i Sverige , med både mad og hotel betalt af dem. Da jeg fik lov til at tage en gæst med mig, valgte jeg selvfølgelig min mor og tænkte at dét skulle være min fødselsdagsgave til hende. Vi tager afsted d.27 juni og kommer hjem d 28 juni, hvilket passer perfekt med at jeg på daværende tidspunkt har fået sommerferie og at vi derfor kan slappe heeelt af i det svenske m. lidt mor-datter tid<3


Opdaterede billeder fra frokosten på sølyst:

Likes

Comments

Søde Anna fortæller om hendes favorit outfits, hvilken farve hun ser som sommerens trend og hvad hun ikke kunne leve uden i hendes garderobe. Læs med her og bliv inspireret.


Hvad vil du ikke kunne være foruden i din sommergarderobe?

Mine Isabel Marant sandaler + nederdele derfra. Mine bikinier og mine Birkenstock sandaler er helt klart også nødvendigt for mig at have i garderoben!! :-)

Hvilken farve ser du som sommerens trend?

Hmm, det er et utroligt svært spørgsmål. Om sommeren synes jeg netop at alle farver er flotte, da de matcher ens brune kulør! En hvid sommerkjole med et par farverige sandaler er eksempelvis vildt lækkert synes jeg.

Hvis du har tøjkrise, hvad er dit go to outfit?

Et par hvide ripped shorts, basic t shirt/top,et par flotte sneaks/sandaler, min Chanel og mine store runde hoops fra Jane Kønig!

Vis os din favorit sommerjakke og hvorfor lige den?

Jeg har ikke én favorit jakke, da jeg altid har været besat af jakker og specielt sommerjakker! De fleste af mine sommerjakker har jeg bl.a købt i Zara, da Zara's jakker både er såå lækre og har en kvalitet som er virkelig god!

Likes

Comments

bag/ CHLOÉ

Jeg har officielt først læseferie fra på onsdag af i næste uge, men fordi at jeg i dag skulle på NG- tur i Dyrehaven m. min klasse, valgte jeg at blive hjemme da min fraværsprocent er så lav og fordi jeg alligevel liige har afsluttet ng og ikke skal op mundtligt i faget!
Derfor kunne det ikke være bedre at jeg i dag vågnede op til 22 grader, så nu ligger jeg faktisk bare ude i min have og soler mig.

Jeg fandt derfor min yndlings swimsuit fra Hanne Bloch frem, som både kan bruges ved stranden men samtidig også under et par shorts/bukser til en middag fx, så toppen kun ses. -Jeg fraråder at sole sig i den, da den ikke giver de bedst tanlines:-/

Kys


Likes

Comments

Hey piger


Som nogle af jer nok har bemærket, har jeg i et af mine tidligere indlæg allerede skrevet hvorfor jeg her det sidste stykke tid har været så inaktiv på bloggen- for jer som ikke ved det, er det fordi jeg jo er igang med at afslutte 2.g og derfor har meeget (!!) lange dage på skolen bestående af eksamensorientering osv :/ Men nu har jeg altså trukket de fag som jeg skal op i, hvilket som årsprøve blev Engelsk og Fransk skr, AT mundtlig og fransk mundtlig- dog er den eneste afsluttende eksamen som jeg heldigvis kun skal op i bare religion, så det skal nok gå :DD - Når det så er sagt vil de altså også sige at jeg i næste uge får læseferie og får meget mere tid til at blogge (når jeg altså ikke forbereder mig)...Kørekort?

Jeg tror ike jeg har skrevet det, men jeg er som sagt igang med mit 17 års-kørekort hvor jeg er nået forholdsvis langt- jeg mangler kun teoriprøve, glatbane og så min køreprøve til aller sidst! Jeg fylder 18 år d. 15 september, så hvis jeg kan nå at få mit kørekort til den tid, ville det være perfekt. - men nu må vi se om jeg nogensinde består haha :p

Hvis I har nogle ønsker til indlæg, så endelig skriv dem i kommentaren!


Massere af sommerknus- og kys,

Anna

Likes

Comments

Hey Piger

Jeg beklager at jeg har været så inaktiv her de sidste par dage, men eftersom at vi afslutter 2.g her om lidt har vi været til en masse eksamensforberedninger, afleveret flere afleveringer end normalt og bare en masse andet bøvl.

I Samarbejde med Bubbleroom , har jeg fået denne vildt smukke kjole, som jeg har valgt da jeg ved at den kommer til at være i stort brug her til sommer, sammen med mine sandaler fra Isabel Marant.

KØB KJOLEN HER

BUY THE DRESS HERE


Likes

Comments

I dag overraskede Søren mig med flybilletter+booket hotel på Epsilon Hotel på Rhodos, som vi rejser til i slutningen af August. Udover det rejser jeg som sagt til Mallorca med ham i starten af juli og derefter til Californiens forskellige byer med min familie fra juli til august- derefter passer det perfekt med at vi ikke har set hinanden i et stykke tid mens jeg er væk så vi ikke når at blive heeelt træt af hinanden ;-)

Jeg tænker på at lave en Vlog mens jeg er dernede, hvis der var interesse for det?


Epsilon Hotel

Likes

Comments

  • Facebook
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw