View tracker

Bonjour mes amis!

hoppas det är bättre med er än det är med mig iallafall, om jag har någon rätt att klaga. Det är så jävla mycket just nu och har liksom varken tid för de saker som jag tycker är kul och när jag väl har någon tid över så sover jag. är så otroligt tröttttt, måste vara något fel på mig.

det är 15 dagar kvar till jullov. är oerhört taggad. kommer ta vara på varenda minut av de lovet. planerna är oklara men antagligen UPA och sen den 25 (tror jag) åker jag ju till Trysil. Det blir nog mysigt.

Bisous

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

bonjour mes amis! ännu mer julklappstips

måste ändå säga att det jag önskar mig kanske mest är håroljan från Gisou av Negin Mirsalehi . Negin är nog min största stilikon och hon har startat Gisou som då gör honungs baserade hårvårdsprodukter. hennes hår är helt sjukt och känns som att man måste testa allt hon använder. den innehåller honung från hennes familjs biodlingar och bla. mandel och kokos olja. den innehåller inga sulfater eller parabener. så den passar även de som håller på med balsammetoden. oljan finns HÄR

BISOUS!

Likes

Comments

View tracker

Bonjour mes amis. Trött e jag. Men annars är det bra. Idag har vart en jobbig dag och som vanligt på senaste tiden haft svårt at hålla ögonen öppna.
Kunde knappt rulla ur sängen och det blev ej lättare när jag kikade ut och såg regnet...
Jaja 1 december vilket betyder 20 dagar till jullov och 23 dagar till julafton.
Just nu degar jag o L i soffan. Vi har pluggat och hon tog med sig lussekatter så d har vi käkat oxååå. Nu ska vi käka indiskt och sen ska jag duscha, blåsa och locka håret. Sen lite plugg och kojs.
Bisous!

Likes

Comments

Bonjour mes amis!

Idag är det första december!!!!!! är så taggad helt sykt. Det är mindre än en månad kvar till julafton och av egna erfarenheter vet jag att det kan bli ganska stressigt med julklappar på slutklämmen. tänkte att jag kan göra fler kollage med julklapps tips, mindre saker som jag hade blivit glad för eller bara rekommenderar för att jag gillar dem.

Här är de första hoppas det hjälper, à bientôt!

Likes

Comments

Bonjour mes amis, det var länge sedan sist vi hördes... egentligen har inget hänt förutom skolstress och ny kalufs. känner mest att jag har tappat all disciplin i life och liksom försöker get back on track. haha

I fredags lagade jag och några kompisar mat och myste runt, inget galej vilket var skönt. bara ta det jääätte lugnt.

På lördagen hände i princip inget, sov hela eftermiddagen och höll mig hemma på kvällen.

har haft seriösa issues med att hålla ögonen öppna senaste tiden. har noll energi vilket suger.

på söndagen hetspluggade jag förmiddagen. sen åkte jag med papsen och handlade, fick skjuts till city där jag träffade J, L, I och W. Vi gick ett tag på julskyltningen men tröttnade och satte oss ner för middag.

hur mysigt som helst, åkte sen hem. det var helgen. otroligt lugn vilket jag behövde.

nu ska jag ha franska prov yää sen ska jag hem, bädda nya lakan och vänta på kvällens sellis L✨

vi hörs snarast KYSS!

Likes

Comments

Vardag

Bonjour mes amis. Igår åkte jag upp till UPA egentligen väldigt oplanerat men mor och far ska iaf på 50 års partaj på Skeppsholmen. Idag är det fredag vilket betyder att alla går o skolan så idag strosar jag runt på stan o har bockat av en del shopping. Kan visa sedan.
Så om några timmar ska jag åka till valsätra. Just nu sitter jag och dricker kaffe på Joe där jag för övrigt gjorde bort mig för den snyggaste baristan på länge. Yä. Men men, nu ska jag strosa lite till och sen gå på kvantum.
Á bientôt💋

Likes

Comments

hej på er!

har inte haft nå bra disciplin när det kommer till bloggandet men men.

här är ett litet collage jag knåpade ihop eftersom att velvet är höstens material och det är så snyggt med accessoarer och skor i sammet som blir mer som en detalj. skitsnyggt.

skorna är från Aquazzura clutchen från Rebecca Minkoff och glajjerna från Italia independent

à bientôt mes amis


Likes

Comments