God kväll på er
Tänkte bara säga att jag lever efter gårdagens vildmarksliv. Fick däremot brutala skoskav och frös hela dagen men annars var det mysigt. Idag hade vi bara en lektion som var engelska och sen käkade vi lunch på Picadeli. Jag har städat och pluggat sen jag kom hem. Kul va.
Nu ska jag sova för jag kan knappt hålla ögonen öppna. Imorrn har jag bara en lektion på morgonen. Värt juuu. Men det är fredag så himla skönt. Vi hörs imorrn KYSS

Likes

Comments

Bonjour
Idag har vart en så himla lång dag bara. Alltså vaknade 6 var på skolan 8 och gick till 2. Sen åkte jag hem och bytte om för jag blev helt blöt i regnet och sen tillbaka till skolan. Vi hade skolfoto och det kändes ej bra alls. Jaja.
Sen åkte jag hem och bytte om och drog till gymmet. Var på nordic i Järntorget och det var typ inte så bra så blev inte taggad alls.
När jag kom hem duschade jag och har pluggat lite, nu ska jag sova och jag har längtat efter min underbara säng hela dagen. Mmmm
Bon nuit

Likes

Comments

Igår 9/9 visade Philippe Plein sin vår kollektion i Hammersteins ballroom och det var ganska väldigt satsigt. Bland annat gick typ alla från Rae Sremmurd till Kinoshita Manama till Elsa Hosk till Adriana Lima till Matthew Noszka till 21 savage + ett ganska sjukt framträdande av Teyana Taylor som blandannat vart stjärnan i Kanyes video till Fade. Haha ni hör ju. Det fetaste av allt var ju typ att Future stod för musiken.
Wowowo.
Jaja kollektionens tema var typ "good gone bad" enligt Vogue och jo men typ. Väldigt mycket snygga tishor och korta sånna. Någon snygg brun jacka med vad jag antar är swarovski stenar på. Eftersom att det var hans koncept vid starten. Mycket väldigt långa klänningar och kjolar. En klänning visade nästan ingen hud och skinnjackor med stenar för både män och kvinnor.
Jag tyckte visningen var jätterolig och inkluderande typ. Hade ju inte bangat att gå men nöjde mig med de jag fick se på Paris Hiltons och Nicki Minajs Snapchat stories.
Bra jobbat

Likes

Comments

Bonjour mes amis!!
Jag har haft lite späckat så att säga, bloggis får lida då men jag e glad.
I fredags hoppade jag på tåget mot Halmstad och var framme typ 4 ish. L slutade skolan då så hon kom till mig och vi snackade skiT. Vi lagade middag och kollade på snowfall som är typ det bästa som hänt mig. Jag fastnar ALDRIG för serier men den är fett bra och bäst. Det blev en väldigt lugn kväll vilket var skönt och mysigt. På lördags morgonen hade I sin fölsis brunch och det var superduper mysigt att träffa alla som var där. De hade fixat så fint och massor av smaskens.
Vi satt och pratade om gamla minnen hahha och ;) historier. Saknat mina bästisbästisar såå så så.
Sen drog vi till Gretchen en stund och vilade upp oss Hahaha.
Vid 7 typ kom tjejerna till moi och vi drack och åt gott. Vi lagade Wilmas pasta, alltid lika smarrigt.
Början på en lång kväll.
Kyss

Likes

Comments

Bon matin
Jag vaknade alltså precis och måste egentligen typ skynda mig lite haha. Det är torsdag och jag börjar 9.10. Som ni har fattat har jag ju bott i Gbg i typ två veckor och jag trivs fan. Men imorrn efter skolan så ska jag sätta mig på tåget och åka till Halmstad för jag har lite planer faktiskttt.
På fredag ska jag träffa L och vi får se vad som händer, lite oklart. På lördag ska jag på fölsis brunch hos I och sen åter igen oklara planer för kvällen.
Ikväll kommer pappa för han ska flyga från Landvetter imorrn till LA och vara borta typ två veckor. Jaja nu måste jag börja sätta sprutt annars kommer jag missa båten!!!!
Kyss

Likes

Comments