Hur ofta säger man inte att man ska ta tag i träningen? ofta. Det är iallafall så mycket roligare att träna när man känner sig snygg på gymmet.  Här är mina favissar från nike och Adidias x Stella. Skorna köpte jag för någon vecka sedan fast i en ljusblå, gråish färg, dem är hur sköna som helst och snygga. 

Vi hörs KYSS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej från Suedi!! Förlåt återigen för kass bloggande men är överröst av plugg att ta igen och juridik prov osv. Hade iallafall en jätte fin resa och träffade så mycket fina människor som jag redan saknar. Allt var otroligt lyckat. 

Anyways, idag är det onsdag och efter skolan har jag massor med plugg att få gjort så ska göra deeet. Sedan ikväll ska några vänner käka middag hos F, det blir super mysigt. 

Vi hörs snarast KYSS!

Likes

Comments

Hej på er, har inte varit så vidare värst bra på att blogga under min semester. Hade ju planerat att vara jätte duktig men det är så svårt att få tid. Jag har iallafall massor med bilder så inlägg kommer komma upp i efterhand altså kommer ni få veta vad som hänt. Just nu sitter jag på Dubais flygplats och väntar på att få boarda. Förra flighten var förjävlig på ren svenska då jag inte kunde få en blund och vände och vred på mig stup i kvart. Den flighten tog nästan 8 timmar. Nu ska vi flyga i tyyyyyp 6 timmar. Lite mer.

Vi hörs snarast KYSS från DUBAI

Likes

Comments

Idag när vi kom fram till Kapstaden stod en jätte trevlig chaufför och väntade på oss på flygplatsen. Vi blev skjutsade till hotellet och på vägen såg vi allt ifrån skyskrapor med sjuka havsutsikter till färgglada kåkstäder. Det är otroligt segregerat i Kapstaden. Det är stor skillnad på bara olika kvarter. Man bör inte va ute och gå när det har blivit mörkt liksom. Vårt hotell ligger mitt i smeten och det är jätte mysigt här. 
Vi käkade tapas(ish) på ett jätte fint ställe typ två minuters gång från hotellet. 

Imorrn ska vi till en stor shoppingmall som heter Waterfront någonting. Ska ha spenderarbyxorna på mig hehe. 

Vi hörs snarast KYSS!

Likes

Comments

Nej nu jävlar får jag skärpa mig med uppdateringen, såhär kan jag ju inte hålla på.. Var på en otroligt mysig brunch igår i Båstad iallafall. Kan tipsa om det, riviera strand Båstad. När jag kom hem så tänkte jag bara blunda lite och var uppenbarligen mega trött sedan fredagen för jag somnade. Ja jag sov i typ tre timmar och när jag vaknade fick jag panik och var 100 på att det var morgon och att jag missat hela lördagskvällen... Jätte knasigt men men.

Idag har jag egentligen massor att göra, måste plugga först och främst. tagg

Ikväll är det söndagsmiddag med några familjevänner och imorrn börjar veckan. Men går ju bara tre dagar så d är chill.

Vi hörs faktiskt väldigt snart KYSS!

Likes

Comments

Åh vilken underbar dag!! Är så otroligt tacksam för mina underbara vänner!!! 16 år men känner mig omognare än någonsin. Alltså inte på ett dåligt sätt. Hoppas jag.
Så blev alltså uppvaktad idag, känner mest vad har jag gjort för att förtjäna det?

Vill ju fylla år varje dag om det ska vara på detta viset...
Samtidigt känns det lite knasigt. Känns som att det inte var särskilt länge sedan jag fyllde år senast.

Kvällen spenderade jag på Pinchos med W och I och vi åt mycket god mat. Ingen topp kvalité på bilderna men tycker att de är så fina ändå. Har ju faktiskt snyggaste vännerna :P

NOG TJATAT, godnatt på er hjärtisar. KYSS!

Likes

Comments