View tracker

Hej på er sötnosar!!!!!

Idag är det torsdag, jag har vart i skolan till halv 3 sen skynda jag mig hem och gjord mig redo för lite träning.

Drog mig mot city och hann inte mer än att kliva in på gymmet innan jag sprang in i L. hahah som att vi aldrig hänger annars liksom. så vi teamade upp och tränade ett tag. nu är klockan nästan 7 och jag ska bara handla lite saker och sen åka hem och ta en lång jävla dusch. är så taggad. sen ska jag bara plugga, käka, sova och imorrn är det fredag!!

BISOUS!

Tisha från Diesel, Byxa från Victorias secret sport, Nike skor

Likes

Comments

BONJOUUUUR

Idag är det onsdag o jag mår inge bra, har noll energi eller motivation. fryser gör jag också, tror skolan drar in på "onödiga" utgifter.

Har SAM nu och jobbar med mitt projekt om mitt framtida yrke. ganska svårt att bestämma sig för en sak. d känns så begränsande. haha.

Den utbildningen jag läser om nu är fashion merchandising och management. har ju vart väldigt inställd hela lajvet på något juridiskt eller typ försäljning men på senaste har jag tänkt mer och mer på hur man kan kombinera sitt intresse med en ambitiös utbildning. Vill liksom arbeta med marknadsföring och trendanalys. eller typ chefredaktör för en fet modetidning?

svårt ju, jag som vart så säker på vad jag har velat förr hahah. :(

jaja har inte jätte mycket att uppdatera er om förutom att jag och L ska se Erik Lundin på konsert och kongress på sportlovet. är ap taggad han e galen.

efter skolan ska jag plugga och sooooooova. kanske hittar jag på nåt kul oxå men de lär ni ju få veta då.

BISOUS!💋

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det måndag men har inte vart i skolan för jag har haft jätte ont i halsen. Har käkat Piggelin, vilat och pluggat idag. Nu är kockan 22.37 och jag är nyduschad och taggad på att bläddra i senaste ELLE som kom på posten idag<3333 på omslaget är Icona pop som uppträdde på ELLE galan häromdagen. Skit snygga och härligt med glada färger och tips på hur man kan må lite bättre. Haha det är inte lätt.
Har inga direkta nyårslöften men har iaf tänkt mig att jag ska börja ta hand om mig lite mer. Inte vara så oorganiserad och kaotisk. Bli hälsosammare men inte stressa över att träna osv. Göra det jag känner för och mår bra av. Fyfan va klyschigt Hahahha. Aja ska tänka ut en outfit till imorrn, fixa kalufsen och sen bara bläddra vidare i min tidning tills jag somnar.
Vi hörs snarast KYSS!

Likes

Comments

BonjouR mes amis!

här är lite bilder jag tog i tisdags med luren när jag o L vart till Malmö. Älskar malmö, lätt mysigaste staden i södra sverige. Vi gjorde lite shopping, åt sushi, strosade, drack kaffe och strosade ännu mer.

älskar när man bara åker någonstans utan planer och bara softar. man vet inte vem någon är och ingen vet vem man själv är. utrolig skikkeligt dejligt. ää unika tjejen är så spontan wey.

just nu är klockan 00:29 och att vända tillbaka dygnet inför skolstart borde vara prio men men. imorrn ska jag va jätte bra och gå upp i tid, käka nice frulle (usch) och busa mig. resterande planer är oklara. jag lär ju kanske höra av mig inom snarast.

BISOUS

Likes

Comments

Såg en nyhetssändning häromdan på TV

Om ett land där bilar hade bränts

Men jag bytte för jag ville inte se det

För har det inte hänt mig har det kanske aldrig hänt

Och jag får ett samtal under dan på telefonen

Om att nån precis har somnat in

Tar en cigg i solen när jag lägger på den

Och känner att jag inte känner någonting

Likes

Comments