​bojourrrr mes amis

här är bilder från fall 2018 Louis Vuitton visningen häromdagen under herrarnas Paris fashionweek. Detta var sista kollektionen som Kim Jones (headdesigner för menswear) bidrar med eftersom att han inte längre kommer vara en del av louis vuitton. Trist som satan tycker jag eftersom att han gjort så mycket för LV och vågat testa mycket oväntat som ex. LV x Supreme. Vilket hit iallafall. Behövs sådana typer av samarbeten för att engagera olika typer av publik tror jag. Han har varit anställd som artistic director för menswear sedan 2011 och under den tiden har han etablerat hela streetwear känslan vilket är klockreeeeent. Passar så bra med brandet woooow. Tror det är ganska oklart vem som kommer att ta över efter honom men många tror att Kim kommer börja arbeta för antingen Burberrys eller Versaces herravdelning. Det kanske bara är rykten men hade vart kul att se vad han kan göra på Versace huset. Mmmmm. 

Under hans sista uttåg under LVs visning fick han sällskap av Naomi och Kate. Haha jag blir varm i hjärtat när jag ser de två tillsammans. Nostalgisk. De är legender. 

Likes

Comments

Bonjour mes amis
Nu sitter jag på tåget till Gbg och dricker te för att min röst ska komma tillbaka Goals låter ej ok. Jaja mitt nyår var superb faktiskt. Tycker det är lite jobbigt ibland när man har höga förväntningar på typ en högtidsfest och så blir det inte som man tänkt men jag firade med fantastiska människor och är nöjd. Vi åt nyårsmiddag hos Greta först. Jag Wilma och Greta stod för huvudrätten men jag kan inte ta åt mig äran direkt. Haha jag gör som jag brukar oftast. Sitter med som stöd typ. Iallafall gjorde alla jätte fint och det var mysigt mysigt. Sen drog vi först på en fest och sen vid 2 kanske hem till Julia och myskrökade kan man säga. Jag fick te för jag kunde inte prata allz hihi. Vi myste med Bissebaby ocksååå.
Ikväll firar vi Lippa som fyller 18!! Hur sjukt... jag ska nu åka hem till lägenheten och kolla läget, fixa mig lite och sen åker jag till Filippa tror jag. Justdet, det är 20tals tema och det är ju det bästa jag vet!!! Lovelovelove
Vi hörs mina vänner kyss

Likes

Comments

Bonjour mes amis
Jag lider av brutal sömnbrist efter helgen som vart och ligger nu nerbäddad och kollar på Maria wern hon e King ändå. I fredags var vi först hos mig och fixade oss och förade lite innan vi åkte på fest. På lördagen missade jag mitt tåg till Halmstad men de är luuungt. Jag pluggade och lite så innan jag och Greta åkte till Lalisen och förade vi lagade tacos också. Senare typ 11 drog vi på en fest och var där ett tag. Så kul att mysa med dom. När vi kom hem badade vi och det snöade också, så mysigt!! Idag har jag pluggat matte som är så kul och sen åkte jag till Gbg. Imorrn har jag prov och på tisdag är det jullov vilket ska bli underbart. På fredag ska vi fira jul med mammas sida och på lördag åker vi till Stockholm. Vi ska fira på resarö i år, superduper mysigt
Vi hörs, Bon nuit

Likes

Comments

Contains affiliate links

typ enligt mig ett av de bästa alternativen till fest eller utgång är ju självklart en schysst kavaj / blazer. sjukt snyggt att bära det utan någonting under eller med en snygg bralette kanske. vanessa moe's NaKd samarbete är väldigt basic och fungerar fett bra att bära utan plagg under eftersom att knäppningen är lite omlott typ. jag själv är ju även ett big fan av silkiga material. 

vi hörs snarast kyss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

själv önskar jag mig en drinkvagn och tuffa glas

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Blir ju så trött av polarkylan och cirka 1 soltimme om dagen. Jag vill till Saint Tropez-Nice-Palermo eller Biarritz. Mmm saltvatten och sol

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Bonjour mes amis
Idag var Halmstad-tjejerna i Gbg. FETT kul och mysigt. Mötte upp dem efter skolan och så gick vi i lite butiker när Ida fixade sina fransar haha. Sen myste vi innan de begav sig:'( älzkar dom mezt
Nu har jag precis duschat och ska plugga matte onajs.
Natti

Likes

Comments

Imorrn är det måndag, jag har vart sjuk hela helgen. Ej goals, idag träffade jag L och sen åkte jag hem till Gbg. Nu kollar jag på Beck och försöker hålla värmen.

Kyss

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har haft en så bra dag idag, och en jätte bra födelsedag och jag fattar ej varför folk ens bryr sig Hahah. Just nu sitter jag på tåget tillbaka till Göteborg och sa precis hejdå till Ida. Hon följde med mig till tågstationen så söt. Idag hade jag en liten brunch med mina närmsta tjejer och de var så mysigt. Älskar de sååå.
Massor skratt och känslor mmm det är så kul varje gång jag får träffa dem, man uppskattar det mer när man inte ses varje dag verkligen.
Kändes sorgligt att vinka hejdå men vi ses ju snart igen. Nästnästa helg kommer några av dem upp till mig över helgen för alla ekonomi klasser skulle till Volvo på måndagen med skolan. Då kan de ju passa på att hänga med mig!!! Det blir superdupermysigt.

Jag fick så fina vinglas fast jag sa att jag inte ville ha något. Jag känner verkligen att jag inte behöver någonting eller önskar mig någonting. Men jätte fint av dem verkligen. Världens sötaste.
Kyss

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments