Hej!

De senaste dagarna har mitt liv bara kretsat kring plugget, dels för att det var väldigt mycket att göra i detta uppdrag, och för att min dator hela tiden krånglar så fort jag försöker att spara så försvinner precis allting, så oerhört frustrerande särskilt när du ska skriva en novell på max 1200 ord, och du får börja om ifrån början igen!!

Jag fick i alla fall färdig skrivet om vad jag har valt att prata om på den muntliga examinationen, så det kan jag bocka av ifrån listan!

Idag fick jag hem betyget på den tidigare kursen jag läste, och det var bra betyg! Så när även denna kursen börjar att lida mot sitt slut så kan jag snart säga att jag är två behörighetsämnen närmare att få söka polishögskolan, så något gått kommer det ut av det ändå.

Och nu är julafton endast 11 dagar bort, då får jag även ett kortare jullov can't wait. En välförtjänt julledighet på ett par dagar, då jag bara ska umgås med familjen och vänner!

Ha en fin kväll!

// Anna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dessa tre alltså jag vet inte om man ska skratta eller gråta ibland, men en sak vet jag Top Gear är såå bra även om du är bil intresserad eller inte så kommer du nästan garanterat att skratta dig igenom avsnitten! Clarkson, Hammond och May hittar alltid på nya upptåg i varje avsnitt!

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag mitt första träningspass på länge, och det blev ett relativt lugnt pass körde 13 km på cykel, och eftersom att jag gick både dit och hem en promenad på 4,2 km så tyckte jag att det räckte gått och väl!

Annars har dagen bestått av att läsa I taket lyser stjärnorna, grymt bra bok! Men jag måste fortfarande läsa Låt den rätte komma in, eftersom att jag har en muntlig uppgift på dessa två.

🌟 Jag ska skriva klart min novell på 800-1200 ord.

🌟 Förbereda vad jag ska hålla för föredrag på den muntliga examinationen, ( tror att man skulle prata i fem minuter om jag nu inte minns helt fel. )

🌟 Skriva ett referat och granska den.

🌟 Förbereda mig och boka tid för de nationella proven.

Tror att jag insåg nu hur mycket jag egentligen har att göra på detta uppdrag!

Wish me luck!


​// Anna

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Idag börjar träningen på gymmet för mig igen, första gången sedan min förkylning då jag var sjuk i fyra veckor, men idag är det dags igen!! ( egentligen hade mitt gymkort gått ut men då jag inte kunnat träna, så får jag träna December ut ändå ) bra va?

Det ska bli intressant att se hur kroppen svarar efter dagens pass!

Ha en fin dag!

// Anna

Bjuder på en bild på Piraya! 💕

Likes

Comments

Hej!!

Idag har jag haft fullt upp med plugget och har det egentligen fram tills på Tisdag då jag har nästa inlämning, och det är en hel del som ska skrivas, bland annat ska novellen vara klar på 800-1200 ord, och en muntlig inlämning där man ska berätta om två böcker skrivna av en kvinnlig och en manlig författare, och det blev Låt den rätte komma in och I taket lyser stjärnorna! Sjukt bra filmer båda två så jag hoppas på att böckerna är precis lika bra!

Jag hann även med en långpromenad med hunden och gissa om det var halt, rena isgatan Ripa halkade och jag höll med på att halka flera gånger, ibland kan man tycka att ska det vara så svårt att kunna sanda vägarna? 😱

Hoppas att ni får en bra kväll!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så älskar jag Yves Rocher , och deras produkter, och just Yves Rocher erbjuder nu 30% på hela köpet och fri frakt med koden XMAS30 koden är giltig till och med 2017-12-15.

Ett perfekt julklappstips kanske? Eller om man bara vill unna sig själv någonting fint, så är Yves Rocher den perfekta butiken!

Happy Shopping!

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

Då och då kan jag tycka att ska det inte kunna få vara en fin vinter? Igår kväll var det -6 grader och snöade ganska mycket, för att idag slå över till plus grader, regn och ishalka!

Dessa bilder är tagna för bara några dagar sedan och då var det så här fiint 😍

Ta mig tillbaka till de åren då vintrarna såg ut på det här viset!

Likes

Comments

Jag kan faktiskt tycka att julkalendrarna inte alls är som dom har varit om vi blickar tillbaka ett par år.

Men nu till årets julkalender som får tummen 👎 från mig tycker att den inte är " julig " överhuvudtaget.

Med undantag för Selmas Saga som sändes 2016 den tycker jag var helt ok.

Lyckas luftskeppet Valborg ta dem hela vägen till Nordpolen och Tomtens rike? Det blir en hisnande äventyrsresa som innehåller möten med skurkar, en mystisk tomtevetting och magiska föremål.

Julkalendern känns även den som en tradition, en spännande nedräkning till julafton!

Som sagt dagens julkalendrar är inte alls som när man själv var liten, då man väntade med spänning på att få se nästa avsnitt.

Likes

Comments

En del av presenterna som jag fick igår, det dyker upp lite mera i ett annat inlägg.

Denna söta tomte fick jag, ställde den under julgranen och Ripa blev tvungen att undersöka vad det är för konstig typ som har flyttat hem till oss 😃

Likes

Comments

Tusen tack för gratulationerna på min 25 årsdag!! ❤

Jag hade en toppen dag med trevligt sällskap och fina presenter!

Och när man fyller 25 så tycker tydligen vissa att det är superkul att driva med mig, när jag öppnade ett " extra " paket och där i ligger det ett grillkorvspaket 😂😂 och så fick jag till svar att vi skulle ha köpt med korvbröd. Ja jisses men ett gott skratt fick man sig haha! 😃😁

( bilder på presenterna dyker nog upp under dagen )

/ Anna

  • Filed under: Om mig

Likes

Comments