Hej alla fina!!

Nu har jag tagit beslutet att byta bloggportal, om det är tillfälligt eller permanent det vet jag inte än, kände bara att det var dags för en förändring, nu bloggar jag under namnet finest.se/annaass jag hoppas att ni även fortsätter att läsa/följa mig där, jag kommer fortfarande att ha denna bloggen kvar ifall om jag kommer tillbaka!

Hade bra!

Kram Anna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagens låt Clean Bandit - Rockabye

Likes

Comments

Hej!!

Denna dagen har det varit strålande solsken och varmt det skulle även bli fint väder nästa vecka med, äntligen sommar, och vad har jag gjort när det var fint väder!? Jag har promenerat hunden, solat lite, och även städat lägenheten!! Och bytt gardiner även fast jag och gardinerna var lite oense ett tag, men efter ett antal svordomar ifrån mig så hänger nu gardinerna fint i fönsterna.

Nu väntar filmmys, jordgubbar och melon får bli kvällens godis!

This Is 40 visas på TV3 kl 21.00 tips tips tips!! Till den som älskar komedi filmer lika mycket som jag gör!

Har även denna på DVD men jag kan inte låta bli att titta på den så bra!

Pete och Debbie har varit gifta i många år och börjar nu närma sig en brytpunkt. Samtidigt som de försöker balansera kärlekslivet med karriärer, föräldrar och barn på sitt eget dråpliga sätt, måste de också fundera ut hur de ska ta vara på resten av livet.
En ärlig och varm komedi om familjelivets utmaningar och glädjeämnen i det moderna samhället.


Ha en fortsatt bra kväll!

Kram

Likes

Comments

Gårdagens promenad blev lyckad, här på bilden ser vi en väldigt bestämd liten tax fröken hon skulle absolut inte gå!! Hon ser till och med lite uppkäftig ut, och vägrar dessutom att titta på mig! 😂 Och så klart fick matte bära henne nästan hela vägen hem!!

Likes

Comments

Hej!!

Igår kväll fick jag som sagt en hel del plugg gjort så nu har jag lärt mig om olika regler och lagar, olika slags straff mm.

Just idag har jag inte gjort så himla mycket, promenerat har jag gjort det blev en sväng på 6 km och 9878 steg! ( hörde att man ska gå 10.000 steg per dag, så med mina 9878 steg har jag nästan uppfyllt det idag! Och som vanligt började det att regna, vad ska man göra? Bara att gilla läget och fortfarande hoppas på att resten av Juli och sedan Augusti bjuder på fint väder!


Ha en fortsatt bra dag!

Kram

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Hej!!

Hoppas att det är bra med er, och att ni har bättre väder!? På dagen var det fint och varmt men nu regnar det som vanligt! Och regn brukar ju oftast vara bra plugg väder, köpte mig ett nytt block till skolan tycker att det var himla bra dels för att det är kategoriserat med färgade plastfickor, då jag kan gå kapitel för kapitel utan att " röra ihop " det jag har skrivit. Sen är det även ett stort plus i kanten att det är både linjerat A4 papper och rutigt, köpte den för 50 kr på Dollar Store, absolut värt det.

Ha en fortsatt bra kväll!

Kram

Likes

Comments

Alltså hur snygga är inte dessa posters ifrån Desenio, blev sjukt sugen på att klicka hem någon av dem!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Hej!!

Eftersom att jag är en rätt så bil tokig tjej, så gillar jag att kolla på Top Gear, och jag kan lova er att det finns inte ett enda avsnitt som jag inte har skrattat mig igenom, alltid är det någon nytt upptåg som dessa tre hittar på! Är ni också intresserade av bil program så rekommenderar jag Top Gear när jag hörde talas om det här programmet trodde jag först att det skulle vara dåligt, men det var helt tvärtom gillar den främst för att det är så mycket komedi, i varje utmaning som dom gör, och dels för att dom reser runt i många olika länder, vissa ställen dom har varit på är helt underbara.

Likes

Comments

Jag är sådan att jag har så svårt för att ha en och samma design under en längre period, jag måste alltid hålla på att fixa med designen men nu blev jag nöjd! Jag måste fråga när man gillar inläggen, är det någon som vet hur man får ditt ett hjärta? Istället för att det står gilla. Tacksam för svar! För jag vet inte hur man gör.

( Ska även försöka att fota lite nya bilder, till headern )


Likes

Comments

Hej!!

Hoppas att det är bra med er!?

Idag känner jag mig piggare förutom lite huvudvärk, men hoppas att det också släpper snart, har inte kunnat göra särskilt mycket idag då det har regnat igen.. suck .. har haft föräldrarna här på besök dom hade med sig min lilla valp då jag inte riktigt kan ha henne i lägenheten än saknar mitt lilla hjärta! Och det märks även på Ripa att hon saknar Piraya, förhoppningsvis kan även hon flytta hit snart! 😍 när dom hade farit så var jag ut med Ripa på en kortare promenad och så klart så började det att regna återigen, och tror även att det åskade lite, det var bara att skynda sig hem igen.

Dessa två böcker inhandlades igår tips tips tips!! om ni letar efter några bra thriller böcker att läsa under semestern så rekommenderar jag böckerna som Jo Nesbö har skrivit!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments