Vardag

Hey!!

Idag har det gått undan! Började jobbet 3h tidigare då det var en guidegrupp på 40 pers som var inbokad. 40 pensionärer runt 80-90 års ålder.

Jag har märkt att det finns 2 typer av gamla människor. Typ 1: Gnäller på allt man kan gnälla på och är sura då dem kan få ett utbrott vilken sekund som helst för att man typ cyklar utan ringklocka eller hjälm...

Typ 2: Fett sköna pensionärer som älskar allt med livet, vill prata och dra torra skämt med en kopp varmt kaffe på dagarna.

De som kom till guideturen var hur sköna som helst! Som tur var!😅

Eftersom vi började tidigare kom jag lite sent till jobbet men better to arrive late than to arrive ugly😀. Helt enkelt principen jag lever efter👌

I eftermiddag blir det träning, leta reda på något kul att läsa (förmodligen nån studie om träning eller liknande) och lite OS tittande.

Så hare gött tills nästa gång!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej tja!

I två dagar har jag varit ledig (fre, lör) och gud vad tiden går fort! Känns som att jag knappt hinner med någonting alls men ändå är det sommarlov? Say what!!

För att vara något produktiv under dessa tider gör jag alltid en To Do List för dagen därpå så jag inte glömmer bort viktiga händelser i mitt liv, typ som att äta mellanmål i rätt tid innan träningen och för att inte slösa en hel dag på absolut ingenting.

Har en app i mobilen som heter todoist, man kan skapa olika listor för dagar framöver, skicka påminnelser till sig själv mm. När jag känner mig lite back to basics skriver jag ner allt på en lapp eller skrivbok. Fungerar också väldigt bra.

Många frågar hur jag ens fick för mig att göra något sådant när jag är ledig. Kan då bara svara med ett citat: One of my favorite hobbies is getting shit done. För det finns absolut inget bättre än att gå upp ur sängen med motivation och lägga sig med känslan av tillfredsställelse över dagen som har gått. Plus det är ju på sommarlovet man kan hinna med mestadels av sakerna man egentligen skulle vilja göra under vardagar då man inte alltid har tid till det. 

Bland annat tog jag tag i det som borde göras oftare, mycket oftare!Måla naglarna och ja resultatet blev väldigt bra när jag väl got my as up och gjorde det. Men nu ska jag dra iväg till jobbet för att senare titta på OS i tyngdlyftning och ofc träna, så hare bra =)

Likes

Comments

Mat/Tips, Vardag

Oj oj, nu har de hänt saker. För några dagar sedan åt jag middag med två av mina morgon "bff's" de var damn good! Bästa och mysigaste sommarkvällen på länge därav matbilderna😍. Han inte ta kort på efterrätten innan vi ät upp den.. obs

Sen har jag tagit tag i mitt lata ego och möblerat klart mitt rum. Blev väldig bra faktiskt och så stolt samt trött som jag var efteråt går inte att beskriva med ord. Att möblera om ett rum är som att göra fem crossfitpass utan vila, vatten eller någon typ av energi i form av mat. Kom inte ut ur rummet för jag hade barikerat för dörren med möbler. Rena rama hungergames alltså. Så var helt enkelt tvungen till att göra klart det.
PS. älskar min BOSS mugg
Bilder ovan👌😊

Sen har självklart träning och jobb varit en stor del av min vardag på sistonde och jo föresten jag fick punka på cykeln så har inte haft möjlighet att cykla mina vanliga 1.6 mil(sammanlagt) om dagen till och från jobbet. Tur i oturen faktiskt, det har regnat hela veckan så jag slipper se ut som en panda när ja kommer fram till jobbet 👍.

Likes

Comments

Vardag

Aldrig någonsin har en vilodag känts så behövlig och skön som idag! Har dock inte haft så många vilodagar så har väll inte mycket att jämföra med.. haha.

Och med tanke på att jag åt lite keso pancakes till frukost så har de kickat igång dagen rätt så bra👌, inte minst de 5 kaffekopparna jag drack på jobbet gjorde dagen ännu bättre.

På denna vilodag har jag också vänt upp och ner på hela mitt rum med motivation ifrån inspirerande tumblr bilder som ex följer ovanför.

Ville fixa massor men detta resulterade istället i ett bombnedslag i form av möbler, brukar vanligtvis vara kläder men städade undan dem före ommöblering, tack o lov!

Har nu kommit på att bild motivation inte är så långvarigt och man ger upp efter ett ganska kort tag oavsett om det handlar om träning eller ommöblering. Men fortsättning följer på den biten. Kanske imorgon, ha inga höga förväntningar.

Annars har dagen sätt ut så att jag cyklade mina ej så skonsamma 8 km till jobbet, jobbade och läste Zlatan boken lite samtidigt så multitaskig som jag är och sen cyklade tillbakas med mjölksyra i benen.

Avslutningsvis när jag summerar upp denna dag i blogginlägget så inser jag att jag ännu en gång har lyckats med att sabba en vilodag i vanlig ordning precis som jag alltid brukar göra, men vila är ju ändå lite för överskattat. Ellerhur😀

Ha de gött😘

Likes

Comments

Mat/Tips

Ännu en sommarlovsdag och vi börjar närma oss ännu en skolstart. Det där med att tagga inför skolan har gått upp och ner.
Vill tillbaka men samtidigt kan jag med gott samvete leva med sommarlov i några månader (läs: år) till.

Iallafall är de lov i några veckor till och rätt så stressfritt då man får njuta av maten i lugn och ro samt träna en hel del.👌 Testade på att blanda loka citron med fun light saft idag. Inte nog med att jag är liite beroende av dessa två drycker enskilt i perioder så har ja nu blivit beroende av båda två på samma gång! Sjukt gott måste ja säga😍

Likes

Comments

Allmänt

Ja som rubriken lyder... Eller mera att jag reser upp min blogg som pausades lite väl länge kan man tycka, ca ett halvår.

Och mycket har hänt på den tiden. Haha skoja. Mer eller mindre detta:

Jag har slutat med handboll

Börjat 110% med tyngdlyftning

Drivit eget företag nu under sommaren

Försökt att överleva gymnasiet med någorlunda betyg----> börjar trean nu efter lovet

Sen massa annat i vardagen som jag nu tänkte blogga om. Dvs träning, fritid, skola, shopping och tankar.

Anledningen till att jag kom på tanken att börja blogga igen var att nu under denna tid skulle jag egentligen fortsätta på en krönika (skriver för skojs skull). Men så blev det inte, jag kom in på Nouw och tänkte ähh why not så jag bestämde mig för att köra på igen. Så välkomna tillbaka än en gång kära läsare.

Nu ska jag fortsätta med min krönika så får ni ha de bra tills nästa gång. Kommer inte dröja ett halvår tills dess, lovar.

Likes

Comments