Hörni, om två dagar är det julafton!
Det är helt sjukt, jag är så himla taggad. Imorgon ska jag och mamma baka massor av julgodis, slå in de sista julklapparna och pyssla hela dan, yay! Jag fick jullov i fredags och det är verkligen såå himla skönt. Man kan sova hur länge man vill och bara chilla hela dan, åh vad jag älskar lov.

Det var förmodligen det sista blogginlägget innan jul så jag önskar er en god jul, gott nytt år och ni får inte glömma att jag älskar er.

ILYSM /Anna ♥️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er igen! Jag har haft det här på hjärnan nu ett tag och jag vill bara skriva av mig lite och prata med någon om det.

Idag hade jag då tänkt skriva lite om min stora fobi, och jag lider av elller har fobin "Emetofobi". Det är då en fobi då man är rädd för att bli kräksjuk eller magsjuk, eller bara är rädd för spyor och kräks, att man tycker att det är obehagligt och läskigt liksom.

Jag mår dåligast av min fobi nu under vintern, och det är ju då för att vinterkräksjukan kommer. Och alltså jag är på riktigt livrädd. Jag mår verkligen jättedåligt av denna fobin, och jag hatar det. Min lillebror bland annat, och min familj också, men framförallt min lillebror, är, eller han tvättar inte sina händer ofta och han är väldigt orenlig om man säger så. Och han äter mat med händerna, han går på toa utan att tvätta händerna efter sig och jag är så rädd för att han ska bli kräksjuk.  Han blev det förra året, jag kommer ihåg det pga att på kvällarna satt jag och grät och bad att jag inte ville bli kräksjuk. Det är på riktigt den värsta sjukdomen som finns, enligt mig dock (finns ju såklart värre).

Och jag vill bara säga det, att under denna tid, på vintern, så mår jag väldigt dåligt, jag är rädd för allt nästan och jag är väldigt försiktig och känslig under denna period. Jag mår inte bra helt enkelt. Det var allt jag ville säga.

Don´t forget I love u, - Anna

Likes

Comments

​Hörni, snart är det jul! I´m so excited! Julen är verkligen en av mina favorithögtider på året pga att jag älskar stämningen, känslan och att vara med min släkt och familj och bara ha det mysigt under december. Jag älskar julen så mycket, jag kan fortfarande inte smälta att det snart är jul omg! Men jag vet att det finns de också som har det väldigt svårt och jobbigt under juletiden, föräldrarna kanske dricker, eller man kanske inte har råd att fira jul för att det är en tid som kräver mycket pengar till tex. julklappar och julmat, dekorationer osv. Och därför vill jag ta upp det för att jag vill ju verkligen inte såra någon av att jag skriver såhär, det är liksom bara det att i min familj så firar vi alltid jul med släkten och vi lägger mycket pengar på det, vi köper julklappar, julmat och vi tar hand om varandra liksom.

Men i min familj har vi alltid firat julen tillsammans, och vi lägger som sagt ner mycket pengar på det för att vi älskar julen och vi vill ha den stunden på året så speciell som möjligt pga att vi älskar julen och att vara tillsammans.

Men, om du är en av de där personerna som har det väldigt svårt under julen, jag stödjer dig. Och jag vill ju verkligen inte såra dig, jag vill bara att ni ska veta att jag inte vill att någon ska ta illa upp om jag bloggar om julen, okej?

Luv u btw - Anna ​

Likes

Comments

Hej på er allihopa!
Jag vet att jag inte har bloggat på jättelänge. Men på den senaste tiden har jag haft fullt upp, jag kan ta upp det senare i en deep talk om ni vill. Men, nu är jag tillbaka och ska börja blogga igen. Jag kollade igenom mina gamla blogg inlägg och de är såå dåliga asså 😂, så jag ska försöka bli bättre. Det har ju ändå gått ganska lång tid sen dess, och jag har förändrats, jag vet det.

Men ja, nu vet ni att jag är tillbaka och redo för att blogga!
- Anna

Likes

Comments