Header

God kväll! Sitter för stunden och målar mina naglar samtidigt som jag lyssnar lite på akustiska favoriter. Närvarande här har jag inte varit och närvarande kommer jag nog inte bli på ett tag. Vet inte om jag ska bara sluta eller om jag finner intresset igen. Typ det som jag har skrivit i de senaste typ 7 inläggen. Men jag mår bra, livet som 18-åring rullar på och fortsätter framåt.
Ses

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Liknande bilder men redigerade på olika sätt. Jag tycker att man kan förändra en bilds hela känsla och uttryck bara genom hur man redigerar den. Om man väljer ljusa och starka färger eller mörka och "lugna" färger. Måste bara känna att det var så himla skönt att knyta på sig skorna och ta med kameran ut. Skönt att bara gå runt och fota och tänka.

Likes

Comments

Förlåt för dem halvkassa bilderna men ljuset var emot mig denna gången. I onsdags fyllde Nicole 18 hela år så hon bokade bord på Joe's steakhous på kvällen. Vi blev ett gäng tjejer och vi hade det mysigt. Maten var god och drinkarna också. Kanske lite halvblaskiga men men. Kvällen blev inte så sen men trevligt hade vi det i alla fall. Satt och planerade lite för framtida resor och dylikt.

Likes

Comments

Åhh nya skor är ju alltid lika underbart. Spontanköpte dessa i fredags och har använt dem flitigt ändå. Dem var slutsålda nästan överallt men hittade dem tillslut på Nilson shoe på commerce. De gick på 750kr och I like the alot!

Likes

Comments

Nu är jag halvt tillbaka. Under den senaste tiden har jobbat och det är nästan bara det. De dagarna jag inte har jobbat så har det varit att man mest har vilat upp sig. I lördags så jobbade jag och sen vid tre tiden klev jag och Linnea på bussen till Karlsborg. Där låg båten och väntade med mamma, pappa och några medresande. Redan på söndagsmorgonen så vände vi tillbaka emot Mariestad. Det har varit en del motgångar på resan men vi har ändå haft det roligt. Vi ankrade fast i Mariestad igår och jag har varit helt utpumpad efter resan. Men skönt att man har en ledig vecka tills man ska jobba igen.

Likes

Comments

Kjol- Lager 157// Off-shoulder topp- Present//

Klänning- BikBok// Jacka- Vero Moda// Skärp- H&M//

Klänning- Gina Tricot// Jacka- Lindex// Skärp- H&M// Skor- Vans//

Jeans- BikBok// Blus- Topshop// Skor-Vans

Klänning- H&M// Skärp- Primark// Skor- Vans

Här är lite sommar outfits. Sommaren är ju här och solen lyser på topp och detta är vad jag skulle klä mig i ljusa sommardagar.

Likes

Comments

Med sisådär 13 minuter kvar så önskar jag er en härlig midsommar och hoppas ni har haft det underbart! Om ni var med familj, vänner eller ensam så hoppas jag att ni har haft det bra!

Likes

Comments

Lite bilder ifrån studenten. Fotade inte så mycket men här är några bilder i alla fall.

Likes

Comments

Här är andra och sista delen med bilder ifrån balen. Jag har tagit alla bilder med en Sony A3000 och ISO varierade mellan 100-200, slutaren låg mellan 1/250- 1/500 samt bländare på f 5.6

Likes

Comments

Bilder ifrån Pinterest

Jag letar för stunden. Letar efter inspiration. We heart it, Pinterest och Tumblr. Sökandet fortsätter och tillsvidare så står allt annat still. Överallt. Jag vill njuta av livet, vänner och sommar. Jag kommer tillbaka i framtiden.

När?
När tiden är inne och jag har beslutat mig. Tagit beslut om vart jag vill fortsätta min väg. Tillsvidare, njut ni också av livet.

Likes

Comments