Header
View tracker

Idag har vi haft försenat 5års kalas här hemma! 🎊 Esmis fyllde 5år i oktober men dom har inte varit här efter de så då blev de kalas idag istället! 😊 Självklart med både tårta och massa paket å bäst av allt (om man frågar Esmis), pepparkaksmuffins! 😄

Den här lilla gladproppen var oxå med! Charmtrollet själv! 😄😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Trevlig första advent på er!🕯

Just nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax kliva upp och göra mig klar för att åka och jobba till klockan 12.

Hoppas ni får en mysig dag med tända ljus, kanske nån julmarknad och snö om ni har de! ⛄❄

Likes

Comments

View tracker

Lagomt till första advent imorgon så adventspyntade jag mitt sovrum lite. Lite juligare och mycket mysigare blev de! Jul är bästa högtiden på hela året och den absolut mysigaste med alla ljus och små tomtar.

Tycker att de blev riktigt fint och juligt, inte så mycket julpynt som jag egentligen skulle vilja ha men de får bli när jag har lite mer plats. Just nu får de här duga! Lite julfint blev de iaf! 🎅

Likes

Comments

Det här är verkligen en bok som alla borde läsa!! Den handlar om psykisk ohälsa och hur de är att leva med de, nånting som är så viktigt att prata om men som de är sån tabu att prata om. Alla vet inte vad psykisk ohälsa innebär, många säger att de inte är en sjukdom, utan att de bara är att ryka upp sig och va glad. Varför? Jo, för att samhället vet så lite om vad just psykisk ohälsa innebär.

Psykisk ohälsa syns oftast inte på utsidan, men många av oss känner förmodligen nån som har eller har lidit av psykisk ohälsa. De kan va du, de kan va jag, nån i din familj, en nära vän eller kanske nån på jobbet. Ibland kan psykisk ohälsa finnas närmare än man tror.. Vi måste bara lära oss att se de, att fråga en gång extra hur nån egentligen mår å bortse från vad som visas utåt.

Jag älskar den här boken, de är seriöst den bästa boken jag någonsin läst, å då hatar jag att läsa böcker.. Men den här boken skulle jag kunna läsa om och om igen. Therése är verkligen en riktigt powertjej med skinn på näsan, och en riktigt förebild för både mig och många andra. För er som inte vet så är hon sveriges största kvinnliga youtube kändis, och hon har bevisat att man kan komma långt i livet trots att man lider av psykisk ohälsa. Stor eloge till henne som öppet vågar prata om detta och förhoppningsvis kan hon få upp fler människors ögon för en av våra största folksjukdomar.

Rekommenderar verkligen den här boken till alla! Boken har ett sånt otroligt bra budskap och vi behöver lära oss om de för att kunna hjälpa nära och kära som kanske inte mår så bra.. Som sagt så finns psykisk ohälsa närmare än man tror..

Av mig får boken 6 av 5 🌟 iallafall och du dom läser de här, borde verkligen läsa boken!


Ibland mår jag inte så bra

Likes

Comments

Nu är lyckan total!! Idag satt jag nämligen i löshår och de blev sån otrolig skillnad!! Satte i 55cm och jag har aldrig varit nöjdare med mitt hår tidigare!

En av mina absolut största barndoms drömmar har alltid varit att få ha jättelångt hår, och nu har jag äntligen fått de!! 😍 Jag är så sjukt nöjd, de kunde verkligen inte ha blivit bättre!! 😄

Stort tack till Emma och Hanna på Äntligen Emma som hjälpte mig att göra detta möjligt! 💕

Asså jag ÄLSKAR VERKLIGEN hur de blev!! 😍😍

Måste ju även visa naglarna jag gjorde igår, å dom är jag oxå så sjukt nöjd med! 😍 Naglarna är även dom gjord hos Äntligen Emma så dit tycker jag verkligen att ni borde gå!! Sjukt duktig och trevlig personal där! 👍👍

Likes

Comments