Header

Finns det nåt som jag hatar mer än något annat på hela jorden så är det att frysa inomhus!! Frysa utomhus gör mig igenting men att frysa inne är de bland de värsta jag vet!! Jag skulle hellre äta kokt potatis varje dag för att få slippa frysa inne (för er som inte vet så hatar jag kokt potatis). Jag kom hem förut å de var typ 16° inne... Så de blev direkt på med tofflor på fötterna, en filt att vira in sig i, tända massa ljus och se till att elementen var uppskruvad på max. Nu är de betydligt varmare i lägenheten men de är bara så länge ljusen är tända. Funderar seriöst på att gå i ide på övervåningen där de är varmt och skönt, eller i pannrummet kan jag bosätta mig tills våren kommer. Jag älskar min lägenhet men jag HATAR att den är så fruktansvärt kall!! Blir till att köpa upp ett stort lager värmeljus så de finns för hela vintern!

Nu ska jag krypa ner i min varma säng och jag tänker inte kliva upp på ett bra tag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag önskar att nån bara knackat på dörren och sagt "Hej jag tror att du kan behöva en riktigt stor kram idag"... 

Idag har helt enkelt inte varit en speciellt bra dag.. Jag har känt mig väldigt nere och ensam å typ bara velat lagt mig ner och gråtit.. På mig märks de inte alltid utåt att nåt är fel då jag är rätt bra på att kunna dölja sånt, så jag kan gå till jobbet och lossas om som att solen skiner medans jag egentligen inte alls mår bra.. Att ha en dålig dag på mitt jobb funkar inte så då blire istället att jag skjuter de åt sidan oxå får jag istället ta att jag bryter ihop så fort jag kommer hem istället... Jättedumt, jag vet men ibland funkar jag så. Vissa dagar vill jag prata om hur jag mår, andra dagar inte. Idag var en sån dag då jag helt enkelt inte ville.. Idag hade jag behövt att nån bara hade tittat på mig och sagt typ "jag vet att du inte mår bra just nu" och kramat om mig å sen inte sagt nå mer utan bara funnits där. Ibland behöver man inte några goda råd eller djupa samtal, utan bara en kram och stöd i att nån faktiskt bryr sig, å idag är en sån dag.

Den här bilden ovan är en bra beskrivning på hur jag känner just idag...

Likes

Comments

Jag vet att de fortfarande är oktober men jag är så sjukt sugen på att köpa massa julpynt! 😍 Häromdagen så var jag så nära på att köpa med mig en julgran hem, men de är väl lite väl tidigt än. Men så fort de blir november så kommer jag åka och köpa en julgran och massa fina dekorationer!


Hittade så fina julstjärnor på Ö&B idag, så dom ska jag nog in och köpa imorgon för dom vill jag verkligen ha. Så sjukt fina och dom kommer passa så bra in i mitt vardagsrum. Ska försöka hitta nån fin stjärna till köket oxå.

Så här ser stjärnorna ut som jag vill köpa till mitt vardagsrum, visst var dom fina?? 😊

Jag längtar verkligen så mycket tills jag får börja julpynta min "lilla" lägenhet, de ska bli så mysigt att få sätta upp en julgran och pynta den med massa fina kulor å glitter. Å för att inte tala om alla söta tomtar och annat fint julpynt att pynta lägenheten med. Och få spela julmusik och baka pepparkakshus, så mysigt!! Jag vill typ ha jul redan nu!! 😍 Låt november gå fort så jag får börja julpynta! 😍

Likes

Comments

Nu har jag ÄNTLIGEN varit på Äntligen Emma och fått håret uppfräschat av bästa Emma! 😍 De va över 6månader sen jag var där och gjorde nåt med håret. Å de har kliat i fingrarna så mycket på sistone så jag funderade på att gå till nån annan bara för att få håret färgat, men jag stog ut tills jag kunde gå till Emma, å de vart så jäkla snyggt så de var värt varenda vecka av väntan, å varenda krona med!! Jag är så himla nöjd med resultatet!! De vart lite kortare, mycket rödare och VÄLDIGT MYCKET SNYGGARE!!

Nu känner jag mig riktigt redo för hösten! 😄


Har dessutom fått nya snygga naglar av Maria på Divine Nails by Maria, även dom är jag riktigt nöjd med! 😍

Likes

Comments

Hej igen! 👋 Nu var de ett tag sen igen som jag skrev nåt å de är väl för att jag typ inte gjort npt annat än att jobba. Å när jag väl varit ledig så har jag gjort massa annat så bloggen har helt enkelt glömts bort..

Idag är jag iallafall ledig men jag har inget speciellt planerat mer än att jag ska åka hem till mamma vid halv 6 typ. Jag tog en liten promenad på förmiddagen men se är ju så förbaskat kallt och blåsigt just så de känns inge kul att va ute, så de blev bara 30min promenad. Men de är ju bättre än inget om man ska va sån.

Jag tog en sväng till Birsta å införskaffade mig en halsduk och gardinomtag till vardagsrummet å nu sitter jag här på en bänk och funderar på vad jag ska äta för middag innan jag åker till mamma, blir nåt snabbt och enkelt men vet inte riktigt vad än.

Hoppas ni har en bra dag!

Bjuder på en bild från en dag som bjöd på något finare väder än vad Sundsvall gör idag! 🌞

Likes

Comments