Har så mycket i skolan.

Lämnade in min Extended Essay igår, jobbat på den i ett år. Har SAT's på lördag. Hoppas allt går bra!

Jag och min bror I Washington D.C på bilden.

Likes

Comments

​Kan verkligen rekommendera Victoria's Secrets sport bh:ar. Har provat så många olika från olika märken men kan helt klart säga att VS toppar kraven på både snygghet, comfort och hur dom sitter på kroppen. 

Jag har en röd från Pink som jag köpte för ett tag sedan (bilden ovan) och sen har jag den gråa (bilden nedanför i vänstra hörnet) från VS Sport. Jag skulle nog säga att VS Sport har bättre sport bh:ar än Pink så jag rekommenderar att köpa dom därifrån. Om ni är i London eller USA, passa på och gå in på VS och investera i en Sport bh som kommer hålla sig fräsch länge. 

Ni hittar dom här.

Likes

Comments

​Handlar ni på Topshop? Det gör inte jag. Eller jag brukar inte göra det, men nu ska jag börja!  Såg ett par riktigt snygga skor på YOU Magazine häromdagen och va helt övertygad om att dom var från något skofantast märke, typ Valentino. Men så var det inte utan dom var från Topshop. Så gick in på hemsidan och kollade runt lite, jösses! Dom har super fina grejer. Ska gå in där så fort jag befinner mig i Europa. Ni hittar kläderna här.

Likes

Comments

... idag har jag haft en mysig dag på stranden i Casablanca. Gick även till in favorit restaurang och jag skrev klart min finalizing essay idag. Känns som ett bra slut på långhelgen och en skön start på veckan. Nu ska jag åka och ta en massage och lite pedikyr med en tjejkompis. Taggad på Vietnamese food efter!

Likes

Comments

(Ursäkta för snapchat text raden, glömmer alltid spara innan jag har lagt dit texten)

Nu har jag bokat en resa till Sverige, Stockholm såklart! Ska bli så härligt att komma hem. Har nästan en vecka ledigt från skolan så jag passar på. Förra året bodde ju Linn i Paris, dit det bara tar två timmar, så då kunde jag åka dit nästan vilken helg som helst i månaden, men nu har hon tyvärr flyttat hem och det tar fem timmar till Sverige från Marocko, då behövs det lite längre tid. Är iallafall väldigt taggad och kommer den 13e Oktober.

Likes

Comments

Vår bästa frisör Christian kom hem till oss igår och klippte mig (och mamma såklart). Älskar när han kommer för att klippa oss eller när han kommer och gör håret innan något event, bästa frisören. Han hade även med sig några tjejer så vi gjorde manikyr och pedikyr samtidigt. Fredags lyx!

Likes

Comments