Nya naglar gjorda och endast 3 arbetspass kvar på jobbet. Malin kommer hem om två dagar och på torsdag drar stadsfesten igång, vilken bra vecka det här kommer bli!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här har det ekat tomt alldeles för länge nu, men jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna med flytt och allt möjligt. Igår gick flyttlasset till farmor och farfars lägenhet för mig där jag kommer bo nu tills jag åker till Stockholm!

Har fått vara lediga hela helgen och spenderat den med fina vänner. Blev en del vindrickande i lördags med Maja, Molly och Amanda vilket resulterade i en superrolig kväll! Igår fick jag hjälp av mamma och pappa att flytta alla grejer och så åkte vi och hämtade hem en till båt som blir perfekt att ha i sommar👌🏻

Måndag och ny vecka idag. Endast 2 veckor kvar på jobbet, åh som jag längtar, räknar ner dagarna nu.

Likes

Comments

Startade morgonen på bästa sätt med mys i sängen med Molly och en god frukost ute på balkongen. Begav mig sedan mot Kåge för att umgås med Lennon tills dess att Moa kommer hem. Snålar in mig på middag hos mamma och pappa ikväll för att jag ska börja packa ut alla mina saker ur huset. Har en känsla av att det är mer än vad jag tror😅 Hoppas alla har en fin dag!

Likes

Comments

Äntligen var det dags för ett frisörbesök igen och denna gång blev jag riktigt blond! Marielle är så duktig och världens gulligaste, rekommenderar henne starkt. Blev verkligen supernöjd med resultatet. Lite ovant att vara så ljushårig men jag trivs väldigt bra!

Mot kvällen blev det AW med några från jobbet som slutade med en utgång på Olles. En väldigt bra fredagkväll måste jag säga!

Likes

Comments

Såhär mysigt har jag det varje morgon nu. Dessvärre mindre mysigt på nätterna då hon är lite väl lekfull.

Flyttade in hos Lisa och Marcus i lördags då dom åkte iväg till USA. Ska få bo här med deras misse tills dom kommer hem. Känner mig så hemma i deras lägenhet. Speciellt nu när vårt hus blir mer och mer tomt. Ekar lite här och där nu så när jag flyttar härifrån går flyttlasset till farmor och farfars lägenhet istället då huset kommer vara i princip tomt. Och 3/8 åker jag vidare till Stockholm. Blir mycket flyttande nu dom kommande månaderna. Ser fram emot den dagen jag har en egen lägenhet som jag kan bo i så länge jag vill.

Likes

Comments

Efter jobbet igår bjöds det på massa mat och tårta hos familjen Eriksson där vi firade Emma för hennes examen. Sedan åkte vi vidare till Kågemarken där det bjöds på en riktig dunderfest av Lisa. Jag hade egentligen bara tänkt stanna en stund men det slutade med att jag inte var hemma förns klockan 3 inatt. Grattis Lisa och Emma till examen ännu en gång, vilken bra kväll det blev!

Likes

Comments

Denna lilla filur trillade in hos oss på jobbet idag, blev väldigt spännande då ingen av oss visste hur man filéar en piggvar. Så jag sökte på youtube och kände mig manad men fick tyvärr inte prova..

Annars så har dagen gått väldigt bra och snart är det helg! Tyvärr så jobbar jag den här helgen men det ska nog gå det också. Så planerna för helgen är inte så stora förutom examensfirande för Emma och Lisa H imorgon och flytt till Lisa och Marcus på lördag.

Likes

Comments

Jag och Fanny var båda lediga idag så vi bestämde oss för en liten tripp ner till Umeå. Blev inte allt för mycket shopping då vi inte hittade så mycket. Men för min plånboks skull kanske det var lika så bra, haha. Har i princip just kommit hem och ska äta middag innan jag tänkte försöka dra mig till gymmet.

Likes

Comments

Fredagskvällen spenderades tillsammans med några gamla klasskompisar hemma hos Tim innan vi vandrade vidare till verandan! Kvällen får 10/10! Den här dagen är väl inte alls lika bra, jobbar till klockan 22 innan jag får komma hem till soffan, jordgubbar, chips och dipp.

Likes

Comments