Halloj! Jag har vart dålig på att göra inlägg men samtidigt så har jag inget intressant att skriva om då jag ligger i sängen för det mesta. Men det har ju hänt lite saker, Floyd blev sjuk igen vet inte om det hörde ihop med när han blev sjuk förra veckan eller inte men vilket som så gick jag och Victor ner med han på djursjukhuset igår då han varken fick behålla mat eller vatten utan det kom upp lika fort. Han fick drop och dom gjorde lite tester med hitta inget fel så han fick stanna över natten och få drop och medicin, har pratat med dom idag och han ska må mycket bättre och både kunna äta och dricka! Så det känns skönt så jobbigt när han mår dåligt eller ja bara när han är borta jag är så van att alltid ha han bredvid mig dygnet runt, men vi får hämta han om typ 50 min!! Sen har jag vart på hc idag och kollat min mage och rygg inget större problem det har förmodligen med endometriosen att göra. Det är ju typ det som har hänt jag har kollat på serier, myst med Victor och pluggat körkort det är typ det som har hänt! Kraam

Likes

Comments

http://www.endomarch.org/

In och lääs!!👆🏻

Likes

Comments

Helt ofrivilligt har jag dygnat för allra första gången, magen har inte alls varit med mig inatt, kramper och illamående, så när klockan blev 05.00 så strunta jag i att försöka att sova. Det kändes som att jag har ju endån inte somnat än och jag har fortfarande ont och måste upp och gå ut med Floyd och ge han mat om någon timme endån och då kommer jag ju inte änns vakna av mitt larm så nu blev det såhär. Förhoppningsvis så kommer jag i alla fall somna som en sten 20.00 ikväll om jag håller mig vaken hela dagen. Nu ska jag göra frukost och hitta kolla på lite serier! Kram

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så mycket vi har haft en hängig Floyd idag så vi fick ta en tripp till djursjukhuset då han inte alls mådde bra och då visade det sig att han var uttorkad vilket inte alls kom som en chock då han vart jätte dålig på att dricka och äta ett tag nu. Så han fick ta lite blodprover och fick drop, han tyckte inte alls det var kul! Men nu så ligger floppy och sover och jag och lina är svin hungrig så vi vill ha mat nu!! Och ja lina fick följa med till djursjukhuset.
Okej jag borde inte änns få skriva just nu mitt huvud är överallt annat än i den här texten för tillfället..!
Min mage har inte gjort ont idag vilket är så jävla skönt!!! Men nu ska jag sluta virra så höres vi sen!

Likes

Comments

//Bilder från weheartit//

Alltså jag och Victor ska ju förhoppningsvis skaffa lägenhet någon gång under året och jag ändrar ju väldigt mycket hur jag skulle vilja att det såg ut då och då. Jag vet ju även att det blir våran första lägenhet och att det kommer nog bli lite att man får ta det man har råd med. Men det här är ju lite önsketänkande iaf!

Likes

Comments

Förlåt för tråkiga inlägg och seg uppdatering men jag har haft så otroligt ont så jag har bara fokuserat på att orka med smärtan och att sova det finns inte så mycket mera att göra. Jag fick så otroligt ont igår natt så jag kunde inte göra nånting jag bara grät och Victor var så gullig som fixade ett varmt bad till mig och bar mig dit och satt med mig när jag bada i hopp att smärtan skulle lätta lite! Jag är så tacksam att jag har han! Så smärtan har vart lite bättre idag jag har tagit mig upp för att äta två mackor och kollat lite på House sen så har jag bara sovit hela dagen. Vi får väl se om det kommer nåt roligare inlägg och om jag orkar haha! Kram :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hela morgonen så har jag och Mattheus bara suttit i soffan och myst hur mycket som helst!
Jag har så otroligt ont i livmodern idag också så jag orkar inte heller göra något annat och citadonet hjälper ju inte heller så det blir nog soffan större delen av dagen för mig idag!

Likes

Comments

Idag har jag haft så sjukt ont i magen hela dagen, jag somnade 04.30 inatt som sen har jag vaknat och sovit till och från hela dagen fram till 15.30 då mamma kom och hämtade mig och Victor för att åka hem till mamma och vara barnvakt till min syster son! Som jag har saknat han mosters älskling!! Nu ska vi mysa som bara den! Kram!

Likes

Comments

Idag så har det vart en ganska lugn dag kom hem ifrån Emma vid 15.00 ungefär, vi har haft det så mysigt! Men sen när jag kom hem så bestämde jag och Victor oss för att städa så nu har vi dammsugit, diska, tvätta, bytt sängkläder och allt annat, det känns så skönt nu när det är gjort och det inte ligger saker överallt. Just nu så ligger jag bara i sängen med min värme filt och tar det lugnt och tänkte kolla på House. Jag är så sjukt slö och känns som att jag kanske håller på att bli sjuk..:( Sen tänkte jag faktiskt sätta mig och skriva lite idéer till roliga inlägg! Hörs sen kram :)

Likes

Comments