Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter nästan en månad i Mexiko ska vi imorgon bege oss mot Kuba för att spendera två veckor där. Så ikväll tar vi bussen till Cancun och äter på Hard Rock café innan vi beger oss mot flygplatsen. Endast en timma med flyg tar det. Ska inte finnas så bra wi-fi så kanske blir det ingen uppdatering. Hur som helst så har vi fått uppleva så mycket roligt här i Mexiko och de 5 länderna utöver de!

❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Idag var vi 5 st som tog bilen till pink lake och såg dessa fina vyer + flamingos som var för långt bort för att fångas på bild. Mycket fint!

Likes

Comments

Och så hamnade vi i Playa del Carmen igen, bara för vi tycker om det så mycket. Vårat hostel som är som en villa med så trevlig personal, fin pool, frukost och så fräscht helt enkelt. Cancun var en fin och häftig storstad men efter några dagar va vi nöjda och det är skönt att slippa åka bil eller buss vart man än ska. Här går vi bara ut på gatan och ser nästan till stranden, tar max 2 min. Huvudgatan som ligger precis nedanför med en mängd restauranger och butiker. Här finns allt nära och framförallt man kan GÅ till allting, så skönt..

nu är det dax att ta vara på dem sista dagarna innan Kuba, 5 more days

Busschauffören med en gräshoppa till hatt??

Likes

Comments

Dagens moppetur ledde oss hit, helt spontant.

Likes

Comments

Och så hamnade vi på en ö, endast 20 minuter från Cancun. Ön är bara 7 km men mycket mysig. Finns massor av restauranger och små affärer av de lilla vi sett hittills. Här ska vi spendera tre nätter och vårat boende bjuder på frukost, volleybollplan, hängmattor, litet spa och restaurang.

Nu går de fort till Kuba. 9 dagar kvar!

Likes

Comments

Ser ni så fint?! Idag hade vi bokat parasailing, och de var så nice. Vi tog oss ut på vattenskoter till båten och sedan befann vi oss ca 100 meter upp och såg hela Cancun under oss. Ett riktigt semesterparadis. Vattnet var fint i Playa men här e det till och med finare!

Likes

Comments

Nu har vi precis anlänt till Cancun, endast en timma ifrån Playa. Nu är det storstad och taxi som gäller så ikväll tog vi en bil till en stor galleria där det fanns hur många butiker som helst, akvarium och vaxmuseum. Dock blev de ingen shopping utan istället glass och ett besök på Johnny rockets efter vi strosat runt i några timmar. Imorgon har vi bokat parasailing!

Likes

Comments

Det är inte svårt att spendera dagarna här i Playa del Carmen. Det finns alltid saker att göra men även bara ta de lugnt. Eftersom det varit ganska intensivt tidigare njuter vi nu av sol och bad. Sushi night igår och vin, perfekt. Lunchen på stranden idag ser ni ovan.

Med ynka 17 dagar tills vi åker till Kuba ska vi hinna med Cancun också. Oh Happy days

Likes

Comments