24 and life

Idag har vi varit ute och seglat ⛵️ eller åkt segelbåt med motorn, inte segel. Vera fick en alldeles egen flytväst av sin pappa idag, så söt hon var i den alltså.

Vi mötes vid båten strax efter 10, åkte ut till en ö. Helt fantastiskt väder. Satte upp Veras uv-tält, premiär - fungerade kanon. Vera sov lite i tältet och jag satt inne hos henne o myste. Chillade lite och sen åt vi middag nere i segelbåten.
Jag och Simon paddlade ett varv runt ön också, så mysigt. Då var Vera med farmor.

Åkte hem framåt eftermiddagen och nu har vi kollat två Beck-filmer. Maraton✌🏼 Vera sover i soffan och ska strax gå en kvällis med Dexter.

Har förövrigt precis bokat en resa till Gotland, längtar!

Likes

Comments

24 and life

Igår så vart det ingen bebisträff. Vera var lite grinig (tänderna) och hennes mamma hade lite ont i magen. Vi tog det lugnt hemma och när pappa kom hem så åkte vi ut och badade vid norrasjukhuset med Dexter. Så mysigt.

Åkte hem och grillade lax och gjorde klyftpotatis med limesås. Så gott. Kollade Beck film nr 3, vita nätter. Har börjat kolla Beck från början nu, tycker att det är så mysigt att kolla maraton 😂

Likes

Comments

24 and life

Alltså jag är så oerhört lycklig. Nästan så det är löjligt.

Finns ingen annan som du, ingen lika ödmjuk, varm och godhjärtad. Det finns ingen annan jag skulle vilja vakna upp varje morgon bredvid, ingen som förstår mig som du gör. Ingen som ser mig som du gör. Det finns ingen som känner mig, som berör mig - som du gör. Jag är så oerhört tacksam att du finns i mitt liv. Sådär fruktansvärt tacksam. Att du orkar med när jag ibland brister, att du fångar upp när jag inte riktigt klarar mer. Att du tröstar mig när jag behöver det och att du stöttar mig vid mina val.
Jag kan inte riktigt förstå att vi står här idag, du och jag. Att vi är föräldrar till världens vackraste barn. Jag kan inte tänka mig att livet skulle se annorlunda ut, för jag är precis där jag vill va.
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva och jag vet att det alltid kommer vara du och jag. Pappan till mitt barn, min älskade Simon. Alltid du och jag.

Likes

Comments

24 and life

Simons första semesterdag.
Det vart ingen segling idag, det blåste för mycket. Vågar inte åka ut med Vera på sjön då, känns inte bra. Vi har istället varit och vandrat på tjustleden med Vera i bärselen, stannade och badade och tog en fika.

Just nu är vi hemma hos mamma på hybbel, överraskade henne med ett besök. Mysig ❤️

Likes

Comments

24 and life, Vera 0-12mån

Alltså veckan har bara sprungit förbi, har inte hunnit med. Har tänkt att jag ska blogga och så men har liksom inte hunnit. Vera är ju mer vaken om dagarna nu och jag vill såklart spendera all min tid med henne.

I helgen har vi haft gäster från Karlskrona. I går var gick vi ner till stan och tog ett glas vin och myste. Kom hem så himla sent, så vaknade inte förens klockan 12.

Har tagit det coollugnt idag då vädret tillåtit oss... ska försöka blogga mer nu. Vill ju verkligen.
Imorgon ska vi på sjön, Veras "första" båttur. (Egentligen har hon ju redan åkt freden, men första dagen på sjön - kanske man ska säga)
Måste bara få tag på en flytväst, annars tänker jag inte åka

Likes

Comments