En litt annen tankegang enn gårsdagen? Vel, i dag hadde jeg og min venninne Ida en herlig tur sammen (til og med i regn) etter en liten økt med "Mor og barn"trening. Det er mye kjekkere å gå sammen med noen, og som de to skravlebøttene vi er enset vi nærmest ikke regnet der vi gikk rundt øya. Jeg hadde selvfølgelig glemt regntrekket til vogna i all hast for å komme ut av døren i morges, men "kreativ" som jeg er tok jeg ned solskjermen og myggnettet. Det fungerte faktisk overraskende bra! Abel lå trygt og tørr, og sov hele turen.

Flotteste Ida! Kan også bekrefte at hennes nydelige sønn Noah har de samme blå øynene. Så fine! Nå har jeg nettopp laget ferdig en god middag for oss. Klokken er i skrivende stund 21:10, så det ble ekstremt sent i dag. Turen ble lengre enn jeg trodde, og etter en lang og deilig dusj (egentlig midt i dusjen) fikk jeg et lite besøk av to herlige jenter, Eline og Christine. Det er så hyggelig når folk kommer innom! 😄

På menyen i dag er det Pasta al Forno med kjøttdeig, noe min far brukte å lage til meg veldig ofte, og som igjen hans mor brukte å lage til ham. Farmor og farfar var italienske, og i Argentina under pappas oppvekst fikk han servert en god del av disse gode pastarettene. Utrolig kjekt at han fører det videre i familien, det synes jeg er viktig og vil igjen gjøre med mine barn.

Nå skal jeg finne frem en film jeg kan titte på imens jeg nyter - ja, virkelig nyter - middagen. Har du noen filmtips?

Ha en kjempefin kveld videre! 😄

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@annaalberici