Hverdag, Baby, Trening

Det ble vel ingen spesiell tur på oss - vi rakk å trille til postkassen før regnet begynte å så smått dale ned. Da mistet jo jeg selvfølgelig motivasjonen til å gå tur, så jeg sto under tak og trillet frem og tilbake til Abel sovnet. Det virker som at han sover bedre ute, noe som er forståelig med tanke på at jeg selv liker best å sove når soverommet er fylt med frisk luft.

Jeg må bli bedre til å trosse regnet og likevel begi meg ut på tur. Vognen har regntrekk og jeg har regntøy, og kler jeg meg skikkelig blir jeg verken våt eller kald. Unnskyldningenes mester som jeg er, er det alltid en grunn til at jeg ikke skal ut og gå. Jeg har hatt en periode hvor jeg likte godt å spasere meg en tur i ny og ne, men ellers er alt jeg kan huske fra tidligere år at jeg takket nei til turinnbydelsen. Så kanskje jeg må sette i gang en turchallenge? Å utfordre meg selv kan være en lur idé, så i den kommende uken skal jeg ha gått fem turer - som er lengre enn postkassen og hjem - i løpet av ukens sju dager. Fem på grunn av at været her er så uforutsigbart, og om det plutselig blir tre meter snø og is over natta kan jeg stå over en dag uten å "ødelegge".

Det er sunt og godt for både meg og Abel å trille tur. Ikke minst er det jo fin trening! Etter fødselen var jeg utrolig flink, så det er dumt at det har minsket så veldig. Vi har jo selvfølgelig fått frisk luft på andre måter i løpet av uken, og jeg har alltid én trilletur innabords når uken er omme. Men likevel synes jeg at det er litt for lite, så nå håper jeg at denne utfordringen min skal så noen turfrø i meg slik at jeg får det for vane. Jeg har jo abonnement på Storytel også, og det er på slike trilleturer det er perfekt å høre på lydbøker.

Nå når jeg tenker på det gleder jo jeg meg nesten til trilleturen i morgen! 😄 Vi skal først på mor og barn trening denne mandagen også, og etter det hadde det vært perfekt å stoppet innom en liten tursti som er på veien hjem.
Går du ofte tur?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@annaalberici