Som barn av to musikere har jeg vokst opp rundt musikk. Jeg kan ikke huske første gangen jeg var backstage, i publikum eller på scenen selv, og Ålesund Musikkskole og Kulturhus har jeg kjent nærmest som min egen lomme. Så i dag ble det naturlig for meg å ta med Abel på en intimkonsert i dag kl 14:00 på Thon hotell, for å se hans morfar spille. 😄

Det virker også som at han liker musikk, og jeg tror det er på tide med babysang for denne lille gutten. Jeg synger jo til ham hele tiden, og ellers spilles det ofte musikk i huset vårt også. Han var rolig under absolutt hele konserten - eller, han var glad og fornøyd! For rolig var han for så vidt ikke, ettersom den lille sprellemannen skulle hoppe og bena skulle gå som trommestikker - som igjen fikk prøve seg på skarptromma til morfar.

I pausen sto Abel for underholdningen, og som den storsjarmøren han er fikk han nærmest alle kvinners oppmerksomhet - og menns. ​Lov med litt snikskryt? 😄 Jeg kommer nok garantert til å dra på flere konserter, det er så greit når det er tidlig på dagen.

Har du hatt en fin lørdag? 🌸

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@annaalberici