Hverdag

Du vet de dagene når du er så lat at det er like greit å bare bli sittende i sofaen? De dagene når tiltaksløsheten regjerer, håret går opp i en (ganske mislykket) messy bun på hodet, og sminken ligger urørt i toalettveska, når antrekket er OFF point og middagen blir take-away. Slik har de to siste dagene vært, og siden latskapen tok styringen ble det intet innlegg disse to dagene. Det beklager jeg - men det mest interessante jeg hadde fått dratt ut av meg at that point ville vært hva vi hadde til middag. (Gyros og sushi, bare sånn for ordens skyld).

Det er jo egentlig litt greit med sånne dager en gang i ny og ne. Man trenger å lade batteriene litt, og ikke se perfekt ut hver dag - man trenger vel noen ganger en do nothing day. Å kunne legge seg uten å tenke på å fjerne sminka er helt fantastisk, og å bare kunne sprade rundt i en kosebukse som får rumpa til å se alt annet enn rund ut (punktert med andre ord), og en genser som ser utrolig lite flatterende ut med den buksa, er så befriende.

Min do nothing day er vel egentlig strengt talt ikke en dag fylt med ingenting lenger. Når du har et barn kan man ikke forvente det, så jeg føler meg hakket mindre lat enn før - hurra! Kanskje jeg ikke er så håpløs som jeg føler meg de dagene, der jeg sitter og halvsover med maten hengende ut av munnen imens jeg ser på Abel leke på gulvet foran meg. Kanskje jeg rekker å ta meg en liten blund før han vil opp?

Men i dag er det altså fredag, do nothing day er over og jeg har igjen brukt tid på håret, ansiktet og... Vel, det var egentlig det, skal ikke skryte på meg antrekket. Men endelig helg, hæ? For meg som egentlig har "helg" hver dag høres det vel kanskje dumt ut å glede seg til den, men mye av det har med at søppelbilen henter dunken vår hver søndag, og vi henger virkelig etter. Dvs at vi (Edvard) har glemt å trille den ut i hvert fall to uker på rad, og det betyr at det alltid er et par søppelposer som venter på å bli kastet.
Nå gikk det nettopp opp for meg at det faktisk er det jeg gleder meg til når helgen kommer. Oi da...

Ha en kjempefin dag! TGIF 🌸

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@annaalberici