Ah, helg. Til tross for at jeg har vært hjemme med syk Abel både torsdag og fredag, er det deilig når helgen endelig er her. Det er liksom greit å ikke jobbe, om du skjønner? Du får ikke den rastløsheten som du får om du må være hjemme en arbeidsdag. Abel er dessverre fortsatt litt syk, men det er kun forkjølelsen som sitter igjen - og ikke mer feber hittil, bank i bordet!

Siden det var lørdag i går, og alle lørdager fortjener bra middag og helst dessert, lagde jeg søtpotetpizza og sjokoladekake - begge oppskriftene finner du på bloggen min. Det var helt sinnsykt godt, og Abel som ikke har hatt så veldig med matlyst ble helt i hundre når han så hva som sto på menyen! Haha! Egentlig var planen å dra til Oslo for å besøke familie, men siden Abel ikke var i form fikk det bare utgå... Dessverre. Hadde sett sånn frem til det, men heldigvis er vi så nærme nå at det ikke er vanskelig å få til en annen gang!

Men tilbake til mat (foodie vet dere). Snart er det jo 17 mai, og jeg gleder meg sånn! Bunad på, og ikke minst masse god mat. Til det skal jeg lage en enkel Pavlova-kake, uten sukkeret som du vanligvis finner i både marengs og vaniljekrem. Høres ikke det greit ut? Dette er jo perfekt for diabetikere, og egentlig generelt sett perfekt for de fleste. Man trenger utrolig nok ikke så mye sukker for at det skal få en søt smak. Jeg elsker jo å eksperimentere med slike ting, nettopp fordi jeg tror at alt kan lages sunnere (slik at man kan spise dessert etter nesten hver eneste middag, hehe) - som den godtemomsen og dessertelskeren som jeg er.

Mmm...

Til slutt skal jeg fortelle noe trist. Livet mitt fikk en brå vending da jeg mistet mobilen min på grusen utenfor inngangen vår, og knuste hele skjermen. Var ikke bare mobilen som ble knust, foråsiresånn! 💔 Neida, men det var veldig synd, fordi det egentlig er den jeg bruker for å ta bilder av alt. Om du vet om en plass i Østfold som skifter skjerm på iPhone for en ikke så alt for dyr penge, skrik ut!
Jeg hater jo å se og ta på knust skjerm, men elsker å ta bilder med mobilen, så dette var kjempesurt. Jaja, sånt skjer, heldigvis går det an å fikse! 😄 Så som sagt, skrik ut om du har peiling på noen mobilfiksere i området!


xx

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@annaalberici