Dette er så enkelt at jeg ble overrasket selv. For hva i all verden, dette er jo skikkelig fort gjort! Og ikke minst utrolig godt. Her får du oppskriften på en kyllingburger som er helt uten gluten og melk. Og du? Vel bekomme.

DU TRENGER:
4 brød

4 dl mandelmel
4 store egg
1 ts fiberhusk
1,5 ts bakepulver
1 ts havsalt/Himalaya salt
2 dl knuste linfrø

Fyll

2 kyllingfileter skjært i store strimler (jeg brukte kylling med tomat og urter fra Gildes "Kylling Gården")
Valgfri salat
Aioli
Ost (kan sløyfes)

Sett ovnen på 200 grader. Bland alt sammen til en røre, og bruk gjerne mer mandelmel om du mener deigen er for våt. Obs! Den skal være litt fuktig.

Med våte fingre, form til fire runde og litt flate hamburgerbrød. Du vil ikke at de skal være for "høye", da blir det veldig mye - den fella gikk jeg selvsagt i. 😅

Stek i 12 minutter, eller til brødene er brune og godt hevede.

Imens brødene steker kan du steke kyllingen. Når brødene er ferdige, la hvile på rist i noen minutter før du skjærer dem i to og legger på ønsket fyll, med kylling og aioli.

Server med salat på siden, og nyt!!⭐️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@annaalberici