Hverdag

Jeg har gått til innkjøp av en ny melk: nemlig mandelmelk. Jeg har hørt så mye bra om mandelmelk, og tenkte derfor å prøve det ut selv nå når jeg så det i butikken. Det inneholder visst utrolig mange næringsstoffer, og er visst faktisk "bedre" enn soyamelk. Jeg er ikke laktoseintolerant og liker veldig godt kumelk, men mandelmelk kan være et sunt og godt alternativ likevel!

Hva kan du egentlig bruke mandelmelk til? Den har en mye søtere smak enn kumelk, rett og slett så enkelt som en smak av mandler, og kan derfor være egnet til å gi frokostblandingen, kaffen eller sausen din en litt annen smak - og kanskje en litt bedre smak - enn vanlig. Jeg tror kanskje jeg skal prøve å lage min egen etter hvert. Les her om hvorfor du bør velge mandelmelk.

...

I dag har jeg bare lagt hjemme og vært kvalm. Planen var egentlig å rydde og vaske - spesielt ettersom jeg greide å søle Bris utover hele kjøkkenet i går - men det har jeg altså ikke orket. Senere skal jeg egentlig trene, men vi får se hvordan formen er. For ordens skyld: kvalmen har nok ingenting med mandelmelken å gjøre, ettersom jeg smakte på den etter magen slo seg vrang. 😷

Jeg håper den gir seg snart, for det å være syk og ha en liten en i hus er ikke helt optimalt. Blid som en lerke er han hvertfall, og det virker ikke som at han har blitt bitt av kvalmen min! 

Håper dere er friske og raske, ønsk meg lykke til på å bli frisk til treningen kl 19! Nå setter jeg igang med alle midler... Ha en fin dag! 🌸

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@annaalberici